evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλησπερα και απο μενα Ευακι.
Καλησπερα αγοραρε μου
Μωρακι μου κανενα αλλο τραγουδακι απο Βανδη εχεις ??????????
Καλησπερα και απο μενα Ευακι.
ευα τι εγινε το αλλο τοπικ που ειχες trans eua is back.το παρατησες η εγινε κατι?
Καλησπέρα ευάκι μου τι κάνεις?Άυριο τι ώρα δουλεύεις να περάσω να τη βρούμε?
Οσα θελει το κοριτσι μου.Μωρακι μου κανενα αλλο τραγουδακι απο Βανδη εχεις ??????????
Πολλες καλησπέρες και απο μένα ευάκι. Βλέπω πιστή στην απογευματινή ώρα. Μας κρατας ωραία συντροφιά!!
Οσα θελει το κοριτσι μου.
[youtube=425,350]ghv52MvZmrU[/youtube]
ευακι καλησπερα,σου αρεσε βλεπω ο τιτλος "τριο της αγκυρας".οσο για τον αν ημουν παππους να εισαι σιγουρη οτι ο τιτλος που θα εβαζα ηταν "2 μουναρες σηκωσαν την αγκυρα του παππου"γιατι πιστευω πως θα μπορουσατε να σηκωσετε την αγκυρα του παππου .τωρα αν θα στελνατε τον παππου στο μνημα μαλλον τυχερος θα ηταν γιατι επεσε στο καθηκον και η ταινια βεβαια θα αποκτουσε και ιδιαιτερο χαρακτηρα.
Το ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ
Θα εχει πολυ γελειο ...
Πιστεψεμε για τσοντα δεν ειμαι καλη σαν σκηνοθεσια οσο σαν πορνοσταρ .... Τωρα για κομωδια μπορει να κανω σκηνοθετρια
Αλλα για να βγει και καλη η ταινεια πρεπει να ειναι κι ο Πορνοσταρ καλος , τωρα αν ειναι σαν τον παππου μου με πατεριτσες και τα δυο ποδια στον ταφο θα πρεπει να αλαξουμε την ονομασια της ταινειας ως (ΤΑ ΡΟΖ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ) Η (ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ .. ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΥΜΑ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΗ))
Καλησπερα καου μποι μου
'Οποιος έχει την τύχη να είναι ο τρίτος, τυχερός θα΄ναι και ας πάει στον Άγιο Πέτρο!!!
Κάποτε όλοι θα "φύγουμε", θέλουμε δε θέλουμε, ας φύγουμε με αυτόν τον τρόπο
Ουρά τα αυτοκίνητα για το evaki μας
Σου χαλαω εγω χατηρι ποτε? ;) ;) ;)Εισαι πολυ καλος μωρο μου