Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
      Καλησπερα φαρκελι μου Σου χρωσταω και ενα ευχαριστω για μια απαντηση που εδωσες για μενα μερικες σελιδες πιο πισω :idiot: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Γλυκειά Μαριάννα, μου έχεις πεί αρκετά ευχαριστώ (δεν χρειάζονται άλλα) και
...θα σου έλεγα να τα "συγκεντρώσεις" όλα τα επόμενα σε ένα ευχαριστώ
γιατί δεν σε ξέχασα, δεν σε ξεχνώ και δεν πρόκειται να σε ξεχάσω...
;) ;) ;)

Επισκέπτης
Γλυκειά Μαριάννα, μου έχεις πεί αρκετά ευχαριστώ (δεν χρειάζονται άλλα) και
...θα σου έλεγα να τα "συγκεντρώσεις" όλα τα επόμενα σε ένα ευχαριστώ
γιατί δεν σε ξέχασα, δεν σε ξεχνώ και δεν πρόκειται να σε ξεχάσω...
;) ;) ;)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
       Καλησπερα μωρο μου συγνωμη που αργω να σου απαντησω ειμαι δουλεια . Αυτοι παντα ιδιοι ειναι και ετςι εχουν μαθει να συμπεριφεροντε δεν συλλαβανε εμενα μα ειχαμε τρεξιμο για να υποστηριξουμε τις αλλες.  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μαριάννα πρέπει να το ομολογήσω δημόσια. Σου αξίζει ένα μεγάλο μπραβο για τη συμπράστασή σου στις συναδέλφισσές σου!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Καλό βράδυ σε όλες και όλους!!! Πρέπει να αποχωρήσω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Καλό βράδυ Ευάκι και πάντα να βράζεις τους μπιντέδες σε καυτό και όχι χλιαρό νερό για 10 λεπτά πριν τους σερβίρεις!!!! Καλό βράδυ ωραία μου Κλίο (Κλεοπάτρα) όπου και αν είσαι. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μαρουλομανουλο εκτος απο κλιο θαθελα να γινω και η κλ ε ι ω σου Ετσι για να σε εμπνευσω να φτιαχνεις μεγαλυτερα αριστουργηματα απο τον μονε . Αφου το ταλεντο σου ειναι αστειρευτο γλυκε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Κολλάει λόγω Παρασκευής, φίλε Φαρκέλι. Κάθε Παρασκευή απόγευμα το έχω παρατηρήσει να συμβαίνει!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μαριάννα πρέπει να το ομολογήσω δημόσια. Σου αξίζει ένα μεγάλο μπραβο για τη συμπράστασή σου στις συναδέλφισσές σου!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καλησπερα    καθε σωστος αγωνιστης πρεπη να αγωνιζεται κυριος για τον κλαδο του

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπερα    καθε σωστος αγωνιστης πρεπη να αγωνιζεται κυριος για τον κλαδο του

..έτσι είναι φίλε γιοργος

και κύριος για τον κλάδο του και κυρίως για τον κλάδο του.

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κολλάει λόγω Παρασκευής, φίλε Φαρκέλι. Κάθε Παρασκευή απόγευμα το έχω παρατηρήσει να συμβαίνει!!!
με γυναικα την μαριανα μπορεις να ξεπερασεις τον ιδρυτη claude Monet. H MΑΡΙΑΝΝΑ ειναι η
solei levant.παλια καλα χρονια στη γαλλια.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
       Μαρουλομανουλο εκτος απο κλιο θαθελα να γινω και η κλ ε ι ω σου Ετσι για να σε εμπνευσω να φτιαχνεις μεγαλυτερα αριστουργηματα απο τον μονε . Αφου το ταλεντο σου ειναι αστειρευτο γλυκε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως και εγώ, όπως ο φίλος Φαρκέλι, θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σίγουρα θα είσαι παντα μέσα στην καρδιά μου ως Κλειώ. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σε λέω Κλιο από το όνομα της Κλεοπάτρας όπως αυτό προφέρεται στα αγγλικά για να σε κάνω να γελάσεις και να σου υπενθυμίσω ότι ακόμα και μάρκα αυτοκινήτου είναι αφιερωμένη στο όνομά σου!!! Δεν είμαι ζωγράφος, αλλά απλούστατα μ' αρέσει πολύ η ζωγραφική και ίσως εδώ να παίζει μεγάλο ρόλο η κληρονομικότητα. Με εμπνέεις καθημερινά να είσαι σίγουρη για αυτό και ας μην είμαι ένας άλλος
Μονέ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
..έτσι είναι φίλε γιοργος   

και κύριος για τον κλάδο του και κυρίως για τον κλάδο του.
Ενταξη φιλε farkeli, γραφω απο το μαγαζι απο την βιασυνη κανω αρκετα λαθη

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
...θυμάμαι και άλλα Φίλε Μαρούλια

να λές "ετυχώς που τα θυμόμαστε ακόμα"
         Διαβολακι  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ειλικρινα μου κανει εντυπωση που εδω σε αυτο το σαιτ σα αυτο το θρεντ υπαρχουν ανθρωποι που  γνωριζουν τον Μonet τον Ελυτη και γενικως υπαρχει αποψη....

ΘΕΛΩ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ενταξη φιλε farkeli, γραφω απο το μαγαζι απο την βιασυνη κανω αρκετα λαθη

είδες όμως ότι τα λάθη μας οδηγούν σε περισσότερα "σωστά"...με την σκέψη

ορισμένες φορές η ανορθρογραφία (που δεν φαίνεται στον προφορικό λόγο) είναι περισσότερη χρήσιμη

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...ήσουν Γαλλία και ήρθες εδώ ???
ειμαι ελληνας τελειωσα χημικος αθηνα το 1995,αλλα απο δουλειες μονο του ποδαριου.πηγα γαλλια και σπουδασα chef και tourist managment.τωρα εχω με τον αδελφο μου ιταλικο στα νοτια προαστεια

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ουφφφφφ θα μαθω που θα παει ... να κανω παραθεση αλλων κειμενων

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom