Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τοπαθε γιατί έκλεψε το καλσον του ηγούμενου που ήταν γεμάτος φλυκταινες!!!!

ΑΑααααααααααααααααααα Τον Παλιομπαγασα  αυτο δεν μου το ειχαι πει να σου πω την αμαρτια μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ου κλεψεις που ειναι αυτη η εντολη :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ευακι. Ακου.
[youtube=425,350]cv9cvnmjllo[/youtube]

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
        Τι να πω εγω τωρα ανατριχιασα με την περιγραφη αλλα θα σου προτεινα να την συνεχισεις σημερα οχι αυριο
ωραια ευακι ολα αυτα που λες με φτιαξαν πολυ και βεβαια και αλλους εδω μεσα
Τι θες μωρο μου γλυκο ?????? Να κανουμε τριο???????
Χμ Θα σου πω εγω τι θα κανεις και θα χαλαρωσης για να κοιμηθεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Θα βαλεις απαλη μουσικουλα στο δωματιο σου  ;) ;) θα εισαι μονο με το μποξερακι ;)
θα κλησεις τα ματακια σου και θα σκεφτεις και της δυο να τριβομαστε πανω σου ..Η μια πανω στο στηθος σου και η αλλη ποιο χαμιλα (ξερεις που ) σιγα σιγα θα σε γλυφουμε και οι δυο μας απο πανω μεχρι κατω και εσυ θα μας βαζεις τα δαχτιλακια σου στης υγρες τρυπουλες μας καθως η ανασες μας θα ακουγοντε και τα ψηλοβογγητα μας  ;) ;)Μετα θα σε περνουμε στο στωμα μας και η δυο ταυτοχρονα η μια το πανω μερος και η αλλη το ποιο χαμηλο και εναλαγ ενω ταυτοχρονα θα φηλιομαστε μαζι με την Μαριαννα  ;) ;) ;)
Υστερα θα βαλης το ..... αναμεσα στα στηθια μου και θα στο φτυνω για να ειναι υγρο και να γλυστραει αναμεσα τους και να με τρελενης ,,,εννω η αλλη θα σου γλυφη της μπαλες σου μωρο μου ,,,, Μετα η Μαριαννα θα κατση ανασκελα και εγω θα ειμαι στημενη πισωκολιτα και θα γλυφο το (γατακι) της εννω εσυ θα γλυφης εμενα ........Μετα θα με παρεις ετσι οπως ειμαι και θα με καρφωσης αγρια ενω η Μαριαννα θα ειναι απο πανω μου και θα της γλυφης εσυ το γατακι ταυτοχρονα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η συνεχεια αυριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι θες μωρο μου γλυκο ?????? Να κανουμε τριο???????
Χμ Θα σου πω εγω τι θα κανεις και θα χαλαρωσης για να κοιμηθεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Θα βαλεις απαλη μουσικουλα στο δωματιο σου  ;) ;) θα εισαι μονο με το μποξερακι ;)
θα κλησεις τα ματακια σου και θα σκεφτεις και της δυο να τριβομαστε πανω σου ..Η μια πανω στο στηθος σου και η αλλη ποιο χαμιλα (ξερεις που ) σιγα σιγα θα σε γλυφουμε και οι δυο μας απο πανω μεχρι κατω και εσυ θα μας βαζεις τα δαχτιλακια σου στης υγρες τρυπουλες μας καθως η ανασες μας θα ακουγοντε και τα ψηλοβογγητα μας  ;) ;)Μετα θα σε περνουμε στο στωμα μας και η δυο ταυτοχρονα η μια το πανω μερος και η αλλη το ποιο χαμηλο και εναλαγ ενω ταυτοχρονα θα φηλιομαστε μαζι με την Μαριαννα  ;) ;) ;)
Υστερα θα βαλης το ..... αναμεσα στα στηθια μου και θα στο φτυνω για να ειναι υγρο και να γλυστραει αναμεσα τους και να με τρελενης ,,,εννω η αλλη θα σου γλυφη της μπαλες σου μωρο μου ,,,, Μετα η Μαριαννα θα κατση ανασκελα και εγω θα ειμαι στημενη πισωκολιτα και θα γλυφο το (γατακι) της εννω εσυ θα γλυφης εμενα ........Μετα θα με παρεις ετσι οπως ειμαι και θα με καρφωσης αγρια ενω η Μαριαννα θα ειναι απο πανω μου και θα της γλυφης εσυ το γατακι ταυτοχρονα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η συνεχεια αυριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ευακι με εφτιαξες αρκετα και οχι μονο εμενα τους ζαχαρωσες ολους εδω για τα καλα.το ολο στορυ ξεπερναει οποιαδηποτε παραγωγη,σε ολες τις μεχρι τωρα σκηνες σου περνουμε μερος και οι τρεις.θα γινεις καλος σκηνοθετης καποια μερα .τωρα σαν ηθοποιος πρεπει να σε δω απο κοντα το συντομοτερο δυνατο.το κοινο σου αγωνια να μαθει νεα για την πρωτη προβολη μας.
προτεινω και ενα τιτλο :"ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ" πιστευω ο τιτλος να σας αρεσε

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειστε μεσα στην καυλα και οι δυο...ευακι και μαριαννα......

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καύλα, σέξυ και όποιος αντέξει (για παραπάνω από 30 νανοδευτερόλεπτα!!!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Τα κορίτσια δεν άνοιξαν ακόμη τα πισιά τους

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα κουκλα μου....... :-* :-* :-* :-* :-*

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καλησπέρα Ευάκι

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα Ευάκι!! :smitten: :smitten:
Μια χαρά είμαι!!! Τι κανεις κούκλα μου?? Σε μεγάλα κέφια ακούγεσαι!!!
Πέτυχε η συνταγή μαγειρικής;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Καλησπερα και απο μενα Ευακι.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ωραια ευακι ολα αυτα που λες με φτιαξαν πολυ και βεβαια και αλλους εδω μεσα
ευακι με εφτιαξες αρκετα και οχι μονο εμενα τους ζαχαρωσες ολους εδω για τα καλα.το ολο στορυ ξεπερναει οποιαδηποτε παραγωγη,σε ολες τις μεχρι τωρα σκηνες σου περνουμε μερος και οι τρεις.θα γινεις καλος σκηνοθετης καποια μερα .τωρα σαν ηθοποιος πρεπει να σε δω απο κοντα το συντομοτερο δυνατο.το κοινο σου αγωνια να μαθει νεα για την πρωτη προβολη μας.
προτεινω και ενα τιτλο :"ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ" πιστευω ο τιτλος να σας αρεσε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα εχει πολυ γελειο ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πιστεψεμε για τσοντα δεν ειμαι καλη σαν σκηνοθεσια οσο σαν πορνοσταρ :rockon: :rockon: :rockon: .... Τωρα για κομωδια μπορει να κανω σκηνοθετρια :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Αλλα για να βγει και καλη η ταινεια πρεπει να ειναι κι ο Πορνοσταρ καλος , τωρα αν ειναι σαν τον παππου μου με πατεριτσες και τα δυο ποδια στον ταφο θα πρεπει να αλαξουμε την ονομασια της ταινειας ως (ΤΑ ΡΟΖ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ) Η (ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ .. ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΥΜΑ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΗ)) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα Ευάκι!! :smitten: :smitten:
Μια χαρά είμαι!!! Τι κανεις κούκλα μου?? Σε μεγάλα κέφια ακούγεσαι!!!
Πέτυχε η συνταγή μαγειρικής;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι μωρακι μου τα καταφερα την εφαγα λαχανο Μαρουλια μου την Βεφα στην μαγειρικη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom