Γιατη με θελει μονο δικια του
Τίποτε δεν μενει κρυφό από σενα (Ουδεν κρυπτον από την Εύα!!!)
Ολα τα ψυχανεμίζεσες
Γιατη με θελει μονο δικια του
Τοπαθε γιατί έκλεψε το καλσον του ηγούμενου που ήταν γεμάτος φλυκταινες!!!!
Τίποτε δεν μενει κρυφό από σενα (Ουδεν κρυπτον από την Εύα!!!)
Ολα τα ψυχανεμίζεσες
Ευακι. Ακου.
[youtube=425,350]cv9cvnmjllo[/youtube]
[/quote}
Μωρο μου σε ευχαριστω πολυυυυυυυ καλο τριημερο σε ολους φιλακια πολλα παντου Νιαου Νιαου Νιαου
ωραια ευακι ολα αυτα που λες με φτιαξαν πολυ και βεβαια και αλλους εδω μεσαΤι να πω εγω τωρα ανατριχιασα με την περιγραφη αλλα θα σου προτεινα να την συνεχισεις σημερα οχι αυριο
Τι θες μωρο μου γλυκο ?????? Να κανουμε τριο???????
Χμ Θα σου πω εγω τι θα κανεις και θα χαλαρωσης για να κοιμηθεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Θα βαλεις απαλη μουσικουλα στο δωματιο σου ;) ;) θα εισαι μονο με το μποξερακι ;)
θα κλησεις τα ματακια σου και θα σκεφτεις και της δυο να τριβομαστε πανω σου ..Η μια πανω στο στηθος σου και η αλλη ποιο χαμιλα (ξερεις που ) σιγα σιγα θα σε γλυφουμε και οι δυο μας απο πανω μεχρι κατω και εσυ θα μας βαζεις τα δαχτιλακια σου στης υγρες τρυπουλες μας καθως η ανασες μας θα ακουγοντε και τα ψηλοβογγητα μας ;) ;)Μετα θα σε περνουμε στο στωμα μας και η δυο ταυτοχρονα η μια το πανω μερος και η αλλη το ποιο χαμηλο και εναλαγ ενω ταυτοχρονα θα φηλιομαστε μαζι με την Μαριαννα ;) ;) ;)
Υστερα θα βαλης το ..... αναμεσα στα στηθια μου και θα στο φτυνω για να ειναι υγρο και να γλυστραει αναμεσα τους και να με τρελενης ,,,εννω η αλλη θα σου γλυφη της μπαλες σου μωρο μου ,,,, Μετα η Μαριαννα θα κατση ανασκελα και εγω θα ειμαι στημενη πισωκολιτα και θα γλυφο το (γατακι) της εννω εσυ θα γλυφης εμενα ........Μετα θα με παρεις ετσι οπως ειμαι και θα με καρφωσης αγρια ενω η Μαριαννα θα ειναι απο πανω μου και θα της γλυφης εσυ το γατακι ταυτοχρονα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η συνεχεια αυριο
Τι θες μωρο μου γλυκο ?????? Να κανουμε τριο???????
Χμ Θα σου πω εγω τι θα κανεις και θα χαλαρωσης για να κοιμηθεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Θα βαλεις απαλη μουσικουλα στο δωματιο σου ;) ;) θα εισαι μονο με το μποξερακι ;)
θα κλησεις τα ματακια σου και θα σκεφτεις και της δυο να τριβομαστε πανω σου ..Η μια πανω στο στηθος σου και η αλλη ποιο χαμιλα (ξερεις που ) σιγα σιγα θα σε γλυφουμε και οι δυο μας απο πανω μεχρι κατω και εσυ θα μας βαζεις τα δαχτιλακια σου στης υγρες τρυπουλες μας καθως η ανασες μας θα ακουγοντε και τα ψηλοβογγητα μας ;) ;)Μετα θα σε περνουμε στο στωμα μας και η δυο ταυτοχρονα η μια το πανω μερος και η αλλη το ποιο χαμηλο και εναλαγ ενω ταυτοχρονα θα φηλιομαστε μαζι με την Μαριαννα ;) ;) ;)
Υστερα θα βαλης το ..... αναμεσα στα στηθια μου και θα στο φτυνω για να ειναι υγρο και να γλυστραει αναμεσα τους και να με τρελενης ,,,εννω η αλλη θα σου γλυφη της μπαλες σου μωρο μου ,,,, Μετα η Μαριαννα θα κατση ανασκελα και εγω θα ειμαι στημενη πισωκολιτα και θα γλυφο το (γατακι) της εννω εσυ θα γλυφης εμενα ........Μετα θα με παρεις ετσι οπως ειμαι και θα με καρφωσης αγρια ενω η Μαριαννα θα ειναι απο πανω μου και θα της γλυφης εσυ το γατακι ταυτοχρονα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η συνεχεια αυριο
Καύλα, σέξυ και όποιος αντέξει (για παραπάνω από 30 νανοδευτερόλεπτα!!!)
Καλησπέρα Ευάκι
Τι κανεις μωρο μου ??????
Πως τα περασες Σ.Κ?????????
ωραια ευακι ολα αυτα που λες με φτιαξαν πολυ και βεβαια και αλλους εδω μεσα
ευακι με εφτιαξες αρκετα και οχι μονο εμενα τους ζαχαρωσες ολους εδω για τα καλα.το ολο στορυ ξεπερναει οποιαδηποτε παραγωγη,σε ολες τις μεχρι τωρα σκηνες σου περνουμε μερος και οι τρεις.θα γινεις καλος σκηνοθετης καποια μερα .τωρα σαν ηθοποιος πρεπει να σε δω απο κοντα το συντομοτερο δυνατο.το κοινο σου αγωνια να μαθει νεα για την πρωτη προβολη μας.
προτεινω και ενα τιτλο :"ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ" πιστευω ο τιτλος να σας αρεσε
Καλησπέρα Ευάκι!!
Μια χαρά είμαι!!! Τι κανεις κούκλα μου?? Σε μεγάλα κέφια ακούγεσαι!!!
Πέτυχε η συνταγή μαγειρικής;;;;