Δουλεύει κανονικά και η Μιχαέλα, δεν έχει σταματήσει.Δε βρίσκω την αγγελία της michaela murano.Εχει σταματήσει ξέρει κανείς;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Πολύ καλή, πρόσφατα την τίμησα.Έχει κάποιος άποψη για την παραπάνω;Αφροδίτη __
Γεια σου είμαι η Αφροδίτη Επαγγελματίας τρανσέξουαλ Παίζω εν/παθ σε δικό μου πολυτελείς χώρο !! Καθαριότητα και σεβασμός απαραίτητα Δέχομαι με ραντεβού Μόνο για επαγγελματικά ραντεβού Δεν απαντώ σε αποκρύψεις και μηνύματα Αργόσχολοι να μην ενοχλούν. Κάλεσε με τώρα στο ❣️ 695 5420738 ❣️kanesex.com
Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 229
- Πόντοι
- 1
Ενεργητική ; Παθητική ; Το σκέφτομαι κ εγώ ,γιαυτο αν θέλεις δώσε κάποιες πληροφορίες ευχαριστώΠολύ καλή, πρόσφατα την τίμησα.
Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Φουλ παθιάρα παθητική..... σκέτη γλύκα...Ενεργητική ; Παθητική ; Το σκέφτομαι κ εγώ ,γιαυτο αν θέλεις δώσε κάποιες πληροφορίες ευχαριστώ
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Στις φωτος δειχνει να εχει καποια κιλακια παραπανω. Ισχυει?Φουλ παθιάρα παθητική..... σκέτη γλύκα...
Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Ακριβώς εκεί που πρέπει είναι το μωρό...η νοστιμιά της είναι....Στις φωτος δειχνει να εχει καποια κιλακια παραπανω. Ισχυει?
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Εχουν ξαναρωτησει για αυτην αλλοι συμφορουμιτες, αλλα δεν βρηκα καποια κρητικη η πληροφορια απο καποιον.
Αξιζει?
Αξιζει?
TS Nina
Γεια σας αγαπητοί μου, Είμαι η TS Νίνα - η πιο όμορφη παθητική τρανς γατούλα, Εντελώς θηλυκή με φυσική ομορφιά, υπέροχο σφιχτό κορμί, μαλακό δέρμα και είμαι εδώ για πολύ ερωτική εμπειρία. Με φυσικό μαλλί και στήθος, καλλίγραμμα πόδια και σώμα έτοιμο για... Τρελές- σε περιμένω! Οι φωτογραφίες μου...
kanesex.com
Goitronio
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Συνάντηση πριν 1,5 χρόνο.Εχουν ξαναρωτησει για αυτην αλλοι συμφορουμιτες, αλλα δεν βρηκα καποια κρητικη η πληροφορια απο καποιον.
Αξιζει?
TS Nina
Γεια σας αγαπητοί μου, Είμαι η TS Νίνα - η πιο όμορφη παθητική τρανς γατούλα, Εντελώς θηλυκή με φυσική ομορφιά, υπέροχο σφιχτό κορμί, μαλακό δέρμα και είμαι εδώ για πολύ ερωτική εμπειρία. Με φυσικό μαλλί και στήθος, καλλίγραμμα πόδια και σώμα έτοιμο για... Τρελές- σε περιμένω! Οι φωτογραφίες μου...kanesex.com
Ότι γράφει στην αγγελία της.
Τιμή τότε 70€ για μισή ώρα περίπου.
Ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα αλλά δεν έτυχε.
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.950
- Πόντοι
- 206
Τι ζητάει?Πολύ καλή, πρόσφατα την τίμησα.
dimitris1901
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες...δε βρίσκω κάτι για τη συγκεκριμένη
Έλα μωρό μου θα περάσουμε τέλεια!!!!
Γειά σου είμαι η Valeria επαγγελματίας τρανς και είμαι εδώ για ικανοποιήσω όλες σου τις φαντασιώσεις και όλα σου τα γούστα!!! Το πρόγραμμα μου: Παίζω μόνο παθητικά χωρίς να βιαζόμαστε με άνεση χρόνου !!! Ο χώρος μου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στο Μεταξουργείο κοντά και έρχομαι και σε δικό...
kanesex.com
με την συγκεκριμένη θέλω πολύ να βρεθώ, γιατί μου βγάζει κάτι, έχω επικοινωνήσει μαζί της αλλά δυστυχώς δεν τα βρήκαμε στις ώρες, ελπίζω να την συναντήσω από κοντά στο άμεσο μέλλον.Εχουν ξαναρωτησει για αυτην αλλοι συμφορουμιτες, αλλα δεν βρηκα καποια κρητικη η πληροφορια απο καποιον.
Αξιζει?
TS Nina
Γεια σας αγαπητοί μου, Είμαι η TS Νίνα - η πιο όμορφη παθητική τρανς γατούλα, Εντελώς θηλυκή με φυσική ομορφιά, υπέροχο σφιχτό κορμί, μαλακό δέρμα και είμαι εδώ για πολύ ερωτική εμπειρία. Με φυσικό μαλλί και στήθος, καλλίγραμμα πόδια και σώμα έτοιμο για... Τρελές- σε περιμένω! Οι φωτογραφίες μου...kanesex.com
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.826
- Πόντοι
- 1.436
Εχει μιά καυλοσύνη η συγκεκριμένη ...με την συγκεκριμένη θέλω πολύ να βρεθώ, γιατί μου βγάζει κάτι, έχω επικοινωνήσει μαζί της αλλά δυστυχώς δεν τα βρήκαμε στις ώρες, ελπίζω να την συναντήσω από κοντά στο άμεσο μέλλον.
μάλιστα ήταν πολύ ευγενική στο τηλέφωνο.Εχει μιά καυλοσύνη η συγκεκριμένη ...
Πολύ Καλη!!! Την έχω επισκεφτεί στο παρελθόν!!!Δουλεύει κανονικά και η Μιχαέλα, δεν έχει σταματήσει.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.641
- Πόντοι
- 2.356
(Και σε αυτό το νήμα)
Τελευταία απόπειρα να πάρω πληροφορίες από κανά Χριστιανό (ή μη χαχα) που να έχει πάει με αυτην.
Και με μήνυμα προσωπικό και δημόσια, όπως θέλετε απαντήστε όσοι έχετε εμπειρία. Μην την πατήσουμε. Μια στο τόσο πάμε.
Θέλουμε να αποφύγουμε την "ρηξιά" ή την "ζαριά".
Τελευταία απόπειρα να πάρω πληροφορίες από κανά Χριστιανό (ή μη χαχα) που να έχει πάει με αυτην.
Και με μήνυμα προσωπικό και δημόσια, όπως θέλετε απαντήστε όσοι έχετε εμπειρία. Μην την πατήσουμε. Μια στο τόσο πάμε.
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.826
- Πόντοι
- 1.436
βάλε άλλα 30 και πήδα κάτι της προκοπής ...(Και σε αυτό το νήμα)
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 480
- Πόντοι
- 21
ζηταει φωτογραφιες και ηλικια! ΕλεοσΈτσι μου είπε όταν την ρώτησα για ραντεβου. Και μάλιστα μου είπε ευτυχώς που μου το θυμισες για να κατεβάσω την αγγελία. Η αγγελία βέβαια ακόμα είναι στη θέση της και αυτήν την έχω πετυχει ενεργή στο Kanesex. Τι να σ πω, ότι ξέρεις ξέρω.
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 480
- Πόντοι
- 21
ουστ απο δω δεν απανταει ! Εμενα φιλε αυτη η πονηρη κολοφ@τσα με χαλαει. Ασε που δε μου βγαζει θηλυκοτητα καμμια(Και σε αυτό το νήμα)
Kauth Trans sthnsthn athina.....6982144998
Πλήρες σεξ +30 6982144998..... active and passive .. I love to fuck your hole hard and make you moan ...I'm available all the time to go to the hotel or your house ❤️
kanesex.com
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.641
- Πόντοι
- 2.356
Όλες οι επαγγελματίες, ειδικά σήμερα, με τέτοια ζήτηση, είναι λογικο να έχουν μια κάποια έπαρση.ουστ απο δω δεν απανταει ! Εμενα φιλε αυτη η πονηρη κολοφ@τσα με χαλαει. Ασε που δε μου βγαζει θηλυκοτητα καμμια
Επίσης, ίσως της βγαίνει, και στη καθεμία η "αγριάδα" γιατί πολύ απλά έχει επικοινωνία με πολύ κόσμο.
Δεν το έχουν όλοι οι άνθρωποι με την επικοινωνία. Κάποιοι είναι λίγο απότομοι - και αν έχεις πολύ πάρε δώσε με διαφορετικό κόσμο γίνεσαι κάπως αν δεν το ελέγχεις. Ισχύει σε πολλά επαγγέλματα.
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ κανέναν και καμιά.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου