Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καλησπέρα στις όμορφες του Αγκύρας 1

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• Niaoy Niaoy.JPG
    Niaoy Niaoy.JPG
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 96

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αχ μ'αυτη τη γατουλα σου τι να κανω, ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Εδώ είναι ο Παράδεισος, κι η Κόλαση εδώ....γειά σου Εύα κολασμένε άγγελε

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ευάκι καλησπέρα !!! Τι φωτό ειναι αυτές μωρό μου ??? Βάλε κι άλλες !!! Βάλε κι άλλες!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευάκι καλησπέρα !!! Τι φωτό ειναι αυτές μωρό μου ??? Βάλε κι άλλες !!! Βάλε κι άλλες!!!!

Μου χαλασε η ψιφιακη μου οποτε την αλλη εβδομαδα με καινουργια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Θα σου πάρω Ευάκι όποια φωτογραφική μηχανή θέλεις αρκεί να σταματήσεις να μαγειρεύεις πλακάκια μπάνιου γιατι με πειράζουν στο στομάχι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ... :cool2:

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

...αξίζει να το δείτε ολόκληρο, είναι πολύ αστείο    :tooth:  :tooth:  :tooth:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αχ δεν καταλαβα τι υπονοεις???????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Οτι αυτος ειναι ο Μαρουλιας ?????? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Εύα μου (καλό κορίτσι) καλησπέρα.  :-*

Μα τι κάνεις απόψε στο Η/Υ? εργάζεσαι?
Δεν είναι άσχημος ο φίλος Μαρούλιας σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές.

Όμως το βιντεάκι που παράθεσα ήταν για τις αιτίες που δεν περνάει καλά ο λαός στο Λαύριο, κατα την γνώμη ενός τρελού. Ο φίλος Μαρούλιας είναι γνωστικός  :cool2:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εύα μου (καλό κορίτσι) καλησπέρα.  :-*

Μα τι κάνεις απόψε στο Η/Υ? εργάζεσαι?
Δεν είναι άσχημος ο φίλος Μαρούλιας σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές.

Όμως το βιντεάκι που παράθεσα ήταν για τις αιτίες που δεν περνάει καλά ο λαός στο Λαύριο, κατα την γνώμη ενός τρελού. Ο φίλος Μαρούλιας είναι γνωστικός  :cool2:

Αμ καλα μου λεει η κομμωτρια τι το θες χρυση μου το Ντακαπαζ ?!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ομολογο πως ο Μαρουλιας ειναι ενας Κουκλος ενας καρακαλονος δεν αντιλεγω περι τουτου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα χωρης τα μασελακια ειναι ακομα καλυτερος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δες κι εσυ αυτο το βιντεακι να γελασεις λιγακι  ;) ;) ;) ;) ;)
Κι απο εμενα πολλα φιλακια και να εχεις μια καλη καλη Νυχτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δες κι εσυ αυτο το βιντεακι να γελασεις λιγακι  ;) ;) ;) ;) ;)
Κι απο εμενα πολλα φιλακια και να εχεις μια καλη καλη Νυχτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ευχαριστώ Εύα μου (καλό κορίτσι ...και ας λένε)

τώρα συντάσσω ένα κείμενο το οποίο θα παραθέσω σε άλλο θρεντ, οπότε ανανεώνουμε το ραντεβού μας αύριο.

Καλό βράδυ και να είσαι πάντα καλά  :sleeping:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom