Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η ωραία Μαριάννα μάς σνομπάρει από προχθές το μεσημέρι!!!
Καλημέρα και από μένα στα ωραία κορίτσια, τη ψηλή χαζοκορμάρα και τη μεγάλη μου αδυναμία :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Θα ρίξω μια ματιά στο υπόλοιπο Forum να δώ τι γίνεται και θα αποχωρήσω ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα επανέλθω, όμως το μεσημεράκι.

Σας χαιρετώ. Η σκέψη μου θα είναι (...και) μαζί σας

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
AGIANA Θα περασης γαματα με τα κοριτσια............
ο αγαμεμνονας θα ταξιδεψη με την αρχαια τριοιρη σε νερα πρωτογνορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ο αγαμεμνονας θα ταξιδεψη με την αρχαια τριοιρη σε νερα πρωτογνορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φιλαράκι, τοσκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά. Σχεδόν έχω ψηθεί. Μένει μόνο να κανονίσουμε να πάμε παρεούλα για υποστήριξη, μιάς και θα είναι η πρώτη μου τέτοια επαφή.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Ρε φιλαράκι, τοσκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά. Σχεδόν έχω ψηθεί. Μένει μόνο να κανονίσουμε να πάμε παρεούλα για υποστήριξη, μιάς και θα είναι η πρώτη μου τέτοια επαφή.
Μην το σκεφτεσαι......... καντο πραξη.
Οταν γαμησης κοριτσι δυσκολα θα ξεκολησης........ ρωτα ρωτα ρωτα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Κουκλαρες μου που βρισκεσται.................
Ευακι μου εμαθα οτι εχθες ηρθε ενας φιλος και εφαγε τα φαγητα σου
και τρελαθηκε.........αυτα να τα ακουνε ορισμενοι (ες) που
θα κατηγωρησουνε το ποιο ομορφο και sexy κορμακι της Αθηνας :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Η ωραία Μαριάννα μάς σνομπάρει από προχθές το μεσημέρι!!!
Καλημέρα και από μένα στα ωραία κορίτσια, τη ψηλή χαζοκορμάρα και τη μεγάλη μου αδυναμία :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλημερα σε ολους. Καλημερα αγαπημενε μου , εγω να σε σνομπαρω ? Εσενα ποτε. Εχθες ηταν μια πολυ δυσκολη μερα ξερετε εχουμε μεγαλο προβλημα με τις αδειες εγκαταστασης των σπιτιων και ενω εχουμε αδεια ασκησεως επαγγελματος εν τουτοις ολες θεωρουμαστε παρανομες Χθες λοιπον και προχθες κανανε ντου και οτι εβρησκαν μπροστα τους αυτοφορο .Γενικα επειδη ειμαι και μεσα στο σωματειο ειχα τρεχαματα γιατι κατι πρεπει να γινει δεν παει αλλο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Που σε χάνω, που σε βρίσκω, όλα στα κορίτσια είσαι....! ΑΛΑΝΙΙΙΙΙΙ!!! ;)
ΑΥΤΕΣ ειναι γυναικες αγορι μου.............. μονο με αυτες μπορεις
να ταξιδεωης στον ΘΕΟ.........

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
      Καλημερα σε ολους. Καλημερα αγαπημενε μου , εγω να σε σνομπαρω ? Εσενα ποτε. Εχθες ηταν μια πολυ δυσκολη μερα ξερετε εχουμε μεγαλο προβλημα με τις αδειες εγκαταστασης των σπιτιων και ενω εχουμε αδεια ασκησεως επαγγελματος εν τουτοις ολες θεωρουμαστε παρανομες Χθες λοιπον και προχθες κανανε ντου και οτι εβρησκαν μπροστα τους αυτοφορο .Γενικα επειδη ειμαι και μεσα στο σωματειο ειχα τρεχαματα γιατι κατι πρεπει να γινει δεν παει αλλο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-
καλημερα μαριαννα ,δυστυχως αν γινει ελεγχος στην ελλαδα σε οποιαδηποτε μαγαζι θα βρουν πολλες παραλειψεις.ομως ευτυχως ο αδερφος μου στον οποιο εργαζομαι ως chef δεν εχει ποτε προβλημα,γιατι παντα λαδωνει!!!!!!!!!!!ελλαδα ειμαστε.την αγαπη μου σε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ γυναικα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
      Καλημερα σε ολους. Καλημερα αγαπημενε μου , εγω να σε σνομπαρω ? Εσενα ποτε. Εχθες ηταν μια πολυ δυσκολη μερα ξερετε εχουμε μεγαλο προβλημα με τις αδειες εγκαταστασης των σπιτιων και ενω εχουμε αδεια ασκησεως επαγγελματος εν τουτοις ολες θεωρουμαστε παρανομες Χθες λοιπον και προχθες κανανε ντου και οτι εβρησκαν μπροστα τους αυτοφορο .Γενικα επειδη ειμαι και μεσα στο σωματειο ειχα τρεχαματα γιατι κατι πρεπει να γινει δεν παει αλλο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα κουκλα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:εισαι τουλαχιστον δυναμικο στελεχος στο σωματειο

Επισκέπτης
      Καλημερα σε ολους. Καλημερα αγαπημενε μου , εγω να σε σνομπαρω ? Εσενα ποτε. Εχθες ηταν μια πολυ δυσκολη μερα ξερετε εχουμε μεγαλο προβλημα με τις αδειες εγκαταστασης των σπιτιων και ενω εχουμε αδεια ασκησεως επαγγελματος εν τουτοις ολες θεωρουμαστε παρανομες Χθες λοιπον και προχθες κανανε ντου και οτι εβρησκαν μπροστα τους αυτοφορο .Γενικα επειδη ειμαι και μεσα στο σωματειο ειχα τρεχαματα γιατι κατι πρεπει να γινει δεν παει αλλο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-
καλημερα μαριαννα ,δυστυχως αν γινει ελεγχος στην ελλαδα σε οποιαδηποτε μαγαζι θα βρουν πολλες παραλειψεις.ομως ευτυχως ο αδερφος μου στον οποιο εργαζομαι ως chef δεν εχει ποτε προβλημα,γιατι παντα λαδωνει!!!!!!!!!!!ελλαδα ειμαστε.την αγαπη μου σε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ γυναικα

Και την δικη μου αγαπημενε σεφ .Μα ο συμβιβασμος δεν ειναι η καλυτερη λυση στη ζωη . Οταν αδικεισε πρεπει να παλευεις για τα δικαιωματα σου . Επειτα αυτη η σκοπιμοτητα καποιους εξυπηρετει .................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Καλό μεσημέρι αγαπημένη μου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Ανησύχησα ότι κάτι σου συνέβηκε αλλά ευτυχώς ακούγεσαι μια χαρά. Ελπίζω τα όργανα της τάξης, που πολλές φορές μονο αυτό δεν είναι, να σας συμπεριφέρθηκαν άψογα, γιατί έχω διαβάσει παλαιότερα διάφορες ιστορίες κακοποίησης. Να το παλέψετε γιατί το να περιμένει κανείς κάτι να συμβεί από μονο του ή να έρθει από τον ουρανό μάλλον άδικα  θα περιμένει!!!!

Επισκέπτης
Καλό μεσημέρι αγαπημένη μου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Ανησύχησα ότι κάτι σου συνέβηκε αλλά ευτυχώς ακούγεσαι μια χαρά. Ελπίζω τα όργανα της τάξης, που πολλές φορές μονο αυτό δεν είναι, να σας συμπεριφέρθηκαν άψογα, γιατί έχω διαβάσει παλαιότερα διάφορες ιστορίες κακοποίησης. Να το παλέψετε γιατί το να περιμένει κανείς κάτι να συμβεί από μονο του ή να έρθει από τον ουρανό μάλλον άδικα  θα περιμένει!!!!

Καλησπερα μωρο μου συγνωμη που αργω να σου απαντησω ειμαι δουλεια . Αυτοι παντα ιδιοι ειναι και ετςι εχουν μαθει να συμπεριφεροντε δεν συλλαβανε εμενα μα ειχαμε τρεξιμο για να υποστηριξουμε τις αλλες.  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
...ΜΠΡΑΒΟ !!!    :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

...και καλή δύναμη  :grouphug:

Καλησπερα φαρκελι μου Σου χρωσταω και ενα ευχαριστω για μια απαντηση που εδωσες για μενα μερικες σελιδες πιο πισω :idiot: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
"...βλέπω τους στρατοδίκες 
να καίνε σαν κεριά
στο μεγάλο τραπέζι της ζωής

...βλέπω τους χωροφυλάκους 
να σκύβουν εισπράττοντας
τον μισθό της ύβρης και του μαρτυρίου...

Καλό απόγευμα φίλε Φαρκέλι.
Που τα θυμήθηκες αυτά;;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom