Νέα

Αγγλίδα καθηγήτρια έβαλε 15χρονες μαθήτριές της να ποζάρουν τόπλες και μαθητές να αυνανίζονται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotosdep2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
ρε τυπε σορρυ κιολας, εστω κι αν η ειδηση ειναι φεικ,

αν ενας καθηγητης επαιρνε την 15χρονη κορη μου και της τον εδινε στο στομα (με την θεληση της, οχι βιασμος), θα τον γαμαγα στο ξυλο, και θα του τα εκοβα απο την ριζα.

αν μια καθηγητρια επαιρνε το πουτσο του 15χρονου γιου μου στο στομα, με την θεληση του, θα του εδινα ενα πενηνταρικο χαρτζιλικι και θα του ελεγα να προτεινει στη δασκαλα τριο με πατερα και γιο.

IT IS WHAT IT IS, η κοινωνια συμπεριλαμβανομενου και εμου, εφαρμοζει τα φεμινιστικα ΚΑΙ τα φαλλοκρατικα καταλοιπα με βαση τους υποκειμενικους κοινωνικους και ηθικους φραγμους, τι α κανς α κατς α μαλωις;

Με την ιδια λογικη που θελω ο γιος μου να γαμαει και η κορη μου να μην γαμιεται (φαλλοκρατης), θελω και ο καθηγητης της κορης μου να ειναι παρθενος φλωρος και η καθηγητρια του γιου μου ξεκωλιασμενο πουτανακι (φεμινιστης). Γιατι; γιατι τα δικα μου ψυχολογικα και βιωματα, με θελουν να πιστευω οτι ο γιος μου ειναι "μαγκας" που γαμαει καθηγητρια και ο καθηγητης "μουνοπανο" που γαμαει τη κορη μου. Ετσι λοιπον σκεφτεται και η κοινωνια που κραζεις.

Τα ιδια ισχυουν με λεσβιες και πουστηδες. Ανεχομαστε πολυ πιο ευκολα 2 κοπελες που φιλιουνται στο δρομο παρα 2 αντρες που κρατιουνται χερι χερι στο δρομο
όλα αυτά τα γράφεις, σκεπτόμενος με τη δικιά σου μεριά στην ηλικία που είσαι. Ρώτησες τι μελλοντικές επιπτώσεις θα έχει στο γιό σου αν του συμβεί; αλλά κι έτσι να είναι, γιατί μου τσαμπουνάς περί ισότητας έναντι του Νόμου; και αυτό είναι ένα και μόνο κομμάτι στο οποίο αποδεικνύεται ότι για το ίδιο παράπτωμα / αδίκημα οι Γυναίκες παίρνουν μικρότερες ποινές από τους άντρες, ΑΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ. Αν όμως εσύ βρεθείς σε τέτοια θέση (κατηγορούμενος), μάλλον θα αναθεωρήσεις

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
όλα αυτά τα γράφεις, σκεπτόμενος με τη δικιά σου μεριά στην ηλικία που είσαι. Ρώτησες τι μελλοντικές επιπτώσεις θα έχει στο γιό σου αν του συμβεί; αλλά κι έτσι να είναι, γιατί μου τσαμπουνάς περί ισότητας έναντι του Νόμου; και αυτό είναι ένα και μόνο κομμάτι στο οποίο αποδεικνύεται ότι για το ίδιο παράπτωμα / αδίκημα οι Γυναίκες παίρνουν μικρότερες ποινές από τους άντρες, ΑΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ. Αν όμως εσύ βρεθείς σε τέτοια θέση (κατηγορούμενος), μάλλον θα αναθεωρήσεις
μια χαρα δικαζονται και καταδικαζονται, και την δουλεια τους χανουν, και η μαπα τους ειναι σε ολες τις ειδησεις/ιντερνετ. Κυριως το ηθικο κομματι παραμενει σε γκριζα ζωνη για τους λογους που ανεφερα.
Στο συγκεκριμενο αρθρο εν τω μεταξυ, επειδη μιλαμε για 15χρονα στην Αγγλια, να εισαι σιγουρος οτι κανενα δεν εκανε τιποτα με τη βια, ολα κανανε το χαβαλε τους και στα παπαρια τους, απο μονα τους παιζει να ανεβαζαν τις φωτο στα σοσιαλ

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ξέρεις εσύ καλά από πλυντήρια μωρή ρωσόδουλη κάμπια, βάζεις καθημερινά για να ξεπλύνεις το φιλαράκι σου τον δικτάτορα Βλαδίμηρο.
Σου έχω δημιουργήσει τραύμα, φαίνεται. Το νήμα αναφέρεται στο τι εγινε στην Αγγλία, και ΤΣΟΥΠ πετάγεται μέλος της γνωστής ομάδας να με κατηγορήσει ως Μισθοφόρο της Ρωσίας. Φανατισμός, ή μεροκάματο; Μολόγα το. Αποκλείεται να πιστεύεις πραγματικά ότι έχω φιλικές σχέσεις με τον Βλαδίμηρο, ή και με οποιονδήποτε άλλο Ηγέτη Κράτους

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Γιαυτο ισως οι αγγλιδες ειναι τοσο ξεμπουρδελα !
Ολα στην αγγλια ετσι ειναι. Οποιος εχει ζησει λιγο εκει, ξερει. Ολοι γαμιουνται με ολους, οτι εχει τρυπα τον τρωει απο τα παντα, οτι εχει εξογκωμα μπαινει παντου. Τα.....μικρα (15 χρονων μαντραχαλοι, αναθεμα αν υπηρχε εστω και μια παρθενα αναμεσα τους) εκαναν οτι εκαναν, δηλαδη ημιγυμνες φωτο με καφριλες για καποιο εκκεντρικο καλλιτεχνικο προτζεκτ της πουτσας, με πληρη συνειδηση, δεν τα βιασε κανενας. Οι μισοι απτους γονεις τους παιζει να ηταν και περηφανοι μετα το περας του προτζεκτ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ολα στην αγγλια ετσι ειναι. Οποιος εχει ζησει λιγο εκει, ξερει. Ολοι γαμιουνται με ολους, οτι εχει τρυπα τον τρωει απο τα παντα, οτι εχει εξογκωμα μπαινει παντου. Τα.....μικρα (15 χρονων μαντραχαλοι, αναθεμα αν υπηρχε εστω και μια παρθενα αναμεσα τους) εκαναν οτι εκαναν, δηλαδη ημιγυμνες φωτο με καφριλες για καποιο εκκεντρικο καλλιτεχνικο προτζεκτ της πουτσας, με πληρη συνειδηση, δεν τα βιασε κανενας. Οι μισοι απτους γονεις τους παιζει να ηταν και περηφανοι μετα το περας του προτζεκτ
Συνεχίζω να επιμένω στην ίδια ερώτηση. Αν το έκανε άντρας Καθηγητής, θα είχε την ίδια αντιμετώπιση;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Συνεχίζω να επιμένω στην ίδια ερώτηση. Αν το έκανε άντρας Καθηγητής, θα είχε την ίδια αντιμετώπιση;
Νομικα; στην Αγγλια συγκεκριμενα, ναι, ειδικα εφοσον πηρε και εκταση/δημοσιοτητα το θεμα. Η καθηγητρια θα χασει την δουλεια της, δεν θα ξαναεργαστει σαν καθηγητρια (ανηλικων τουλαχιστον), και θα πληρωσει το οποιο προστιμο επιβληθει, αν τιθεται τετοιο θεμα.
Τι θες να της κανουν; να την κρεμασουν στο μπιγκ μπεν;

Στην Αγγλια, σε εναν αντρα που θα εκανε κατι παρομοιο (προσεξε, δες για τι ακριβως κατηγορειται), δεν μπορω να φανταστω καποια διαφορετικη καταληξη.

ΑΛΛΑ, επειδη εγω δεν εθεσα το νομικο αλλα το κοινωνικο κομματι, η καθηγητρια θα μεινει πιθανοτατα αθικτη. Αν ηταν καθηγητης παλι, δεν θα μου φαινοταν περιεργο αν καποιος πατερας μαθητριας τον εστελνε νοσοκομειο.

