Νέα

Αγγλίδα καθηγήτρια έβαλε 15χρονες μαθήτριές της να ποζάρουν τόπλες και μαθητές να αυνανίζονται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotosdep2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.920
Πόντοι
206
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.386
Πόντοι
3.656
...Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, .......
Να για ποιο λόγο οι Γυναίκες έχουν αποθρασυνθεί. Αμέσως, ΑΜΕΣΩΣ άρχισε το πλυντήριο. Λες και δεν είναι ο Κανόνας οι Δασκάλες / Καθηγήτριες να έχουν τέτοιες συμπεριφορές προς τα ανήλικα. Για φανταστείτε τα φύλα να ήταν αντίθετα, και να το έκανε άντρας Καθηγητής, τι θα είχε γίνει

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
Να για ποιο λόγο οι Γυναίκες έχουν αποθρασυνθεί. Αμέσως, ΑΜΕΣΩΣ άρχισε το πλυντήριο. Λες και δεν είναι ο Κανόνας οι Δασκάλες / Καθηγήτριες να έχουν τέτοιες συμπεριφορές προς τα ανήλικα. Για φανταστείτε τα φύλα να ήταν αντίθετα, και να το έκανε άντρας Καθηγητής, τι θα είχε γίνει

αυτο ειναι το συγχρονο αφηγημα τυπε.για ολα φταινε οι αντρες :confused: :confused: :confused:
και φυσικα τα μμε υπηρετουν το αφηγημα :confused: :confused: :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
Καταπληκτικη καθηγητρια .. εμας μας εβαζαν και λεγαμε μαθημα ... τωρα ειναι σωστα τα σχολεια

τυπε εγω δεν πηγα ποτε σχολειο,βγηκα απο μικρος στο μεροκαματο :dunno: :confused: :confused: :confused:
δυστυχως τα εχασα αυτα :confused: :confused: :confused:

1655544862191.jpeg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.598
Πόντοι
2.606

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.598
Πόντοι
2.606
Η κικη μουσαμπα ειναι η ρεπορτερ που υπογραφει το στορυ?

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.468
Πόντοι
25.186
θυμαμαι στο σχολειο σε μια εκδρομη, πληρωναμε μια βυζαρου για να μας δειχνει τις ΒΥΖΑΡΕΣ της, της διναμε 500αρικα κ 1000αρικα ( δραχμες ε, μην πεταχτει κανενας μαλακας κ πει ευρω )....
μαθευτηκε μετα κ φαγαμε τετοιο ξυλοοοοοο.....

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.604
Πόντοι
216

Απ' ότι είδα και στο άρθρο, για φυλακή ούτε λόγος βέβαια...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.567
Πόντοι
9.297
Έλαχε σε μένα ο κλήρος να κάνω την ερώτηση του 1.000.000 ε.ουρος(€).....Ποιο μέλος είναι η δασκάλα αυτή;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.310
Πόντοι
10.336
ρε τυπε σορρυ κιολας, εστω κι αν η ειδηση ειναι φεικ,

αν ενας καθηγητης επαιρνε την 15χρονη κορη μου και της τον εδινε στο στομα (με την θεληση της, οχι βιασμος), θα τον γαμαγα στο ξυλο, και θα του τα εκοβα απο την ριζα.

αν μια καθηγητρια επαιρνε το πουτσο του 15χρονου γιου μου στο στομα, με την θεληση του, θα του εδινα ενα πενηνταρικο χαρτζιλικι και θα του ελεγα να προτεινει στη δασκαλα τριο με πατερα και γιο.

IT IS WHAT IT IS, η κοινωνια συμπεριλαμβανομενου και εμου, εφαρμοζει τα φεμινιστικα ΚΑΙ τα φαλλοκρατικα καταλοιπα με βαση τους υποκειμενικους κοινωνικους και ηθικους φραγμους, τι α κανς α κατς α μαλωις;

Με την ιδια λογικη που θελω ο γιος μου να γαμαει και η κορη μου να μην γαμιεται (φαλλοκρατης), θελω και ο καθηγητης της κορης μου να ειναι παρθενος φλωρος και η καθηγητρια του γιου μου ξεκωλιασμενο πουτανακι (φεμινιστης). Γιατι; γιατι τα δικα μου ψυχολογικα και βιωματα, με θελουν να πιστευω οτι ο γιος μου ειναι "μαγκας" που γαμαει καθηγητρια και ο καθηγητης "μουνοπανο" που γαμαει τη κορη μου. Ετσι λοιπον σκεφτεται και η κοινωνια που κραζεις.

Τα ιδια ισχυουν με λεσβιες και πουστηδες. Ανεχομαστε πολυ πιο ευκολα 2 κοπελες που φιλιουνται στο δρομο παρα 2 αντρες που κρατιουνται χερι χερι στο δρομο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom