antony84
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 724
- Πόντοι
- 80
ξερουμε κατι για αυτο??
wow..super καυλα !
Δεν δουλεύει το λινκ!
Εχουμε καμια πληροφορια ???
Δεν γράφω συχνά εδώ, αλλα για την συγκεκριμένη κοπέλα που την εχω επισκευτεί αρκετές φορές στο εξωτερικό πιστεύω οτι το αξίζει...
Πάνω απο όλα πολύ καθαρή, το τιμά αυτό που κάνει χώρις 'οχι αυτό, οχι εκείνο' κτλ, καμία σχέση με το να κρατάει ώρα, και πάρα πολύ όμορφη (για τα δικά μου γούστα)... την βρίσκω πολύ πιο όμορφη απο κοντά...
Μια επίσκεψη που αξίζει για την δική μου γνώμη... επείδη ειναι και η πρώτη της φορά στην Ελλάδα, σκέφτηκα να γράψω τα σχόλια μου γι'αυτή και μακάρι να την κάνουμε να έρχεται πιο συχνά στα μέρη μας...
συμφωνώ κι επαυξάνω !!πολύ καλό άτομο κι εξαιρετική στο σεξ (ως παθητική την έχω πάρει). Πρόσχαρη, φιλική και καβλιάρα
Πόσο πάει η παρτούζα;apo edw i fili m anna kanoume polu kales partouzes mazi !!!poio mwraki tha pei stin mesi
Δεν είναι ενεργητική; Της σηκώνεται καθόλου;καλό, παθητικό κρος από Κύπρο. Στα 50 με άνεση χρόνου
μακριααααα
Ξέρουμε αν αξίζει? την εχει τιμησει κάποιος;
μακριααααα
Η φίλη σου ανά καιρούς έχει αλλάξει 3-4 ονόματα. Εσένα με ποιο σου συστήθηκε;apo edw i fili m anna kanoume polu kales partouzes mazi !!!poio mwraki tha pei stin mesi
καταρχην οσες φορες την πετυχα στην γιαννιτσων ειναι 117 αποχρωσεις του σκουρογυφτικου πιο μαυρη απο οτι φαινεται στις φωτο. και τελειως ανδρικο μυικο συστημα.
καταρχην οσες φορες την πετυχα στην γιαννιτσων ειναι 117 αποχρωσεις του σκουρογυφτικου πιο μαυρη απο οτι φαινεται στις φωτο. και τελειως ανδρικο μυικο συστημα.
σαν να βλεπεις το γυφτακο τον 50 κιλα να κατεβηκε απο το ντατσουν και να ντυθηκε γυναικα
τι να σου πω?Συναγωνιστη Νικ ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Εμένα το πρόβλημα μου είναι αν αξίζει επ΄σικεψης. Εκ πρώτης όψης φαίνεται προχειράτζα + άνθρωπος που θα πάρει 50αρικο και δεν θα αχοληθει σαν σωστός επαγγελματίας.