Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.518
Πόντοι
1.196
Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες φίλε μου, έγραψα ότι την πήρα παρτούζα μαζί με μια φίλη της τη Τρίτη το βράδυ και δουλεύει κανονικότατα, τον Αύγουστο μόνο είχε σταματήσει μου είπε γιατί ήταν διακοπές με τον δικό της.. Ότι μου είπε σου λέω.
Οκ , η παρτούζα καλή ; έχω δει την αγγελία , τιμή ;

Fdks

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
12
Πόντοι
0
Οκ , η παρτούζα καλή ; έχω δει την αγγελία , τιμή ;
Κοίτα, θέμα γούστου είναι όλα φίλε , για τα δικά μου γούστα ήταν πολύ καλά, εγώ τις ήθελα παθητικές και καθαρές και ήταν όπως ήθελα, τώρα για εκείνους που μπορεί να ήθελαν να τους πηδήξουν δεν ξέρω, δεν έχω άποψη γιατί εγώ μόνο πηδάω.
Με 150 πήγα και πέρασα όμορφα, τίμια θα έλεγα.

Τελευταία τροποποίηση:

Fdks

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
12
Πόντοι
0
Έχει κάποιος άποψη για την παραπάνω;
Πολύ καλή, πρόσφατα την τίμησα.

Εγγρ.
17 Απρ 2024
Like
117
Πόντοι
0
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Like
117
Πόντοι
0

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Εχουν ξαναρωτησει για αυτην αλλοι συμφορουμιτες, αλλα δεν βρηκα καποια κρητικη η πληροφορια απο καποιον.
Αξιζει?

Goitronio

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Εχουν ξαναρωτησει για αυτην αλλοι συμφορουμιτες, αλλα δεν βρηκα καποια κρητικη η πληροφορια απο καποιον.
Αξιζει?
Συνάντηση πριν 1,5 χρόνο.
Ότι γράφει στην αγγελία της.
Τιμή τότε 70€ για μισή ώρα περίπου.
Ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα αλλά δεν έτυχε.

dimitris1901

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες...δε βρίσκω κάτι για τη συγκεκριμένη

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.211
Πόντοι
1.206
Αξιζει?
με την συγκεκριμένη θέλω πολύ να βρεθώ, γιατί μου βγάζει κάτι, έχω επικοινωνήσει μαζί της αλλά δυστυχώς δεν τα βρήκαμε στις ώρες, ελπίζω να την συναντήσω από κοντά στο άμεσο μέλλον.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.518
Πόντοι
1.196
με την συγκεκριμένη θέλω πολύ να βρεθώ, γιατί μου βγάζει κάτι, έχω επικοινωνήσει μαζί της αλλά δυστυχώς δεν τα βρήκαμε στις ώρες, ελπίζω να την συναντήσω από κοντά στο άμεσο μέλλον.
Εχει μιά καυλοσύνη η συγκεκριμένη ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
(Και σε αυτό το νήμα)
Τελευταία απόπειρα να πάρω πληροφορίες από κανά Χριστιανό (ή μη χαχα) που να έχει πάει με αυτην.
Και με μήνυμα προσωπικό και δημόσια, όπως θέλετε απαντήστε όσοι έχετε εμπειρία. Μην την πατήσουμε. Μια στο τόσο πάμε.

Θέλουμε να αποφύγουμε την "ρηξιά" ή την "ζαριά".

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.518
Πόντοι
1.196
(Και σε αυτό το νήμα)
Τελευταία απόπειρα να πάρω πληροφορίες από κανά Χριστιανό (ή μη χαχα) που να έχει πάει με αυτην.
Και με μήνυμα προσωπικό και δημόσια, όπως θέλετε απαντήστε όσοι έχετε εμπειρία. Μην την πατήσουμε. Μια στο τόσο πάμε.

βάλε άλλα 30 και πήδα κάτι της προκοπής ...

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
358
Πόντοι
21
Έτσι μου είπε όταν την ρώτησα για ραντεβου. Και μάλιστα μου είπε ευτυχώς που μου το θυμισες για να κατεβάσω την αγγελία. Η αγγελία βέβαια ακόμα είναι στη θέση της και αυτήν την έχω πετυχει ενεργή στο Kanesex. Τι να σ πω, ότι ξέρεις ξέρω.
ζηταει φωτογραφιες και ηλικια! Ελεοσ

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
358
Πόντοι
21
(Και σε αυτό το νήμα)

ουστ απο δω δεν απανταει ! Εμενα φιλε αυτη η πονηρη κολοφ@τσα με χαλαει. Ασε που δε μου βγαζει θηλυκοτητα καμμια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom