Καλησπέρα παιδιά. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και όλα τα καλά!! Στα 30 μου αποφάσισα μετά από πολλά χρόνια να αφήσω την Αθήνα και να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους. Για λίγο, αλλά για 1-2 χρόνια θα είμαι Θεσσαλονίκη. Ήθελα να σας ρωτήσω, πως είναι τα φλερτ με γυναίκες...
www.bourdela.com
Θα μπορούσε να ρωτήσει σε αυτό.Ας γίνει συγχώνευση
Καλησπέρα παιδιά. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και όλα τα καλά!! Στα 30 μου αποφάσισα μετά από πολλά χρόνια να αφήσω την Αθήνα και να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους. Για λίγο, αλλά για 1-2 χρόνια θα είμαι Θεσσαλονίκη. Ήθελα να σας ρωτήσω, πως είναι τα φλερτ με γυναίκες...
www.bourdela.com
Θα μπορούσε να ρωτήσει σε αυτό.Ας γίνει συγχώνευση
Ε ας του πει κάποιος ότι έχει ως επί το πλείστον φοιτήτριες και γριές,τα δύο ηλικιακά άκρα.Ας διαλέξει ανάλογα με την ηλικία του ή τα γούστα του @yakuza old boy
1 - Είναι μια που κάνει nuru έχω πάει. Τρίβει όλα τα σημεία του σώματος της σε όλα τα σημεία του δικού σου ( ναι και αυτά ... ) αλλά δε βάζει τίποτα μέσα. Άμα σου αρέσουν τα σλαβάκια για μια φορά λέει.
2 - Αυτό με τις φοιτήτριες κόψτε το είναι αστικός θρύλος και όσες το κάνουν όντως το κάνουν σε πολύ κλειστό κύκλο. Μη περιμένεις να βρεις από εδώ εκτός αν σε συμπαθήσει κάνας παλιός.
3 - Είναι και το σπίτι του Κεμάλ εκεί. Θα τον έλεγα " πουτάνα " αλλά από σεβασμό στα κορίτσια δε το κάνω.