giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γεια σου amjik,καμακι απο μακρια ουτε ο ποσειδωνας δεν ειχε τοσο μακρυ καμακιΡε συ καμακι στο κοριτσι μου κανης ;;;;;;;; θα βγουνε μαχαιρια στο λεω
Γεια σου amjik,καμακι απο μακρια ουτε ο ποσειδωνας δεν ειχε τοσο μακρυ καμακιΡε συ καμακι στο κοριτσι μου κανης ;;;;;;;; θα βγουνε μαχαιρια στο λεω
Για φορητό Η/Υ μίλησα φίλε Φαρκέλι!! Είναι Σόνυ Ευάερο (από το Σονι Βάιο)
...έχει η Εύα μας εταιρεία με φορητούς Η/Υ και δεν το ξέραμε τόσο καιρό ???
Ναι-ναι ΓΑΜΑ Α.Ε...έχει η Εύα μας εταιρεία με φορητούς Η/Υ και δεν το ξέραμε τόσο καιρό ???
Που να ξέρω;;; Γιατί δεν ρωτάς την ίδια;;;;
Να πάρεις μια ταμπλέτα χλωρίνης για να σου περάσουν οι καούρες καρδιά μου!!!
...έχει η Εύα μας εταιρεία με φορητούς Η/Υ και δεν το ξέραμε τόσο καιρό ???
Mαρουλομανουλομανουλο ελα να σου κανω το τραπεζι γλυκε μου .....
Σου εχω Μπιντεδακια γιαλαντζη και μπανιερα φλαμπε καρδουλα μου
Μηπως κερδισες στο τζοκερ και δεν το ξερειςΛες μωρο μου να ειχα εταιρεια με φορητα Π.Σ???????????
Και να μην το ηξερα?
Δεν αφησατε τιποτα σωστο στην τουαλετα,δηλαδη χαμος εγινε ;) ;) ;) ;) ;)Mαρουλομανουλομανουλο ελα να σου κανω το τραπεζι γλυκε μου .....
Σου εχω Μπιντεδακια γιαλαντζη και μπανιερα φλαμπε καρδουλα μου
Μηπως κερδισες στο τζοκερ και δεν το ξερεις
Λες??????? Με τον Μητσοτακη(Μαρουλια) διπλα μου ειναι τοσο ευκολο να πιασω μεχρι και του Τζοκερ τους συνδιασμους
Μη μιλας γι'αυτον απο την γκαντεμια που εχει δεν θα μινει τιποταΛες??????? Με τον Μητσοτακη(Μαρουλια) διπλα μου ειναι τοσο ευκολο να πιασω μεχρι και του Τζοκερ τους συνδιασμους
Ρεεεεεεεε τοσο γκαντεμηςΚαι στό 'λεγα παίξε κανα Λοτο ή Τζόκερ αλλά εσύ τιποτε!!! Αν έπαιζες το συνδυασμό που σου πρότεινα, θα χρώσταγες και από πάνω!!!!
Δεν αφησατε τιποτα σωστο στην τουαλετα,δηλαδη χαμος εγινε ;) ;) ;) ;) ;)
Και γι'αυτο ηταν χθες στον οδοντιατροΤι λες καλε ????? εχουμε αφησει το Παρκε απο την κρεβατοκαμαρα και τα Μαρμαρα απο της σκαλες .........
Της γυψοσανιδες και για Ορντεβ τα ακροκεραμα που τρελενετε ο Μαρουλακος
Καλό βράδυ σε όλες και όλους!!! Πρέπει να αποχωρήσω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Καλό βράδυ Ευάκι και πάντα να βράζεις τους μπιντέδες σε καυτό και όχι χλιαρό νερό για 10 λεπτά πριν τους σερβίρεις!!!! Καλό βράδυ ωραία μου Κλίο (Κλεοπάτρα) όπου και αν είσαι.
θΑ Μας ερθη ανανεωμενηΟσο για την Κλιο σου πηγε σε ΣΠΑ να την ανανεωσουνε