Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

KOSTADINOS3

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
237
Πόντοι
1

Με υποδεχτηκε με γαζες στο προσωπο και διαταγες του στυλ , money now! give the money now, χωρις καν καποιο χαιρετισμο.
Βεβαια ξερω που οδηγουν αυτες οι περιπτωσεις αλλα ειπα να δωσω τοπο στην οργη.
Πολυ αντρουα σε σχεση με τις φωτο, μεσαιο εργαλειο και σε μαλακη στυση μονιμως. (καμμια σχεση με τις φωτο). Συνεχισε σ αυτο το στυλ , μη εκει, μη αυτο,κτλ.. στο 10λεπτο ηθελε να με διωξει . τσαντιστηκα κι εγω και της λεω δε κανεις τιποτα, σε πληρωσα τζαμπα. Μου λεει τελος Της λεω σ εχω πληρωσει.
Μου λεει φυγε και ξεκιναει να με τραβαει βιντεο. Της λεω κλειστο γιατι θα στο σπασω.
Προς αποφυγη χειροτερων χαιραιτησα τα χρηματα μου. Απ τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχω γνωρισει!

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.381
Πόντοι
496

Με υποδεχτηκε με γαζες στο προσωπο και διαταγες του στυλ , money now! give the money now, χωρις καν καποιο χαιρετισμο.
Πολυ αντρουα σε σχεση με τις φωτο, μεσαιο εργαλειο και σε μαλακη στυση μονιμως. (καμμια σχεση με τις φωτο). Συνεχισε σ αυτο το στυλ , μη εκει, μη αυτο,κτλ.. στο 10λεπτο ηθελε να με διωξει . τσαντιστηκα κι εγω και της λεω δε κανεις τιποτα, σε πληρωσα τζαμπα. Μου λεει τελος Της λεω σ εχω πληρωσει.
Μου λεει φυγε και ξεκιναει να με τραβαει βιντεο. Της λεω κλειστο γιατι θα στο σπασω.
Προς αποφυγη χειροτερων χαιραιτησα τα χρηματα μου. Απ τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχω γνωρισει!
Μας γλίτωσες από μαλακίες.Θα σβήσω τώρα την συνομιλία από το WhatsApp...

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.906
Πόντοι
206
1000097602.jpg
1000097603.jpg
για αυτό το κορασιο είχα ξαναρωτησςι αλλά δε πήρα απάντηση, σήμερα είδα ανέβασε πρόσκληση και περιμένει επισκέπτες, δε διευκρίνισε που, έχει κανείς υπόψη τίποτα??

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.381
Πόντοι
496
1000097602.jpg
1000097603.jpg
για αυτό το κορασιο είχα ξαναρωτησςι αλλά δε πήρα απάντηση, σήμερα είδα ανέβασε πρόσκληση και περιμένει επισκέπτες, δε διευκρίνισε που, έχει κανείς υπόψη τίποτα??
tina_zz999 στο Instagram με λινκ για of free

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
340
Πόντοι
21

εχω παρομοια εμπειρια με τη συγκεκριμενη. Την εκλεισα στα 50 κα
1000097602.jpg
1000097603.jpg

εισαι σιγουρος οτι την ειδες καλα?

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
340
Πόντοι
21
1000097602.jpg
1000097603.jpg

εισαι σιγουρος οτι την ειδες καλα?

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
340
Πόντοι
21

εχω παρομοια εμπειρια. ζητουσε να της στειλω φωτογραφια τα λεφτα, οποτε καταλαβα οτι κατι δε παει καλα και τη παζαρεψα στα 50 ευρω. συμφωνησε αμεσως.
μεσαιο εργαλειο δε το λες , προς το μεγαλο ειναι.

μετα απο μιση ωρα στησιμο, εξω απ τη πορτα της πολυκατοικιας , -εγινα ρομπα-, το μονο που ζηταγε ηταν το 50αρικο με αγριοφωναρα αντρικη και οταν το εκρυψε, ξεκινησε τα " γρηγορα ,βιαζομαι, οχι πολλα λεφτα, μονο στοματικο" και να με κοιταζει σα σκουπιδι. πολυ χαμηλο επιπεδο. Θα ελεγα ενας αλητης με περουκα και βυζια . -πολυ ασχημη πλαστικη στις ρογες-.
εκνευριστηκα και της ειπα να μη μιλαει πολυ . στο 5λεπτο με εδιωχνε.

Και ναι, ξεκινησε να με απειλει να τραβαει βιντεο με φλας την ωρα που ντυνομουνα. της ειπα παω τωρα στην αστυνομια, σβησε το βιντεο. και δε το εσβησε. φανταζομαι μ οτι αυτο θεωρουν οτι θα σ εκβιασουν ή το πιθανοτερο βρισκονται μεταξυ τους και σχολιαζουν ή γελανε ή κοροιδευουν ή μπλοκαρουν .

οποτε τι να κανεις? να χειροδικησεις μεσα στο σπιτι της? Παντως ευχαριστως θα δεχομουν βοηθεια απο καποιον να την αναγκασουμε να σβησει το βιντεο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μας γλίτωσες από μαλακίες.Θα σβήσω τώρα την συνομιλία από το WhatsApp...
αργησαμε

Τελευταία τροποποίηση:

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.213
Πόντοι
206
εχω παρομοια εμπειρια. ζητουσε να της στειλω φωτογραφια τα λεφτα, οποτε καταλαβα οτι κατι δε παει καλα και τη παζαρεψα στα 50 ευρω. συμφωνησε αμεσως.
μεσαιο εργαλειο δε το λες , προς το μεγαλο ειναι.

μετα απο μιση ωρα στησιμο, εξω απ τη πορτα της πολυκατοικιας , -εγινα ρομπα-, το μονο που ζηταγε ηταν το 50αρικο με αγριοφωναρα αντρικη και οταν το εκρυψε, ξεκινησε τα " γρηγορα ,βιαζομαι, οχι πολλα λεφτα, μονο στοματικο" και να με κοιταζει σα σκουπιδι. πολυ χαμηλο επιπεδο. Θα ελεγα ενας αλητης με περουκα και βυζια . -πολυ ασχημη πλαστικη στις ρογες-.
εκνευριστηκα και της ειπα να μη μιλαει πολυ . στο 5λεπτο με εδιωχνε.

Και ναι, ξεκινησε να με απειλει να τραβαει βιντεο με φλας την ωρα που ντυνομουνα. της ειπα παω τωρα στην αστυνομια, σβησε το βιντεο. και δε το εσβησε. φανταζομαι μ οτι αυτο θεωρουν οτι θα σ εκβιασουν ή το πιθανοτερο βρισκονται μεταξυ τους και σχολιαζουν ή γελανε ή κοροιδευουν ή μπλοκαρουν .

οποτε τι να κανεις? να χειροδικησεις μεσα στο σπιτι της? Παντως ευχαριστως θα δεχομουν βοηθεια απο καποιον να την αναγκασουμε να σβησει το βιντεο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αργησαμε
Φίλε μου πως να την πιέσεις πλέον? Να πας να τσακωθείς? Χαμένος θα βγεις. Μόνο αν πας στην αστυνομία. Αλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.906
Πόντοι
206

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
340
Πόντοι
21
Φίλε μου πως να την πιέσεις πλέον? Να πας να τσακωθείς? Χαμένος θα βγεις. Μόνο αν πας στην αστυνομία. Αλλος τρόπος δεν υπάρχει.
δυστυχως, δε μπορεις να κανεις κατι. Στην αστυνομια θα γελανε. εχει γεμισει σαβουροτρανς απ τις φαβελες. δυστυχως καποιες εχουν αυτο το επιπεδο. Το σωστοτερο ειναι τα λεφτα στο τελος. δυσκολο. μπορουσα βεβαια να της παρω το τηλ να της το σπασω. αλλα δεν ειμαι τετοιος τυπος .

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.906
Πόντοι
206
γιατι οχι ρε φιλε! Μια χαρα ιδια ειναι . Τina Liasi. Kαι στις φωτο πανω λεει Tina_z999. για ξαναδες το
Το όνομα ίδιο το άτομο διαφορετικό, τεσπά ρώτησα αν έχει κανείς εμπειρία

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.906
Πόντοι
206
Εγώ γράφτηκα στο of της , δωρεάν είναι.
Έβαλε αγγελία πριν λίγες μέρες και βλέπω πως στο κανεσεχ είχε εγγραφεί πριν 7 χρόνια με παρόμοιες φωτό,

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.381
Πόντοι
496
Έβαλε αγγελία πριν λίγες μέρες και βλέπω πως στο κανεσεχ είχε εγγραφεί πριν 7 χρόνια με παρόμοιες φωτό,
Εγχειρισμένη είναι ;

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.587
Πόντοι
206

Ξέρετε κάτι για την Τίνα ??

Stories

Νέο!