Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.699
Πόντοι
1.196
αυτο δεν τ γαμησε κανεις???
Πήγα πριν από 2 μήνες περίπου. Συμπαθεστατη αλλά η εμπειρία λίγο χλιαρή , μόλις είχε ξυπνήσει ( νωρίς το μεσημέρι) δεν μπορούσε να πηδήξει - δεν ήταν "σκληρή" και δεν μπορούσε ακόμη να γαμηθει επειδή δεν είχε πάει τουαλέτα κλπ . Ευδιάθετη και ομιλητική , όμορφη.

VanesaTrans

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0

Σας περιμενω μωρα μου !

• Like
Αντιδράσεις: niwfis
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
Πήγα πριν από 2 μήνες περίπου. Συμπαθεστατη αλλά η εμπειρία λίγο χλιαρή , μόλις είχε ξυπνήσει ( νωρίς το μεσημέρι) δεν μπορούσε να πηδήξει - δεν ήταν "σκληρή" και δεν μπορούσε ακόμη να γαμηθει επειδή δεν είχε πάει τουαλέτα κλπ . Ευδιάθετη και ομιλητική , όμορφη.
Ε βέβαια γιατί να μην είναι ευδιάθετη και ομιλητική άρπαξε τα λεφτά και δεν έκανε τίποτα και εσένα σου φάνηκε η εμπειρία μάλλον θετική όταν λες ότι ήταν λίγο χλιαρή κάτι τύποι σαν και σένα έχουν γαμησει τη φάση και μετά πως να μην προτιμούν την Ελλάδα που θα βρουν πιο μαλάκες

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ε βέβαια γιατί να μην είναι ευδιάθετη και ομιλητική άρπαξε τα λεφτά και δεν έκανε τίποτα και εσένα σου φάνηκε η εμπειρία μάλλον θετική όταν λες ότι ήταν λίγο χλιαρή κάτι τύποι σαν και σένα έχουν γαμησει τη φάση και μετά πως να μην προτιμούν την Ελλάδα που θα βρουν πιο μαλάκες

Χαλάρωσε τύπε.

Ο μύστης είπε την εμπειρία του.

Μπορεί να τον ικανοποίησε με αλλά κόλπα.

Αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί.

Μη τους παίρνετε όλους από τα μούτρα.

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.938
Πόντοι
206
Και τελικά τι κάνατε?

Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
Χαλάρωσε τύπε.

Ο μύστης είπε την εμπειρία του.

Μπορεί να τον ικανοποίησε με αλλά κόλπα.

Αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί.

Μη τους παίρνετε όλους από τα μούτρα.
Εγώ βλέπω τα βίτσια σας τα έχετε πάει σε άλλο επίπεδο σας κλέβουν και το γουστάρετε και την πληρώνουν ολοι

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Και τελικά τι κάνατε?
εγω αναφερθηκα στ ονωμα της γιατι ηταν τελευτες μερες στην αθηνα και συνηθος παιζουν στ 50 εχω παρει καπιες αλλα αυτην δεν την προλαβα !!!!!εμφανησιμο μωρο παντος . Ελαχηστες ξενες καναν παπαδες και κυριος μ μικρο δωρακι αλλα γουσταραν τ φαση .Οποτε ψαχτε χιμια και οχι . οτυ τ μουτρο δεν αναφερει τιμη αυτο σημενει πολλα οποτε δεν εχουμε απολιτη οικονα τ θεματος ..

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Εγώ βλέπω τα βίτσια σας τα έχετε πάει σε άλλο επίπεδο σας κλέβουν και το γουστάρετε και την πληρώνουν ολοι

Δεν ακολουθώ αυτά τα βίτσια τύπε.

Κρατάω χαμηλά τη μπάλα.

Είμαι απόφοιτος της σχολής @batraxomouris

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.699
Πόντοι
1.196
Δεν είναι ρομπότ οι " κοπέλες"
Τύπου 69 φάση έπαιξε . Μισάωρο έτσι κι αλλιώς πάντα , ιδίως για πρώτη φορά.Δεν είπα ότι δεν έκανε τίποτα...
Τώρα αν είμαι μαλακας μπορεί...αν σού μοιάζω .
Χέσε μας με τις επικρίσεις .

Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0
Δεν είναι ρομπότ οι " κοπέλες"
Τύπου 69 φάση έπαιξε . Μισάωρο έτσι κι αλλιώς πάντα , ιδίως για πρώτη φορά.Δεν είπα ότι δεν έκανε τίποτα...
Τώρα αν είμαι μαλακας μπορεί...αν σού μοιάζω .
Χέσε μας με τις επικρίσεις .
Ας σου έλεγε ότι δε μπορεί

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.841
Πόντοι
3.886

BHX21

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Το Ναταλακι είναι πολύ Αντρούα με τεράστιο κεφάλι κ πλάτες
Η Ελίνα από 104 πολύ όμορφη αλλά ζητάει 80 σε χοτελ
Δεν έχω πάρει καμία από αυτές

Από την άλλη αυτή η Emily , την είχα στο ινστα φίλη κ δεν ήξερα πως είναι τρανσ, τώρα βρήκα αγγελία και φαίνεται πως έχει κ Πάπαρι, στο ινστα βάζει βίντεο με ένα χουλαχουπ και γιόγκα, έχει κανείς εμπειρία??
Συναγωνιστή πως το έχει το ινστα της η τυπισσα;;;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Συναγωνιστή πως το έχει το ινστα της η τυπισσα;;;
την ειχα παρει πριν κανα χρονο πολυ ωραια και στ τ αγωνα θημαμαι ειχα περασει καλα ξαναπροσπαθησα μετα και οταν μ πε 100 την αποριψα αυτα τ λιγα !!!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
προσφατη συναντιση με τ μωρο αυτο οτυ βλεπεις στ φωτο αυτο θα δεις κ απο κοντα. τουμπανακι ειναι
προφανως ταλεπορημενη γιατι δηλονει ενεργητικη κατι που εγω δεν ειδα δυλαδη δεν ειχαι καβλες και τ
ραντευου σχετηκα νωρις τ απογευμα αλλα οκ ετσι κ αλλιος δεν μ ενδιαφερε ..πιπα επεξε μ καποτα δυο στασεις πλαγια και πισοκολητα τελείωμα απο πλευρας μου και δρομο αν εξερεσεις τ εμφανιση που ειναι πολυ καλη στ τ αγωνα μια μετρια συνευρεση χωρις πολλα ζουμια ....ξεπετα δεν την λες για κανα λογο και αν θα ξαναπηγενα συγουρα στ μελων καποια στiγμη

Τελευταία τροποποίηση:

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Καλη χρονια σε ολους...!!!

υπαρχει καμια πληροφορια για τις παρακατω?

ευχαριστωωω

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.697
Πόντοι
206
Καλη χρονια σε ολους...!!!

υπαρχει καμια πληροφορια για τις παρακατω?

ευχαριστωωω

Καλημέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και όλα τα καλά !!!

Η Αφροδίτη δυστυχώς είναι ξεπέτα δεν έχω πάει μαζί της αλλά το έχω ακούσει

kostas1312

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
49
Πόντοι
0
γνωμες για εδω?

Accountant 7

Μέγας