Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
    Αραξε στη ρωμη σου μωρη τσουλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα δεν θέλει να πάρει την Ανατολή από ότι αντιλαμβάνομαι.

Το πιό πιθανόν είναι να την ενδιαφέρει το ζεστό και ηλιολουστο κλίμα που είναι καθοριστικό στο μαύρισμα.

Τι μπορεί να κάνει στην Ρώμη πέρα από συνηθισμένα???

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
    Αραξε στη ρωμη σου μωρη τσουλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω αραχτη ειμαι μωρη γκιωσα μην τρελενεσε αλλα θα την φαω και την ΑΡΑΠΙΑ (ΑΙΓΥΠΤΟ)
Αα μην ξεχασω σου στελνω και ενα καλο πεσκεσι σε ενα καλαθακι ψαθηνο ετσι για την αγαπη και την φιλια μας και να θυμομαστε τα παλια τον λενε ΓΙΑΚΟΥΜΗ και ευδωκιμη εδω στα μερη μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε μωρη και ζωη σε μας να ζησουμε να σε θυμομαστε κι οσο για τον Αντωνακη αστον αυτον πανω μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λιγα ειναι ακομα τα ψωμακια του κι αυτουνου μαλλων τα Μαρουλοφυλλα του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Γυρνα πισω Μαρουλια μου και κανεμε ΜΠΑΟΥΛΟ στο ξυλο ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Γυρνα και θα στα δινω ολα μεχρι τελευταιας δεκαρας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα με  και εχω ετοιμη και την σανιδα για να με κανεις Μαυρη κι ασηκοτη αγοραρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ώστε τα θέλει ο κ..λος σου Ευάκι!!! Κάτι είχα υποψιαστεί!!! Μου τό 'παιζες δύσκολη για να σε κάνω τόπι από το ξύλο. Σου αρέσουν τελικά οι άγριοι παίδαροι όπως εγώ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω αραχτη ειμαι μωρη γκιωσα μην τρελενεσε αλλα θα την φαω και την ΑΡΑΠΙΑ (ΑΙΓΥΠΤΟ)
Αα μην ξεχασω σου στελνω και ενα καλο πεσκεσι σε ενα καλαθακι ψαθηνο ετσι για την αγαπη και την φιλια μας και να θυμομαστε τα παλια τον λενε ΓΙΑΚΟΥΜΗ και ευδωκιμη εδω στα μερη μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε μωρη και ζωη σε μας να ζησουμε να σε θυμομαστε κι οσο για τον Αντωνακη αστον αυτον πανω μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λιγα ειναι ακομα τα ψωμακια του κι αυτουνου μαλλων τα Μαρουλοφυλλα

του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες μωρη μισοτρελη οκταβιανη που θα κανω το ιδιο λαθος. Τον γιακουμη σου να τον χαιρεσαι αλλα εγω εδω θα μπαστακωθω και θα κανω το μπανιο μου με γαλα φυσικα οπως ξερεις για να σου μπαινω στο ματι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ας εξηγήσουμε την αιτία της ήττας στο Άκτιο και ας ξαναγράψουμε την ιστορία, που ...έχει γίνει πλέον κανόνας να την γράφουν οι νικητές.

Ο Μάρκος Αντώνιος ήταν ένας εξαιρετικός στρατηλάτης, ικανός και αποτελεσματικός. Μπορούσε να σχεδιάσει και να αξιοποιήσει τις γενναίες λεγεώνες του σε νικηφόρες μάχες.

Όμως αυτά ήταν πριν γνωρίσει την Βασίλισσα Κλεοπάτρα της Αιγύπτου που με την πρώτη ματιά την ερωτεύτηκε παράφορα. Έχασε πλέον την ικανότητα του να διοικεί και να πολεμά ως ένας αιμοσταγής, αδίστακτος πολέμαρχος. Ο ρομαντικός (κατά βάθος) χαρακτήρας του βγήκε στην επιφάνεια. Πάνω στην ρωμαϊκή του τριήρη κοιτάζοντας την θάλασσα, δεν σκέφτονταν πλέον στρατηγικές κινήσεις. Έβλεπε σε κάθε κυμματισμό τα μάτια της όμορφης Βασίλισσας του.

Ο Οκταβιανός Αύγουστος δεν κουράσθηκε ιδιαίτερα, βρίσκοντας τον Μάρκο Αντώνιο, να κάθεται μελαγχολικά με νοσταλγία για την βασίλισσα του, να τον κατατροπώσει.

