mpourdas35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 608
- Πόντοι
- 311
Για τη μιχαελα, συμφωνω απολυτα.
Για τις αλλες δεν γνωριζω κι ουτε θελω
Για τις αλλες δεν γνωριζω κι ουτε θελω
μουτρο εσυ θ ξεπερασεις κ εμενα !!!!!!για πες αυτη η Μικαελα γαμαει κ ολας?????η δεν σου πε να μαθενουν οι νεοι οχι τιποτ αλλο !!Βανέσσα : πολύ καλή περίπτωση. Ευγενής και δοτική στο άθλημα.
Άσπα : μακριά, από πολλές απόψεις ! υπάρχει και θέμα στο ξεπέτες
Μικαέλα : κοντοπούτανο φωτιά. Η καλύτερη κι από τις 3 που αναφέρεις. Ευγενής, καθαρή, προσαρμόσιμη σε αυτό που θες, γλυκιά, χωρίς χρονικό περιορισμό (πάντα πηγαίνω για μισή ώρα και κάθομαι μιάμιση), εξαιρετικό σεξ. Μια και μόνη παρατήρηση ότι μένει σε μακρινή περιοχή, μετά τον Άγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι και χωρίς gps είναι δύσκολο να το βρεις.
μην εισαι κακοήθεις κανεναν δεν στήνει ενα μου φερε κ παστα !!!Καλημερα , 9 στα 110 ραντεβου , τα στηνει .....με το πουλι στο χερι....
Σεβασμός.μουτρο εσυ θ ξεπερασεις κ εμενα !!!!!!για πες αυτη η Μικαελα γαμαει κ ολας?????η δεν σου πε να μαθενουν οι νεοι οχι τιποτ αλλο !!
Εσύ βάτραχε είσαι καλό παιδίμην εισαι κακοήθεις κανεναν δεν στήνει ενα μου φερε κ παστα !!!
εγω κανονιζω παρτουζα ν την ακοιρωσω??Ρε παιδιά σοβαρευτείτε. Τέλος τα γαμήσια με τον κορονοϊό. Είστε επικίνδυνοι.
εγω κανονιζω παρτουζα ν την ακοιρωσω??
παρτουζα μ ουζα ....δεν κολας τίποτα ακου που σ λεωκορωνοπαρτούζα
παρτουζα μ ουζα ....δεν κολας τίποτα ακου που σ λεω
Υπορβολή τύπε :SMε το που άνοιξε την πόρτα έκανα μεταβολή και έτρεχα από την Δάφνη που ήταν το σπίτι της και νομίζω σταμάτησα να τρεχω στην Νέα Ερυθραία.
Πες μας βάτραχεεγω κανονιζω παρτουζα ν την ακοιρωσω??
2020γράφει στην αγγελία για χύσιμο μέσα στον κώλο (έχει και φώτο). που σημαίνει ακάποτο.
και νομίζω σε παλαιότερες αγγελίες το έγραφε ξεκάθαρα για ακάποτο γαμήσι.
Δε βρίσκω το λόγο για να την επισκεφτεί κάποιος, εκτός αν γουστάρει παράσημα. Ή γενικά είναι της Ρώσικης ρουλέτας