Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

mavr0s_gat0s

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς κάτι? Φαίνεται πολύ καυτό...και νέο..δε το έχω ξαναπετύχει σε αγγελία....

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Ξέρει κανείς κάτι? Φαίνεται πολύ καυτό...και νέο..δε το έχω ξαναπετύχει σε αγγελία....
Ειλικρινά η κατάσταση έχει ξεφύγει!!! Αυτή είναι τρανς? Ένα κροσσάκι είναι , οκ περιποιημένο, αλλά 100€?????? Τι πρέπει να ζητάνε οι τρανς τότε, 200€?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Ειλικρινά η κατάσταση έχει ξεφύγει!!! Αυτή είναι τρανς? Ένα κροσσάκι είναι , οκ περιποιημένο, αλλά 100€?????? Τι πρέπει να ζητάνε οι τρανς τότε, 200€?
Συμφωνώ μεγάλε τι 100 γελάνε και τα τσιμέντα

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.613
Πόντοι
206

Είναι πολύ σέξυ μωρό !!!

Πολύ όμορφο πρόσωπο!!!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Πάντως για τους χώρους που αναφέρθηκε εγώ αμέσως-αμέσως έχω 5-6 στο μυαλό μου που το σπίτι τους είναι μια χαρά καθαρό και περιποιημένο.

Σχετικά με τη Μιχαέλα ναι μεν είναι μακριά το σημείο αλλά είναι και αρκετά διακριτικό όπως αναφέρθηκε...Στην τελική δεν μπορούν να μένουν όλες κέντρο.

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
183
Πόντοι
0
Πάντως για τους χώρους που αναφέρθηκε εγώ αμέσως-αμέσως έχω 5-6 στο μυαλό μου που το σπίτι τους είναι μια χαρά καθαρό και περιποιημένο.

Σχετικά με τη Μιχαέλα ναι μεν είναι μακριά το σημείο αλλά είναι και αρκετά διακριτικό όπως αναφέρθηκε...Στην τελική δεν μπορούν να μένουν όλες κέντρο.
Όπως έγραψα πριν λίγες μέρες είναι πολύ σημαντικό πέρα από την εμφάνιση της κοπέλας , ο χωρος να σε προδιαθέτει με την καλαισθησία και την καθαριότητα του!!!Ειναι απειροελάχιστες οι φορές που βρέθηκα προ εκπλήξεως (εννοώντας χώρους βρομερούς και ακατάστατους) και πηρα των ομματιών μου!!!

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
183
Πόντοι
0

KavlasXL

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Όπως έγραψα πριν λίγες μέρες είναι πολύ σημαντικό πέρα από την εμφάνιση της κοπέλας , ο χωρος να σε προδιαθέτει με την καλαισθησία και την καθαριότητα του!!!Ειναι απειροελάχιστες οι φορές που βρέθηκα προ εκπλήξεως (εννοώντας χώρους βρομερούς και ακατάστατους) και πηρα των ομματιών μου!!!
Μπορείς να παραθέσειςκάποιες με καθαρό χώρο κ σωστή εξυπηρέτηση;;
Ψάχνω να την γαμησω κ να την γλύψω

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
183
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στην Ιρις εντυπωσιακή πολύ καυλιαρα στον παθητικό ρολο
Μπορείς να παραθέσειςκάποιες με καθαρό χώρο κ σωστή εξυπηρέτηση;;
Ψάχνω να την γαμησω κ να την γλύψω

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
183
Πόντοι
0
Πρώτη φορά συνάντηση με την Ίρις.Η κοπέλα είναι φοβερή σε όλα της.
Χίλια γούστα βέβαια,για να προλάβω μερικούς,σε κάποιους μπορεί να μν αρέσει..
Όντως φίλε μου βρέθηκα μαζί της και η κοπελα με έκανε πυρκαυλο!!!!

SatoshiKon

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπερα!
Θα εκτιμουσα αν μου προτεινατε μια παθητικη :fuck2:, πολυ θυληκη που να της σηκωνεται :erection:για 69:pipa1:!
Ευχαριστω

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom