Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.462
- Πόντοι
- 1.196
Μού θυμίζει λίγο Σοφία Ρούμπου ...για τσιγγάνο cross μοιάζει πάντως
(Παλιά καυλίτσα ηθοποιός)
Μού θυμίζει λίγο Σοφία Ρούμπου ...για τσιγγάνο cross μοιάζει πάντως
Σού αρέσει ο "θηλυκός" Manson ?Σιλβη τρανσ .6942070140 η απολυτη ενερ καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς; Σκέφτομαι να πάω σήμερα
πολυ παλιο εργαλειο απο καβαλας . Βασικα ξεπετα. Η Νανσυ. μετα δουλεψε λιγο σε οικο ανοχης. Κατοπιν εξαφνιστηκε τουλαχιστον 7-8 χρονιαΚΑΒΑΛΑ - Νέα Ηρακλείτσα - Ράνια καυλιάρα με βυζάρες και τρελές καμπύλες 6973180078
Είμαι η Ράνια καυλιάρα με βυζάρες και τρελές καμπύλες που δεν θα χορταίνεις με τίποτα. Διαφέρω από τις άλλες γιατί απολαμβάνω την κάθε νέα εμπειρία. Μου αρέσει το σεξ σε όλες τις στάσεις και επιθυμώ να σβήσεις τις καύλες σου επάνω μου απόψε. Απόλυτη ηδονή και τρελές στιγμές πάθους μαζί μου!!!!με...kanesex.com
Κάποια γνώμη?
απ τη παρεα των τσιγγανων στη ΛαρσαΙωάννινα πρώτη φοράει ζωή. 6943266694 τι γνωρίζουμε ;
ερχετε ο καιρος που θα μ δυτε ξανα !!καιρό είχαμε να σε δούμε εσένα.
Καλημέρα, έχεις καποιος εμπειρία με την παρακάτω ?
Sofia 25 years old 22 CM STRONG COCK 30 6942594995
+30 6942594995 WHATSAPP .....VIBER SERVICES: * I am good of blowjobs * active * Passive - with a nice ass nice skin * Blowjob (If you want without a condom, * Domination, light * Kisses kisses, French kisses * relaxing massage * erotic massage * Girlfriend experience * 69 * foot fetish *Smile...kanesex.com
Στο φ99 η στο 104 νομίζω είχε περάσει ένα διάστημα ...πολυ παλιο εργαλειο απο καβαλας . Βασικα ξεπετα. Η Νανσυ. μετα δουλεψε λιγο σε οικο ανοχης. Κατοπιν εξαφνιστηκε τουλαχιστον 7-8 χρονια
Ενημερωτικά η Σιλβη είναι ότι καλύτερο αν είσαι παθητικός. Τα τιμάει τα λεφτά της και μάλιστα σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα κ οικεία.Σιλβη τρανσ .6942070140 η απολυτη ενερ καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς; Σκέφτομαι να πάω σήμερα
δεν ήταν πικρόχολο το σχόλιό μου , δες καλά τις φωτογραφίες της αλλά περί ορέξεως... Θεωρώ οτι θα την πιάσω γκόμενά μου ; Delulu ? ΥΣΤΕΡ(Ι)ΟΓΡΑΦΟ :ο Marilyn Manson είνα άντρας ;! (ΛΟΛ)Ενημερωτικά η Σιλβη είναι ότι καλύτερο αν είσαι παθητικός. Τα τιμάει τα λεφτά της και μάλιστα σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα κ οικεία.
Οσο για το πικροχολο σχόλιο του τύπου π σ είπε αν είδες τις φώτο του θυληκου manson, μάλλον δν τις ειδε κ πολύ καλά τις φώτο ούτε ο ίδιος, όπως επίσης θεωρεί πως θα την πιάσει γκόμενά οπότε θέλει να έχει κάτι ωραίο δίπλα του.
Τεσπα για πηδημα πας, αν είναι καλή κ με ωραίο σωματακι τότε όλα είναι καλά. Αλλιώς διάλεγε μιας ωραίο πρόσωπο, να σ ζητήσει 100 την ώρα κ να περάσεις κ χάλια
Ξέρω ποιος είναι ο manson, εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο, την έχεις δει από κοντά;δεν ήταν πικρόχολο το σχόλιό μου , δες καλά τις φωτογραφίες της αλλά περί ορέξεως... ο Marilyn Manson είνα άντρας ;! (ΛΟΛ)
Oχι δεν την έχω επισκεφτεί ,είναι γνωστό βέβαια πως όσες υπολείπονται σε εμφάνιση αναπληρώνουν με υπηρεσίες (συνήθως )Ξέρω ποιος είναι ο manson, εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο, την έχεις δει από κοντά;
Και αν ναι, τις υπηρεσίες της πως τις έκρινες;
Πάντως για μένα π είμαι Κρήτη, η συγκεκριμένη αλλά και η Kakao, παρόλο π σε εμφάνιση δν τις λες Καλές, έχουν κ ωραίο σώμα αλλά κ σε υπηρεσίες είναι άψογες.Oχι δεν την έχω επισκεφτεί ,είναι γνωστό βέβαια πως όσες υπολείπονται σε εμφάνιση αναπληρώνουν με υπηρεσίες (συνήθως )
α, πες 'ετσι ... ομως στην Κρήτη έχουν κατέβει και απ'το πάνω ράφι κομμάτιαΠάντως για μένα π είμαι Κρήτη, η συγκεκριμένη αλλά και η Kakao, παρόλο π σε εμφάνιση δν τις λες Καλές, έχουν κ ωραίο σώμα αλλά κ σε υπηρεσίες είναι άψογες.
Κ στην τελική όπως είπα, δν θέλουμε να τις πιάσουμε γκόμενές, Καλές υπηρεσίες θέλουμε κ ένα καλό σωματακι
Είχαν κατέβει κ άλλα καλά, δυστυχώς αυτή την εποχή δν έχει απολύτως τπτα, πες 'ετσι ... ομως στην Κρήτη έχουν κατέβει και απ'το πάνω ράφι κομμάτια
Πόσα παίρνει η σιλβη;;Ενημερωτικά η Σιλβη είναι ότι καλύτερο αν είσαι παθητικός. Τα τιμάει τα λεφτά της και μάλιστα σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα κ οικεία.
Οσο για το πικροχολο σχόλιο του τύπου π σ είπε αν είδες τις φώτο του θυληκου manson, μάλλον δν τις ειδε κ πολύ καλά τις φώτο ούτε ο ίδιος, όπως επίσης θεωρεί πως θα την πιάσει γκόμενά οπότε θέλει να έχει κάτι ωραίο δίπλα του.
Τεσπα για πηδημα πας, αν είναι καλή κ με ωραίο σωματακι τότε όλα είναι καλά. Αλλιώς διάλεγε μιας ωραίο πρόσωπο, να σ ζητήσει 100 την ώρα κ να περάσεις κ χάλια