Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στανταρ ο φωτογραφος πριν παει να τις βγαλει φωτογραφιες τον εχει παιξει καμια 10αρια
φορες
Εκτος και αν τα κοριτσια τον πληρωνουν σε ειδος μετα ( οποτε δηλωνω και εγω φωτογραφος )

Αχ μωρο μου εδω ειναι μια πικρη ιστορια ο φωτογραφος ουτε να μας φτυσει δεν θελει ενω αν ειχε 2 αντρικα κολαρακια νασε σιγουρος οτι θα τοχε κανει :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αχ ναι ο βαρβαρος μας βιαζει και της δυο ειναι ο βιαστης με το ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το κομπρεσερ ειναι για επισκευή. Έχω ενα μιξερακι για φραπέ. Να έρθω να τον αντικαταστήσω? :2funny: :2funny: :2funny:

okoboko

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για αυτο εχει και τον φακο ασε που σε λιγο θα θελει και τηλεσκοποιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμ με αυτα που βλεπει ο χριστιανος ειναι αποριας αξιο πως την βγαζει ακομα
παρολο που του εχουν πεταχτει τα ματια εξω

dick_pete

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
paidia epeidi eimai kainourios edw  gia peite m ti paizei me eui kai marianna...

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ντρεπεστε ελεινες, ξετσιποτες!!!!
Τι διαβάζω; Κανονίζετε παρτουζες χωρις την ευλογία του Πάτερ;
Στην αρχιεπισκοπή γρήγορα για αφορισμό!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ψευδοντε ασυστολος καρδια μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Απλα δεν μπορει να με φτασει στην Μαγειρική μου τεχνη καποια απ εδω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είμαι 100% σίγουρος οτι στο φρικασέ δεν σε φτάνει καμιά!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τι θες μωρο μου γλυκο ?????? Να κανουμε τριο???????
Χμ Θα σου πω εγω τι θα κανεις και θα χαλαρωσης για να κοιμηθεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Θα βαλεις απαλη μουσικουλα στο δωματιο σου  ;) ;) θα εισαι μονο με το μποξερακι ;)
θα κλησεις τα ματακια σου και θα σκεφτεις και της δυο να τριβομαστε πανω σου ..Η μια πανω στο στηθος σου και η αλλη ποιο χαμιλα (ξερεις που ) σιγα σιγα θα σε γλυφουμε και οι δυο μας απο πανω μεχρι κατω και εσυ θα μας βαζεις τα δαχτιλακια σου στης υγρες τρυπουλες μας καθως η ανασες μας θα ακουγοντε και τα ψηλοβογγητα μας  ;) ;)Μετα θα σε περνουμε στο στωμα μας και η δυο ταυτοχρονα η μια το πανω μερος και η αλλη το ποιο χαμηλο και εναλαγ ενω ταυτοχρονα θα φηλιομαστε μαζι με την Μαριαννα  ;) ;) ;)
Υστερα θα βαλης το ..... αναμεσα στα στηθια μου και θα στο φτυνω για να ειναι υγρο και να γλυστραει αναμεσα τους και να με τρελενης ,,,εννω η αλλη θα σου γλυφη της μπαλες σου μωρο μου ,,,, Μετα η Μαριαννα θα κατση ανασκελα και εγω θα ειμαι στημενη πισωκολιτα και θα γλυφο το (γατακι) της εννω εσυ θα γλυφης εμενα ........Μετα θα με παρεις ετσι οπως ειμαι και θα με καρφωσης αγρια ενω η Μαριαννα θα ειναι απο πανω μου και θα της γλυφης εσυ το γατακι ταυτοχρονα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η συνεχεια αυριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά διαβάζει ο Πάτερ και έχει σκίσει τις ζαρτιέρες του!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Γεια σου αστερι....... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Όχι μονον την κουτάλα, αλλά τη χυτρα και την κατσαρόλα!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πεστα Μαρουλινο μου γιατη η αλλη εχει κλεισει σουιτα στο Θριασιο μετα το τραπεζι που θα της κανω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολόκληρη σουιτα αποκλειστικά γι΄αυτην;;;;
Σε εποχές οικονομικής στενότητας;;;;
Τι να πει κανεις!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τοπαθε γιατί έκλεψε το καλσον του ηγούμενου που ήταν γεμάτος φλυκταινες!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom