Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
"μον αμί" ..."κομά σαβά"??? ..."τρε μπιέν"

"ΑΤΑΝΣΙΟΝ"

Οι όμορφες γυναίκες της παρέας μας είναι δύο.

Οι άγριες δεν ξέρω (ακόμη) πόσες είναι ... αλήθεια ! ποιά εννοείς ???
χαιρετω τον πνευματωδη της παρεας.μαλλον εχω γινει σαφης σε προηγουμενη αναφορα μου.

σελ 227 μαριαννα
Ποτε μια βασιλισσα δεν πολεμαει η ιδια μονο στρατηγικη κανει. Απλα σκεφτεται τον λαο της
οφειλω να της απαντησω
pour cette raison la population vous aimera toujours

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αχ Ευάκι καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο μια φτωχιάς, πλην τίμιας αλλά και ατιμασμένης τσελιγγοπούλας!!!!
Δεν μπόρεσες να με κρατήσεις ούτε με τα καυτερά σου ούτε με τα καυτά σου μινι γιατί με πλάνεψαν τα μεγάλα ολοστρόγγυλα (που πάει ο νους σας πρόστυχοι ;; ;) γαλανά μάτια μιας Κλεοπάτρας. Τι νά 'κανα, από σάρκα και οστά και μια οδοντοστοιχεία είμαι πλασμένος, υπέκυψα στη γοητεία των στρογγυλών της (πρόστυχοι το ξανακάνετε!!!) καταγάλανων ματιών. Περιορίσου καρδιά μου στο καινούργιο μας φίλο, τον ρωτήλο γαλλο σεφ, που μπορεί μεν να βρωμάει σκόρδο, αλλά στο κρεβάτι θα είναι σαν Ιούλιο Καίσαρα όταν ήταν γυρω στα ογδόντα του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

μοιαζω για 80?για κοιτα λιγο καλυτερα τη φωτο μου.δυστυχως ομως η ηλικια μου ειναι κρισιμη 33

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
χαιρετω τον πνευματωδη της παρεας.μαλλον εχω γινει σαφης σε προηγουμενη αναφορα μου.

σελ 227 μαριαννα
Ποτε μια βασιλισσα δεν πολεμαει η ιδια μονο στρατηγικη κανει. Απλα σκεφτεται τον λαο της
οφειλω να της απαντησω
pour cette raison la population vous aimera toujours

Ερωτήλε γάλλε σεφ σε συμβουλεύω να περιοριστείς στα καθ' υμάς: μάτια σαλαμάνδρας, γυμνοσάλιαγκες, κ.α., που μαγειρεύετε εσείς οι γαλάτες και που φοράτε δαντελλένια πουκάμισα και άρωμα Ζιβανσί!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
    Kαλησπερα gimnoschef :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
συγνωμη δεν ειδα οτι μου απαντησες .τοσες αφιερωσεις χτες αλλα.....το παιχνιδι μαλλον το εχασα. ομως σκεφτομαι να σας παντρεψω

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...τμηματική εμφάνιση μοναδικού φωτογραφικού στυγμιότυπου στο παγκόσμιο διαδίκτυο

1ο τμήμα

Ο ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Συνημμένα

• 01.JPG
    01.JPG
    10 KB · Εμφανίσεις: 20

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
2ο τμήμα

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

Συνημμένα

• 02.JPG
    02.JPG
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 19

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
"μον αμί" ..."κομά σαβά"??? ..."τρε μπιέν"

"ΑΤΑΝΣΙΟΝ"

Οι όμορφες γυναίκες της παρέας μας είναι δύο.

Οι άγριες δεν ξέρω (ακόμη) πόσες είναι ... αλήθεια ! ποιά εννοείς ???

Παντως οχι εμενα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
μοιαζω για 80?για κοιτα λιγο καλυτερα τη φωτο μου.δυστυχως ομως η ηλικια μου ειναι κρισιμη 33

Έχεις την ηλικία που πέθαναν ο Χριστός και ο Μέγας Αλέξανδρος!!! Ελπίζω να μην τριτώσει το κακό, αν και από ό,τι βλέπω διαβάζοντας τα γραπτά σου δεν την γλυτώνεις την μπαλωθιά!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
συγνωμη δεν ειδα οτι μου απαντησες .τοσες αφιερωσεις χτες αλλα.....το παιχνιδι μαλλον το εχασα. ομως σκεφτομαι να σας παντρεψω

Γιατι βαλθηκατε καλε να μας παντρεψετε εμεις ετσι παρανομοι θελουμε ναμαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
      Γιατι βαλθηκατε καλε να μας παντρεψετε εμεις ετσι παρανομοι θελουμε ναμαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βαλτοί είναι μεγάλε μου έρωτα να μας χαλάσουν το ειδήλιό μας. Η παντρειά καταστρέφει τον έρωτα και η γαλλική κουζίνα το στομάχι!! Τα ακούς ερωτήλε σεφ;; Μήπως έχεις δει ποτέ πιστόλι να σε σημαδεύει;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
3ο τμήμα (κατόπιν επίσημης άδειας της Βασίλισσας)

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ και ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Συνημμένα

• 00.JPG
    00.JPG
    16 KB · Εμφανίσεις: 20

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευάρα μου μην τους ακούς , είσαι η καλύτερη και άσε τους άλλους να πεθαίνουν από τη ζήλια τους  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βαλτοί είναι μεγάλε μου έρωτα να μας χαλάσουν το ειδήλιό μας. Η παντρειά καταστρέφει τον έρωτα και η γαλλική κουζίνα το στομάχι!! Τα ακούς ερωτήλε σεφ;; Μήπως έχεις δει ποτέ πιστόλι να σε σημαδεύει;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι ένα πιστόλι
που με σημαδεύει
για να μου ανοίξει
τρύπες στη καρδιά

Είσαι εφιάλτης
που με κυριεύει
σ' αγαπώ κι' άς είσαι
πόνος στην καρδιά

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ευάρα μου μην τους ακούς , είσαι η καλύτερη και άσε τους άλλους να πεθαίνουν από τη ζήλια τους  ;)

Καληνυχτα σε ολους και καλο Π. Σ.Κ απο μενα πολλα φιλακια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καληνυχτα σε ολους και καλο Π. Σ.Κ απο μενα πολλα φιλακια  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Τι εννοείς??? Θα σημειώσεις απουσίες έως Δευτέρα???  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
        Αστην αγορι μου την σφετεριστρια του θρονου μου να απουσιασει λιγο για ναχω ησυχο το κεφαλακι μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα, αν απουσιάσει δεν θα την έχεις κοντά σου να παρακολουθείς τις κινήσεις της ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom