Αραγε οι Κοπελες του Site θα παρουν θεση?Κι όμως φίλε υπάρχουν πολλοί
και όχι δεν είναι πάνω στη καύλα της στιγμής, "δεν παίζει καπότα, δε πειράζει". Μιλάμε για έγκλημα κανονικό προμελετημένο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
μ εχει τυχει κ μενα .....αχ δεν εχω καποτα ακουμπατων ετσι λιγακι ν των νιωσω !!!!!!το ενδεχομενω απλα να εχει κατι τ ατομο που κανει τετια ειναι πιθανό γ να μην προβληματιζεται,δεν σ περνα απ τ μιαλο???Κι όμως φίλε υπάρχουν πολλοί
και όχι δεν είναι πάνω στη καύλα της στιγμής, "δεν παίζει καπότα, δε πειράζει". Μιλάμε για έγκλημα κανονικό προμελετημένο.
Μηπως λεω να την δωσεις την εν λογο Κυρια?μ εχει τυχει κ μενα .....αχ δεν εχω καποτα ακουμπατων ετσι λιγακι ν των νιωσω !!!!!!το ενδεχομενω απλα να εχει κατι τ ατομο που κανει τετια ειναι πιθανό γ να μην προβληματιζεται,δεν σ περνα απ τ μιαλο???
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
μουτρο παντα θα χεις μαζυ σου παντα ενα κουτακι μπαλονια για καλο κ κακο .....ποτε μ ποτε μην εισαι αφελεις σ τετιες παραπλανήσεις ....παντος εχω αρχισει να βγαζω τ καπελο σε καποια ατωμα που πριν τ καταστασει τ εκραζα ......μαλων θ αρχισω ν αναθεωρω ...Μηπως λεω να την δωσεις την εν λογο Κυρια?
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.809
- Πόντοι
- 456
Μπορεί να πάρει και η ίδια θέση. Είναι ενεργό μέλος.Αραγε οι Κοπελες του Site θα παρουν θεση?
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Βεβαίως!Ζητείται σαν υπηρεσία από δύο στους δέκα :-*2020
πραγματικα υπαρχει καποιος που θα την γαμησει ακαποτα? 2020? και μαλιστα επαγγελματια εκδιδομενη
? Really?
mic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 81
- Πόντοι
- 1
Δυστυχώς οι άντρες πάνω στην κάβλα σκεφτόμαστε περισσότερο με το κάτω κεφάλι.Βεβαίως!Ζητείται σαν υπηρεσία από δύο στους δέκα :-*
Πιο κάτω είναι ένα ενδιαφέρον άρθρο για το ακάποτο σεξ.
8 στους 10 οροθετικούς HIV/Aids είναι άνδρες.
Οι οροθετικοί ζητούν ακάποτο όπως λέμε ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
φανταζομαι πως δεν εχουν αδυκο ....τ κανει νιαου νιαου ....Δυστυχώς οι άντρες πάνω στην κάβλα σκεφτόμαστε περισσότερο με το κάτω κεφάλι.
Πιο κάτω είναι ένα ενδιαφέρον άρθρο για το ακάποτο σεξ.
8 στους 10 οροθετικούς HIV/Aids είναι άνδρες.
Οι οροθετικοί ζητούν ακάποτο όπως λέμε ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή...
mic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 81
- Πόντοι
- 1
Γι' αυτό το μωρό γνωρίζει κανείς;
πολύ καλή επιλογή για ενεργητικούς. Τρανς από τον Λίβανο με μικρό βυζί και μικρό εργαλείο.
Πολύ καθαρή, πολύ ευγενική και πολύ δοτική στο σεξ. Στα 70 ευρώ με άνεση χρόνου. Από τα στανταράκια μου πριν από αυτόν τον εφιάλτη.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Σωστοςπολύ καλή επιλογή για ενεργητικούς. Τρανς από τον Λίβανο με μικρό βυζί και μικρό εργαλείο.
Πολύ καθαρή, πολύ ευγενική και πολύ δοτική στο σεξ. Στα 70 ευρώ με άνεση χρόνου. Από τα στανταράκια μου πριν από αυτόν τον εφιάλτη.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
τελευταια παρατήρησα οτι το τηλ τ σηκώνει μια Ελληνίδα γνωριζεις κατι??????παλιωτερα την επερνα μ 50 τ 70 η αληθεια ειναι οτι μ στραβωσε οταν τ ακουσαπολύ καλή επιλογή για ενεργητικούς. Τρανς από τον Λίβανο με μικρό βυζί και μικρό εργαλείο.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.091
- Πόντοι
- 41.129
εμπαινα...
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
mpourdas35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 608
- Πόντοι
- 311
Μαζι σου
απο εμπειρια μου θα σας πω πως ενω ειναι πολυ κακη σε υπηρεσιες.συνεννοηση πολυ δυσκολη μια και δε μιλαει ουτε καλα ελληνικα ουτε αγγλικα....εμφανισιακα ειναι ομορφη αλλα εως εκει..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
εγω θα ξανα μπενα αλλα μ χαλασε τ 70αρι και τ μουνακι που μιλαει στ τηλ μ καυλωσε κ ηθελα αυτην!!!απο εμπειρια μου θα σας πω πως ενω ειναι πολυ κακη σε υπηρεσιες.συνεννοηση πολυ δυσκολη μια και δε μιλαει ουτε καλα ελληνικα ουτε αγγλικα....εμφανισιακα ειναι ομορφη αλλα εως εκει..
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε. Τέλος τα γαμήσια με τον κορονοϊό. Είστε επικίνδυνοι.
Έπρεπε να έχεις φύγει με το που είδες μούρη στις φωτογραφίες!Mε το που άνοιξε την πόρτα έκανα μεταβολή και έτρεχα από την Δάφνη που ήταν το σπίτι της και νομίζω σταμάτησα να τρεχω στην Νέα Ερυθραία.
pirkavlos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 517
- Πόντοι
- 301
τι ακριβώς σε χαλάει ????ωραίες φωτό εχει αλλά...το παπάρι της μας τα χαλάει!
Μια χαρά μου φαίνεται εμένα.
TRIARCHYLOSTLOVERS
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Απο εμφανιση ειναι μικροκαμωμενη??υψος??εγω θα ξανα μπενα αλλα μ χαλασε τ 70αρι και τ μουνακι που μιλαει στ τηλ μ καυλωσε κ ηθελα αυτην!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K