satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 418
- Πόντοι
- 21
Στο βιντεο απλα του λεω δεν ειναι σωστο να παιρνεις τα λεφτα μου και να με διωχνεις.
Και δεν απαντάει τίποτε, που είναι σιωπηλή παραδοχή.Στο βιντεο απλα του λεω δεν ειναι σωστο να παιρνεις τα λεφτα μου και να με διωχνεις.
Περιοχή πλατεία Βικτωρίας...η τιμή 70 ευρώ μισή ώρα....και 100 ευρώ την μια ώρα....Σε ποια περιοχή είναι και πόσο είναι το δωράκι της?
Φίλε μου αυτή η Χριστίνα είδα είναι παθητική , για στοματικό έστω της σηκώνεται ; Επίσης χύνει ;Περιοχή πλατεία Βικτωρίας...η τιμή 70 ευρώ μισή ώρα....και 100 ευρώ την μια ώρα....
Ναι δέχεται στοματικό και χυνειΦίλε μου αυτή η Χριστίνα είδα είναι παθητική , για στοματικό έστω της σηκώνεται ; Επίσης χύνει ;
Φίλε μου αυτή η Χριστίνα είδα είναι παθητική , για στοματικό έστω της σηκώνεται ; Επίσης χύνει ;
Η κοπέλα παθητική είναι ναι περνει πίπα με προφυλακτικό και χυνει...σε μένα τελείωσε πάνω στην κοιλιά μου....Φίλε μου αυτή η Χριστίνα είδα είναι παθητική , για στοματικό έστω της σηκώνεται ; Επίσης χύνει ;
Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Κάνει πίπα με προφυλακτικό, αυτή όμως δέχεται να της κάνεις πίπα ακαποτα;Η κοπέλα παθητική είναι ναι περνει πίπα με προφυλακτικό και χυνει...σε μένα τελείωσε πάνω στην κοιλιά μου....
Μακριά .. έχω διαβάσει ότι είναι παραβατικό άτομοΓι αυτό το καυλάκι τι πληροφορίες έχουμε?Καυλιαρα τρανσέξουαλ για όλα τα γούστα τώρα στην θεσσαλονίκη
Καλησπέρα είμαι η Ραφαέλα ενεργοπαθητική τρανς έχω δικό μου χώρο στο κέντρο και δεν βιάζομαι. Αν θες να περάσουμε καλά πάρε με τηλέφωνο στο 6999247176!!kanesex.com
Ευχαριστώ πολύ φίλε!Μακριά .. έχω διαβάσει ότι είναι παραβατικό άτομο
Τον Ayrton τι τον εχει?Καλημερα στα παιδια εχει δοκιμασει κανεις?
6973977226 Πατρίσια Σέννα ( Patrcia Senna) νέα Βραζιλιάνα στην Καλλιθέα
Γειά σας, είμαι η Πατρίσια Σέννα ( Patrícia Senna )ένα υπέροχο καυτό βραζιλιάνο κορίτσι, τρανσέξουαλ ενεργοπαθητικη,28 ετών,με πλούσιες καμπύλες και καταπληκτικά προσόντα,με 100% αληθινές φωτογραφίες,, εσείς που έχετε βαρεθεί να βρείτε αυτά που δεν σάς άρεσαν,,εγώ έχω την λύση σας,, είμαι ένα...kanesex.com
Δευτεροξάδελφα απο την μεριά του μπατζανάκη της θείας του παππού της.Τον Ayrton τι τον εχει?
Δηλ. περνάει με κόκκινα ; ΔΕν φοράει κράνος ; Μίλα , μην μας κρατάς σε αγωνία !Μακριά .. έχω διαβάσει ότι είναι παραβατικό άτομο
Ναρκομανής που κάνει επιθέσεις και κλέβει πελάτες. Σε κάλυψα;Δευτεροξάδελφα απο την μεριά του μπατζανάκη της θείας του παππού της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλ. περνάει με κόκκινα ; ΔΕν φοράει κράνος ; Μίλα , μην μας κρατάς σε αγωνία !