batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
δεν μ δίνεις μια δευτερη ξεκαθαρη άποψη σου γιατι δεν βγαζει νόημα???
Ενδιαφερομαι για γνωριμία με νεαρή παθητική τρανς για να περνάμε καλά…
Από προσόντα πως είναι; Είναι παθητική αλλά για να γλύψουμε κ τπτ...Ελίνα φ.104 στούντιο οριεντάλ πολύ καλός χαρακτήρας απόλυτα παθητική υπομονετική φιλική !!!
Από προσόντα πως είναι; Είναι παθητική αλλά για να γλύψουμε κ τπτ...
μουτρο ευτιχως που εσκασες απο τ πουθενα και εχουμε σχεδων τ υδια εμπειρια αλλιος δεν θ μ πηστευε κανενας εδω μεσα ...γιατι ρωταω σ πμ και μου λεν ολα καλα μια χαρα τραβα θ περασεις ωραια 4 χρονια εδω δεν ακουστηκαν αυτα!!!!!μπραβο σουTRANS ENERGOPATHITIKI GABRIELA 6970102859
ΤΩΡΑ! ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΤΡΑΒΕΛΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ⚡️⚡️⚡️ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΥΣ⭐️⭐️⭐️ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ…ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΝΤΑΣΙΩΝΟΣΟΥΝΑ , Η ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΗΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...kanesex.com
επισκεψη πριν περιπου 10 μερες στον χωρο της στην καλλιθεα. συναντησα ενα βαρελι με ποδια και χερια.
ακομα απορω που δεν εφυγα πριν προλαβει να κλεισει την πορτα, γιατι οταν ανοιξε στεκοταν απο πισω και φαινοταν μονο το κεφαλι... ο χωρος μικρος και θεοσκοτεινος για ευνοητους λογους. το εργαλειο πρεπει να ψαξεις για να το βρεις. ειχα παει γυρω στις 11 το βραδυ, και ενω στο τηλεφωνο μου ειπε πως τωρα ξεκιναει τα ραντεβου, μετα δηλωνε κουρασμενη και πως μολις εχυσε... αποφασισα γρηγορα πως εχασα 70 ευρω και εφυγα στο πενταλεπο γιατι δεν ηθελα να ταλαιπωρηθω αλλο. ειχα καιρο να πεταξω ετσι τα λεφτα μου...
ευτυχως εσωσε την κατασταση η Ντορα, χαοτικη η διαφορα τους σε ολα...
Έτσι την έπαθα και γω πάνω κάτω , δεν είδα κάτι κατατοπιστικό (κανά σχόλιο όλο κι όλο), οπότε πήγα μέσα στο μπουντρούμι, τα πέταξα κι έφυγα.μουτρο ευτιχως που εσκασες απο τ πουθενα και εχουμε σχεδων τ υδια εμπειρια αλλιος δεν θ μ πηστευε κανενας εδω μεσα ...γιατι ρωταω σ πμ και μου λεν ολα καλα μια χαρα τραβα θ περασεις ωραια 4 χρονια εδω δεν ακουστηκαν αυτα!!!!!μπραβο σου
Φένια, Αθηνά, Ηρώ, ΣαμπρίναΚαμιά ελληνίδα ενεργητική παίζει?
παίζει κανά λινκ? ΕυχαριστώΦένια, Αθηνά, Ηρώ, Σαμπρίνα
Να προσθέσω την Έλενα Σανραιζ...πολύ καλή και αυτήΚαμιά ελληνίδα ενεργητική παίζει?
όλες εκτός απ τη Σαμπρίνα έχουν αγγελία στο κανεσεξπαίζει κανά λινκ? Ευχαριστώ
Δυνατό φαίνεται αυτό!!!Αυτή καλή φαίνεται, έχουμε κάποια άποψη;Τρανς κούκλα, μιλφαρα, πραγματικό θηλυκό στο κέντρο της Αθήνας
Μιλφαρα ενεργοπαθητικη τρανς , όμορφη, αρχοντική,ψηλή, καυλιάρα, πολύ θηλυκή, ξανθιά, γαλανοματα, με φυσικές καμπύλες, ύψος 1,80, με λειτουργικά ικανοποιητικά προσόντα , ψηλά καλλιγραμα πόδια 105 εκ και καλλιγραμμο πολύ θηλυκό κορμί από ορμόνες, σε περιμένω στον όμορφο, καθαρό, δροσερό - με...kanesex.com