farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του Αγκύρας 1
Χιλίαρχε GM, από έξω που ήρθες, γνωρίζεις ή είδες κάτι για τις κινήσεις του Οκταβιανού???
Καλα που το καταλαβες δεν θα σας αφησω σε χλωρο κλαρι ανατολη και δυση δικια μου
Αραξε στη ρωμη σου μωρη τσουλα
Αραξε στη ρωμη σου μωρη τσουλα
Γυρνα πισω Μαρουλια μου και κανεμε ΜΠΑΟΥΛΟ στο ξυλο ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Γυρνα και θα στα δινω ολα μεχρι τελευταιας δεκαρας
Ελα με και εχω ετοιμη και την σανιδα για να με κανεις Μαυρη κι ασηκοτη αγοραρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ευάκι δεν πιστεύω να υποκίνησες εσύ τον Οκταβιανό κατά του Μάρκου Αντωνίου (στρατηλάτη και ερωτιάρη) ???
Εγω αραχτη ειμαι μωρη γκιωσα μην τρελενεσε αλλα θα την φαω και την ΑΡΑΠΙΑ (ΑΙΓΥΠΤΟ)
Αα μην ξεχασω σου στελνω και ενα καλο πεσκεσι σε ενα καλαθακι ψαθηνο ετσι για την αγαπη και την φιλια μας και να θυμομαστε τα παλια τον λενε ΓΙΑΚΟΥΜΗ και ευδωκιμη εδω στα μερη μας
Αντε μωρη και ζωη σε μας να ζησουμε να σε θυμομαστε κι οσο για τον Αντωνακη αστον αυτον πανω μου
Λιγα ειναι ακομα τα ψωμακια του κι αυτουνου μαλλων τα Μαρουλοφυλλα
του
Τι λες μωρη μισοτρελη οκταβιανη που θα κανω το ιδιο λαθος. Τον γιακουμη σου να τον χαιρεσαι αλλα εγω εδω θα μπαστακωθω και θα κανω το μπανιο μου με γαλα φυσικα οπως ξερεις για να σου μπαινω στο ματι
Ας εξηγήσουμε την αιτία της ήττας στο Άκτιο και ας ξαναγράψουμε την ιστορία, που ...έχει γίνει πλέον κανόνας να την γράφουν οι νικητές.
Ο Μάρκος Αντώνιος ήταν ένας εξαιρετικός στρατηλάτης, ικανός και αποτελεσματικός. Μπορούσε να σχεδιάσει και να αξιοποιήσει τις γενναίες λεγεώνες του σε νικηφόρες μάχες.
Όμως αυτά ήταν πριν γνωρίσει την Βασίλισσα Κλεοπάτρα της Αιγύπτου που με την πρώτη ματιά την ερωτεύτηκε παράφορα. Έχασε πλέον την ικανότητα του να διοικεί και να πολεμά ως ένας αιμοσταγής, αδίστακτος πολέμαρχος. Ο ρομαντικός (κατά βάθος) χαρακτήρας του βγήκε στην επιφάνεια. Πάνω στην ρωμαϊκή του τριήρη κοιτάζοντας την θάλασσα, δεν σκέφτονταν πλέον στρατηγικές κινήσεις. Έβλεπε σε κάθε κυμματισμό τα μάτια της όμορφης Βασίλισσας του.
Ο Οκταβιανός Αύγουστος δεν κουράσθηκε ιδιαίτερα, βρίσκοντας τον Μάρκο Αντώνιο, να κάθεται μελαγχολικά με νοσταλγία για την βασίλισσα του, να τον κατατροπώσει.
Άδικα λοιπόν έχασε ο Μάρκος Αντώνιος. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια...
ολοι παροντες βλεπω.ενα καλησπερα σε ολους και ιδιαιτερα στην αγρια και ομορφη γυναικα
Και συ μέγα Φαρκέλι-Βρούτε;;;
Είσαι σίγουρος ότι κοιτούσε τα ματια της Κλεοπάτρας ή καποιο άλλο μέρος της θεϊκής της κορμάρας; Και για μην πάει ο νους σου στο πονηρό, εννοώ τα ωραία της μαυρα πυκνά μαλλιά!!!
ολοι παροντες βλεπω.ενα καλησπερα σε ολους και ιδιαιτερα στην αγρια και ομορφη γυναικα
Εγω αραχτη ειμαι μωρη γκιωσα μην τρελενεσε αλλα θα την φαω και την ΑΡΑΠΙΑ (ΑΙΓΥΠΤΟ)
Αα μην ξεχασω σου στελνω και ενα καλο πεσκεσι σε ενα καλαθακι ψαθηνο ετσι για την αγαπη και την φιλια μας και να θυμομαστε τα παλια τον λενε ΓΙΑΚΟΥΜΗ και ευδωκιμη εδω στα μερη μας
Αντε μωρη και ζωη σε μας να ζησουμε να σε θυμομαστε κι οσο για τον Αντωνακη αστον αυτον πανω μου
Λιγα ειναι ακομα τα ψωμακια του κι αυτουνου μαλλων τα Μαρουλοφυλλα του