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.512
Πόντοι
2.391
Ετσι αντιμετοπιζουν το θεμα της υπογεννητικότητας στην Αγγλια. Οχι οπως εδω που την εχουν δει οτι η παρθενια ειναι το παν στην γυναικα...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ετσι αντιμετοπιζουν το θεμα της υπογεννητικότητας στην Αγγλια. Οχι οπως εδω που την εχουν δει οτι η παρθενια ειναι το παν στην γυναικα...
Το γάμησες και ψόφησε μεγάλε...Μιλάμε για παιδιά όχι για αντικείμενα...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η κοινωνία έχει πάρει την κατιούσα στο βωμό της "ελευθερίας".Ελευθερία δεν είναι η ασυδοσία...15 ετών είναι ακόμα παιδιά.Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία έχουν δικαίωμα να μορφώνονται,να παίζουν,και να φλερτάρουν σε λογικά πλαίσια.Και στο φλερτ αν έρθει το σεξ με μια συμμαθήτρια τους δεν έγινε τίποτα.Όταν όμως βρίσκεται ένας/μία με τη διπλάσια ηλικία και προσπαθεί να τα μεγαλώσει χωρίς να υπάρχουν κάποια ενδιάμεσα στάδια,απλώς τους καταστρέφει την ψυχολογία.Δε γίνεται άντρας κάποιος που θα γαμήσει μια 35αρα στα 15 του,και το ίδιο ισχύει και για ένα 15χρονο κορίτσι με έναν 35χρονο.Κι εμείς περάσαμε απο το στάδιο εκείνο.Κάποιοι γαμήσαμε στα 15-16 σε μπουρδέλο,κάποιοι γαμήσαμε στα 18,στα 19 στα 22...Όταν είχα πάει με τον φίλο μου σε ένα μπουρδέλο να γαμήσουμε,στα 15μιση περίπου,εντυπωσιαστήκαμε.Μόλις γυρίσαμε στο σπίτι,πήραμε την μπάλα και τα ποδήλατα και πήγαμε σε μια αλάνα να παίξουμε.Ήμασταν παιδιά.Δεν είχαμε γίνει άντρες,δε σκεφτόμασταν σαν άντρες,σαν παιδιά σκεφτόμασταν.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
αν μια καθηγητρια επαιρνε το πουτσο του 15χρονου γιου μου στο στομα, με την θεληση του, θα του εδινα ενα πενηνταρικο χαρτζιλικι και θα του ελεγα να προτεινει στη δασκαλα τριο με πατερα και γιο.
Έτσι "γάμαγε" και ο Μακρόν τις καθηγήτριες και κατέληξε γιαγιόφιλος παντρεμένος πιρφόρος.
:2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Νομικα; στην Αγγλια συγκεκριμενα, ναι, ειδικα εφοσον πηρε και εκταση/δημοσιοτητα το θεμα. Η καθηγητρια θα χασει την δουλεια της, δεν θα ξαναεργαστει σαν καθηγητρια (ανηλικων τουλαχιστον), και θα πληρωσει το οποιο προστιμο επιβληθει, αν τιθεται τετοιο θεμα.
Τι θες να της κανουν; να την κρεμασουν στο μπιγκ μπεν;

Στην Αγγλια, σε εναν αντρα που θα εκανε κατι παρομοιο (προσεξε, δες για τι ακριβως κατηγορειται), δεν μπορω να φανταστω καποια διαφορετικη καταληξη.

ΑΛΛΑ, επειδη εγω δεν εθεσα το νομικο αλλα το κοινωνικο κομματι, η καθηγητρια θα μεινει πιθανοτατα αθικτη. Αν ηταν καθηγητης παλι, δεν θα μου φαινοταν περιεργο αν καποιος πατερας μαθητριας τον εστελνε νοσοκομειο.
Ναι, αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ. Ότι Κοινωνικά ίσως θεωρηθεί και παράδειγμα προς μίμηση, ενώ αν ήταν άντρας το πιθανότερο είναι να έπρεπε να φύγει από τη χώρα

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Δυστυχώς όταν ανοίγω εγώ παρόμοια τέτοια θέματα οι διαχειριστές τα διαγράφουν ως άκυρα.
Δεν πειράζει..... :zombie:

gmarou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Like
177
Πόντοι
280
Ποσο θα ηθελα να ειχα μεγαλωσει την Αγγλια

Stories

Νέο!