Να γράψω κάποιες σκέψεις μου σχετικά, όχι μόνο για τις εγχώριες αλλά και τις αλλοδαπές. Επικεντρονώμαστε στην εμφάνιση, στο πόσο καλές ενεργητικές ή παθητικές επιδόσεις έχουν, αν είναι δεκτικές, επικοινωνιακές και πολλά άλλα. Δεν κοιτάμε όμως όλο το πακέτο. Τι εννοώ, το περιβάλλον που τις συναντάμε. Οι περισσότεροι "ιδιωτικοί" χώροι είναι τρισάθλιοι! Με βρώμικα μπάνια, κρεββάτια που δεν ξέρουμε πότε έχουν αλλάξει τελευταία φορά τα σεντόνια, διαμερίσματα πιθανά νοικιασμένα μόνο για αυτόν τον σκοπό αλλά καθόλου συντηρημένα. Τα περισσότερα δεν κάνουν ούτε για αποθήκες. Να μην πούμε για τα κατοικίδια...Τι με νοιάζει εμένα αν αγαπάει τις γάτες ή τα σκυλιά, εγώ δεν τα θέλω στα πόδια μου, για να μην πω στο κρεββάτι μου. Και για αυτές τις συνθήκες πλρώνουμε 150-200-250 ευρόπουλα την ώρα! Αν αυτό δεν είναι ξεφτύλα τότε τι είναι; Προσωπικά έχω φύγει πολλές φορές πριν καν κάνω κάτι μόνο και μόνο από αυτό που αντίκρυσα όταν άνοιξε η πόρτα. Εγώ το έκανα, πόσοι από εσάς το κάνετε; Αν όλοι έχουμε παρόμοια συμπεριφορά τότε μόνο θα αλλάξουν κάτι οι "οργανωτές".
Παραπονιόμαστε για την άνοδο των τιμών και για την πτώση των συνθηκών και της ποιότητας των χώρων δεν λέμε τίποτα. Φτάνει πια η υποβάθμιση!
Να δείξουμε ότι αν δεν έχουν όλο το πακέτο σε υψηλό επίπεδο, δεν θα κάνουν ούτε σεφτέ!