Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
ΚοκορέτσιΤι ειναι αυτό ρε παιδιά?
ΚοκορέτσιΤι ειναι αυτό ρε παιδιά?
Ζάχαρη άχνηΤι ειναι αυτό ρε παιδιά?
Σχεδόν όλες κάνουν οπότε καλό θα ήταν να υπάρχουν πάντα προφυλάξεις ... και πολλές φορές μπορεί να σου το προτείνουν λέγοντας ότι δε το προσφέρουν σε όλους.ακαποτα κανει η αντριαννα; δεν φοράει προφυλακτικο στην φωτο που τη πηδάει ο τύπος;
Μήπως αυτός είναι κανας γκόμενος και το κάνει ακαΣχεδόν όλες κάνουν οπότε καλό θα ήταν να υπάρχουν πάντα προφυλάξεις ... και πολλές φορές μπορεί να σου το προτείνουν λέγοντας ότι δε το προσφέρουν σε όλους.
Το λέω γιατί μου είχε προσφερθεί ανάλογο (όχι από αυτήν - δεν την ξέρω) από αρκετές και πολλές φορές μάλιστα από τις πολλές λατίνες που έρχονται εδώ. Δεν είμαι ούτε κανένας θεός εμφανησιακά ούτε πλήρωνα εξωπραγματικές ταρίφες οπότε εμένα αυτό μου λέει ότι γενικά το βλέπουν στο φλου το όλο πράγμα. Προσοχή λοιπόν.Μήπως αυτός είναι κανας γκόμενος και το κάνει ακα
εγω ειμαι μεσαΕνδιαφέρομαι εάν υπάρχει κάποιος ενεργητικός απόλυτα να πάμε για παρτούζα με τρανς να μου στείλει π.μ. Σας ευχαριστώ
Στείλε μου π.μεγω ειμαι μεσα
Ναι φίλος προσοχήΤο λέω γιατί μου είχε προσφερθεί ανάλογο (όχι από αυτήν - δεν την ξέρω) από αρκετές και πολλές φορές μάλιστα από τις πολλές λατίνες που έρχονται εδώ. Δεν είμαι ούτε κανένας θεός εμφανησιακά ούτε πλήρωνα εξωπραγματικές ταρίφες οπότε εμένα αυτό μου λέει ότι γενικά το βλέπουν στο φλου το όλο πράγμα. Προσοχή λοιπόν.
Η Πέλη . Έχω πάει μία φορά, άνετη χαλαρή πλακατζού "μουνάρα" δεν έκανα όμως σεξ γιατί μου φάνηκε μεγάλο... κάποιοι λένε ότι πάχυνε και κάτι τέτοια εγώ μια χαρά την βρίσκω .
Για την Πέλη ρωτάς ; 100€Τι δωράκι ζητάει μπορείς να μας πεις συναγωνιστή?
Σε ποια περιοχή ήταν ο χώρος της?Η Πέλη . Έχω πάει μία φορά, άνετη χαλαρή πλακατζού "μουνάρα" δεν έκανα όμως σεξ γιατί μου φάνηκε μεγάλο... κάποιοι λένε ότι πάχυνε και κάτι τέτοια εγώ μια χαρά την βρίσκω .
Kουκάκι/Γαργαρέττα-κοντά στού Φιλοπάππου.Σε ποια περιοχή ήταν ο χώρος της?
Φυλής 99 ALL DAY TRANS , Αγκύρας 1 κάποιες βάρδιες -IT DEPENDS .Καλημερα μουρδελα με τρανς γνωρίζουμε;
Αλλά εκτός από αυτά τα δυο;;Φυλής 99 ALL DAY TRANS , Αγκύρας 1 κάποιες βάρδιες -IT DEPENDS .