...
A analprison Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Μαΐ 2008 Μηνύματα 2.220 Κριτικές 15 Like 3 Πόντοι 616 6 Απρ 2009 #2 themoss έγραψε: Καλησπερα. Ειμαι νεος εδω οπως βλεπεται και αναρωτιομουν αν εχει κανεις εμπειριες απο αγγελιες. Δεν εχω την καλυτερη προσωπικη αποψη, υπαρχει καποιος που εχει βρει κατι καλο? Κλικ για ολόκληρη προβολή... για αγορα αυτοκίνητου λες???
themoss έγραψε: Καλησπερα. Ειμαι νεος εδω οπως βλεπεται και αναρωτιομουν αν εχει κανεις εμπειριες απο αγγελιες. Δεν εχω την καλυτερη προσωπικη αποψη, υπαρχει καποιος που εχει βρει κατι καλο? Κλικ για ολόκληρη προβολή... για αγορα αυτοκίνητου λες???
A arcans Μέλος Εγγρ. 31 Ιαν 2009 Μηνύματα 1.957 Like 0 Πόντοι 16 6 Απρ 2009 #3 μαλλον για αγορα πλοιου θα ενδιαφερετε ο τυπος.
T tansilvia Μέλος Εγγρ. 30 Νοε 2007 Μηνύματα 1.292 Like 0 Πόντοι 16 6 Απρ 2009 #4 arcans έγραψε: μαλλον για αγορα πλοιου θα ενδιαφερετε ο τυπος. Κλικ για ολόκληρη προβολή... μαλλον πατινη θελει να αγορασει για να μην κολαει στην κινηση στο κεντρο
arcans έγραψε: μαλλον για αγορα πλοιου θα ενδιαφερετε ο τυπος. Κλικ για ολόκληρη προβολή... μαλλον πατινη θελει να αγορασει για να μην κολαει στην κινηση στο κεντρο