Άδικα λοιπόν έχασε ο Μάρκος Αντώνιος. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια... 

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ολοι παροντες βλεπω.ενα καλησπερα σε ολους και ιδιαιτερα στην αγρια και ομορφη γυναικα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ας εξηγήσουμε την αιτία της ήττας στο Άκτιο και ας ξαναγράψουμε την ιστορία, που ...έχει γίνει πλέον κανόνας να την γράφουν οι νικητές.

Ο Μάρκος Αντώνιος ήταν ένας εξαιρετικός στρατηλάτης, ικανός και αποτελεσματικός. Μπορούσε να σχεδιάσει και να αξιοποιήσει τις γενναίες λεγεώνες του σε νικηφόρες μάχες.

Όμως αυτά ήταν πριν γνωρίσει την Βασίλισσα Κλεοπάτρα της Αιγύπτου που με την πρώτη ματιά την ερωτεύτηκε παράφορα. Έχασε πλέον την ικανότητα του να διοικεί και να πολεμά ως ένας αιμοσταγής, αδίστακτος πολέμαρχος. Ο ρομαντικός (κατά βάθος) χαρακτήρας του βγήκε στην επιφάνεια. Πάνω στην ρωμαϊκή του τριήρη κοιτάζοντας την θάλασσα, δεν σκέφτονταν πλέον στρατηγικές κινήσεις. Έβλεπε σε κάθε κυμματισμό τα μάτια της όμορφης Βασίλισσας του.

Ο Οκταβιανός Αύγουστος δεν κουράσθηκε ιδιαίτερα, βρίσκοντας τον Μάρκο Αντώνιο, να κάθεται μελαγχολικά με νοσταλγία για την βασίλισσα του, να τον κατατροπώσει.

Άδικα λοιπόν έχασε ο Μάρκος Αντώνιος. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια...   

Είσαι σίγουρος ότι κοιτούσε τα ματια της Κλεοπάτρας ή καποιο άλλο μέρος της θεϊκής της κορμάρας; Και για μην πάει ο νους σου στο πονηρό, εννοώ τα ωραία της μαυρα πυκνά μαλλιά!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελα φιλε τι θα γινει με το κοριτσι ?θα το παρεις η οχι?
και να δεις τι δωρακι σου εχω.το φτειαχνω τωρα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Είσαι σίγουρος ότι κοιτούσε τα ματια της Κλεοπάτρας ή καποιο άλλο μέρος της θεϊκής της κορμάρας; Και για μην πάει ο νους σου στο πονηρό, εννοώ τα ωραία της μαυρα πυκνά μαλλιά!!!

Τώρα τι καταλαβαίνεις και "πατάς πάνω στα αδύναμα σημεία"???

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευακι μαλλον εμεις μονο δουλευουμε τωρα.
ευχαριστω για την αφιερωση.σου στελνω κατι να γελασεις
]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ολοι παροντες βλεπω.ενα καλησπερα σε ολους και ιδιαιτερα στην αγρια και ομορφη γυναικα

"μον αμί" ..."κομά σαβά"??? ..."τρε μπιέν"

"ΑΤΑΝΣΙΟΝ"

Οι όμορφες γυναίκες της παρέας μας είναι δύο.

Οι άγριες δεν ξέρω (ακόμη) πόσες είναι ... αλήθεια ! ποιά εννοείς ???

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Λιγα ειναι ακομα τα ψωμακια του κι αυτουνου μαλλων τα Μαρουλοφυλλα του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Ευάκι καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο μια φτωχιάς, πλην τίμιας αλλά και ατιμασμένης τσελιγγοπούλας!!!!
Δεν μπόρεσες να με κρατήσεις ούτε με τα καυτερά σου ούτε με τα καυτά σου μινι γιατί με πλάνεψαν τα μεγάλα ολοστρόγγυλα (που πάει ο νους σας πρόστυχοι ;; ;) γαλανά μάτια μιας Κλεοπάτρας. Τι νά 'κανα, από σάρκα και οστά και μια οδοντοστοιχεία είμαι πλασμένος, υπέκυψα στη γοητεία των στρογγυλών της (πρόστυχοι το ξανακάνετε!!!) καταγάλανων ματιών. Περιορίσου καρδιά μου στο καινούργιο μας φίλο, τον ρωτήλο γαλλο σεφ, που μπορεί μεν να βρωμάει σκόρδο, αλλά στο κρεβάτι θα είναι σαν Ιούλιο Καίσαρα όταν ήταν γυρω στα ογδόντα του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom