Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
150
Πόντοι
0
ακαποτα κανει η αντριαννα; δεν φοράει προφυλακτικο στην φωτο που τη πηδάει ο τύπος;
Σχεδόν όλες κάνουν οπότε καλό θα ήταν να υπάρχουν πάντα προφυλάξεις ... και πολλές φορές μπορεί να σου το προτείνουν λέγοντας ότι δε το προσφέρουν σε όλους.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Σχεδόν όλες κάνουν οπότε καλό θα ήταν να υπάρχουν πάντα προφυλάξεις ... και πολλές φορές μπορεί να σου το προτείνουν λέγοντας ότι δε το προσφέρουν σε όλους.
Μήπως αυτός είναι κανας γκόμενος και το κάνει ακα

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
150
Πόντοι
0
Μήπως αυτός είναι κανας γκόμενος και το κάνει ακα
Το λέω γιατί μου είχε προσφερθεί ανάλογο (όχι από αυτήν - δεν την ξέρω) από αρκετές και πολλές φορές μάλιστα από τις πολλές λατίνες που έρχονται εδώ. Δεν είμαι ούτε κανένας θεός εμφανησιακά ούτε πλήρωνα εξωπραγματικές ταρίφες οπότε εμένα αυτό μου λέει ότι γενικά το βλέπουν στο φλου το όλο πράγμα. Προσοχή λοιπόν.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Το λέω γιατί μου είχε προσφερθεί ανάλογο (όχι από αυτήν - δεν την ξέρω) από αρκετές και πολλές φορές μάλιστα από τις πολλές λατίνες που έρχονται εδώ. Δεν είμαι ούτε κανένας θεός εμφανησιακά ούτε πλήρωνα εξωπραγματικές ταρίφες οπότε εμένα αυτό μου λέει ότι γενικά το βλέπουν στο φλου το όλο πράγμα. Προσοχή λοιπόν.
Ναι φίλος προσοχή

kntonetskkostas

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Like
14
Πόντοι
0
Εχει δοκιμασει κανεις δω;

Vice-human

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
147
Πόντοι
0

Κάποιος , κάτι, κάποτε?
Γνωρίζουμε?

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.462
Πόντοι
1.196

Κάποιος , κάτι, κάποτε?
Γνωρίζουμε?
Η Πέλη . Έχω πάει μία φορά, άνετη χαλαρή πλακατζού "μουνάρα" δεν έκανα όμως σεξ γιατί μου φάνηκε μεγάλο... κάποιοι λένε ότι πάχυνε και κάτι τέτοια εγώ μια χαρά την βρίσκω .

Τελευταία τροποποίηση:

Vice-human

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
147
Πόντοι
0
Η Πέλη . Έχω πάει μία φορά, άνετη χαλαρή πλακατζού "μουνάρα" δεν έκανα όμως σεξ γιατί μου φάνηκε μεγάλο... κάποιοι λένε ότι πάχυνε και κάτι τέτοια εγώ μια χαρά την βρίσκω .
Σε ποια περιοχή ήταν ο χώρος της?

tststse

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλημερα ψάχνω για τρανς με μεγάλο εργαλείο . Τι προτείνεται ;

Stories

Νέο!