Hello, my name is Giorgia, I am 26 years old, I do full service, active and passive, with a 20.6 cm penis, always hard and full of milk, so that you can feel it inside or in your mouth wherever you want. I am available 24 hours a day. I hope you contact me as soon as possible because I usually...
kanesex.com
Επισκεψη μετα τα μεσανυχτα σε χωρο στο κεντρο. Μου ανοιξε τη πορτα ενας πανηψηλος κουβανος με περουκα, φρεσκοξυρισμενος. Καμμια σχεση με τις φωτο που ουτως ή αλλως φαινεται οτι ειναι κρος. Απο κοντα ομως δεν εχει τη παραμικρη θυληκοτητα.
Βασικα ξενερωσα πολυ και γυρισα να φυγω. Μου ειπε εντονα οτι ειμαι αυτη στη φωτο, και θα μου δωσεις 50 ευρω για να φυγεις. Καταλαβα οτι η φαση ειναι μπλεξιμο, οποτε εκανα ενα παζαρι, μονο για στοματικο στα 40 ευρω, το οποιο και δεχτηκε.
Εδωσα τα λεφτα τα εβαλε στη ντουλαπα της. Και τοτε ξεκινησε να παιζει με το κινητο της και να με σπρωχνει προς τη πορτα. Μου ειπε να της αδειασω τη γωνια και οτι δεν ισχυει το παζαρι.
Ενω προσπαθουσα να μιλησω στραφηκε και πηρε στο χερι της ενα βραστηρα που ειχε εκει διπλα για να με απειλησει. Ασφαλως και εξαφανιστηκα αμεσα.
Ομως δε σταματησε εκει . Οταν εφτασα στο αυτοκινητο , μου εστειλε ενα βιντεο . Ηταν αυτο το οποιο τραβαγε, εν αγνοια μου οσο μιλαγαμε. Μου εγραψε οτι θα δειξει σε ολους αυτο το βιντεο. Πιθανως να νομιζε οτι με εκβιαζει.
Καποιοι ανθρωποι ειναι παραβατικοι . Η συγκεκριμενη νομιζω ειναι και πολυ επικινδυνη. Πως μπορεις αραγε να μπλεξεις χωρις καμμια αιτια!
Επισκεφτηκα το αστυνομικο τμημα της περιοχης και διηγηθηκα στον αξιωματικο υπηρεσιας το περιστατικο, οπου εδωσα ολα τα στοιχεια (διευθυνση, αγγελια κτλ) που ειχα και το βιντεο που μου εστειλε. Ειπε οτι θα επιληφθει του θεματος