evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Κοριτσια καμια καινουργια φωτο παιζει????
Ναι αγαπη μου παρε μια της Μαριαννας που ειναι και ιστορικη φωτογραφια οχι οτι κι οτι
Κοριτσια καμια καινουργια φωτο παιζει????
Οχι καρδια μου ......... Πιγα στο ΑΦιον Καρακαβλαρ
Μετα την απογοητευση μου απο τον ΜΑΡΟΛΟΜΑΝΟΥΛΟΦΙΣΦΙΡΗ που αλλου να πιγενα η γυναικα για να γιανω τον πονο μου ??????????????????????????????????????????
Ναι αγαπη μου παρε μια της Μαριαννας που ειναι και ιστορικη φωτογραφια οχι οτι κι οτι
Ευακι εισαι απηθανη.
Αχ ειναι τοσο μεγαλος ο πονος σου που και στο αφιον καρακαβλαρ να πας παλι αχυτη θα φυγεις
Ναι ρε φιλε τις εχω δει ολες....Τις ειδες ολες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αχ ειναι τοσο μεγαλος ο πονος σου που και στο αφιον καρακαβλαρ να πας παλι αχυτη θα φυγεις
Αυτο λεω να το αναλαβουν τα ΛΟΚ Μαριαννακι μου. Και μετα θα σου πει τι χανεις με την "μπαμια" που εχεις μπλεξει εσυ.Αχ ειναι τοσο μεγαλος ο πονος σου που και στο αφιον καρακαβλαρ να πας παλι αχυτη θα φυγεις
Μαριάννα, άγκυρα του οικου των Μαρουλοπαρηδών, είσαι φοβερή, μα πολύ απίθανη. Δως της χαζοκορμάρας να καταλάβει τι εστι φυση και θέση μελαχρινή κορμάρα
Αυτο λεω να το αναλαβουν τα ΛΟΚ Μαριαννακι μου. Και μετα θα σου πει τι χανεις με την "μπαμια" που εχεις μπλεξει εσυ.
Ακομα εδω εισαι ;;;;;;;; ζητα συγνωμη απο το Ευακι προδοτη και ισωςΕσυ πρέπει να ξέρεις καλύτερα από διμοιρίες των ΛΟΚ, που εισβάλανε στο Πολυτεχνείο, παλιοκαρφί ε ταβανόπρογκα!!!
Τουλαχιστων αυτη κατι θα μου δωσει να καταλαβω ,,,, το μονο σιγουρο ενω απο εσενα δεν καταλαβα τιποτα
Και πως να μην ζηλευει κοριτσαρα μου? Δεν το παραδεχεται ομως οτι εχει να της χαρισει οργασμους το υπολοιπο αντρος απο τον 2ο παγκοσμιο πολεμο.Ζουλευεις τους πολλαπλους οργασμους μου
Φαρμακομουνα
Εσυ πρέπει να ξέρεις καλύτερα από διμοιρίες των ΛΟΚ, που εισβάλανε στο Πολυτεχνείο, παλιοκαρφί ε ταβανόπρογκα!!!
Για να καταλάβεις πρέπει τα αισθητήρια όργανά ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) σου να δουλεύουν!!!
Αλλά λόγω χαζομάρας έχουν προ πολλού νεκρωθεί!!!
Μεσα ησουνα ρε συ? Α τοτε πρεπει να εισαι αυτος που γδυσαμε στην ασφαλεια και ακομα γελαμε με αυτο που ειδαμε!Εσυ πρέπει να ξέρεις καλύτερα από διμοιρίες των ΛΟΚ, που εισβάλανε στο Πολυτεχνείο, παλιοκαρφί ε ταβανόπρογκα!!!
Ακομα εδω εισαι ;;;;;;;; ζητα συγνωμη απο το Ευακι προδοτη και ισως
γινη κατι.
Μεσα ησουνα ρε συ? Α τοτε πρεπει να εισαι αυτος που γδυσαμε στην ασφαλεια και ακομα γελαμε με αυτο που ειδαμε!
Για πες πες ρε κομαντο τι χασαμε............αυτα δεν μου τα ειπε ποτεΜεσα ησουνα ρε συ? Α τοτε πρεπει να εισαι αυτος που γδυσαμε στην ασφαλεια και ακομα γελαμε με αυτο που ειδαμε!
Τιποτα δεν εχασες γιατι δεν ειχε και τιποτα να δουμε.Για πες πες ρε κομαντο τι χασαμε............αυτα δεν μου τα ειπε ποτε
το ρεμαλι.