ntoratrans
Trans
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 816
για σου ρε Ντόρα με την ψωλαρα σου!!!!
γεια σου και σε σενα καυλιαρη μουγια σου ρε Ντόρα με την ψωλαρα σου!!!!
Την πηρα τηλ,το σηκωνει,ευγενεστατη και φωνη εντελως γυναικεια.Μου λεει οτι δουλευει νοτια προαστεια σε ξενοδοχειο που το κλεινω εγω και το δωρακι της ειναι στα 50 ευρω.Κανονιζουμε ραντεβου,παω ξενοδοχειο παιρνω δωματιο και την περιμενω ακομη να ερθει..Αν ειναι αληθινες οι φοτος της δεν ξερω να σου πω.χαχαΠαίδες έχει δοκιμάσει κανείς? Είναι αληθινές οι φωτό? Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι εδώ μέσα.
Καλησπέρα σε όλους επέστρεψα και εγώ Αθήνα από αύριο σας περιμένω στο χώρο μου με πολύ καύλα .
να σου βάλει τίποτα άλλο μουτρο κ τ Χέις σκεφτεί?Το μωρο ειναι να μου βαλει το δαχτυλο στον κωλο, να με τσιμπωκονει με αυτες τις απιστευτες χειλαρες, ενω παιζω με τους βυζους και να με αρμεξει κυριολεκτικα
ναι, μολις της στείλεις μηνυμα στο whatsapp σου απανταει.... "δειξε μου τον πουτσο σου"... χαχαχαχαμάγκες γιαυτην ξέρουμε τπτ;
εαν θέλεις παθητική και εισαι στην Κομοτηνή. προχώραγια αυτήν ξέρουμε κάτι ; γτ δεν έχω ξανακάνει κάτι με τρανς και φαίνεται πολύ όμορφη..να την εμπιστευθω όσον αφορα την υγεια ; καθόλου εμπειρίες ;