Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Ποια είναι αυτή ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα σας ,
Ψάχνω τρανς η κρος με πολύ μεγάλη πουτσα για γλείψιμο και αν προκύψει λίγο κωλαρακι .
Θέλω κατά προτίμηση να είναι χοντρό και από 18εκ και πάνω .
Έχετε κάποια ιδέα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ; Δεν έχω θέμα με καταγωγή απλά καλό θα ήτανε να μπορώ να επικοινωνώ μαζί της δηλαδή να μιλαει αγγλικά η ελληνικά καθώς επίσης να μην είναι τσιμπημένη στην τιμή .
Βοηθήστε με παιδιά

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Πάτα Αλέξανδρα κανεσεξ

Μουρατος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
277
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας ,
Ψάχνω τρανς η κρος με πολύ μεγάλη πουτσα για γλείψιμο και αν προκύψει λίγο κωλαρακι .
Θέλω κατά προτίμηση να είναι χοντρό και από 18εκ και πάνω .
Έχετε κάποια ιδέα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ; Δεν έχω θέμα με καταγωγή απλά καλό θα ήτανε να μπορώ να επικοινωνώ μαζί της δηλαδή να μιλαει αγγλικά η ελληνικά καθώς επίσης να μην είναι τσιμπημένη στην τιμή .
Ολίγον κωλαράκι?το κεφαλάκι μόνο.

weirdjohn

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
188
Πόντοι
1
Να γράψω κάποιες σκέψεις μου σχετικά, όχι μόνο για τις εγχώριες αλλά και τις αλλοδαπές. Επικεντρονώμαστε στην εμφάνιση, στο πόσο καλές ενεργητικές ή παθητικές επιδόσεις έχουν, αν είναι δεκτικές, επικοινωνιακές και πολλά άλλα. Δεν κοιτάμε όμως όλο το πακέτο. Τι εννοώ, το περιβάλλον που τις συναντάμε. Οι περισσότεροι "ιδιωτικοί" χώροι είναι τρισάθλιοι! Με βρώμικα μπάνια, κρεββάτια που δεν ξέρουμε πότε έχουν αλλάξει τελευταία φορά τα σεντόνια, διαμερίσματα πιθανά νοικιασμένα μόνο για αυτόν τον σκοπό αλλά καθόλου συντηρημένα. Τα περισσότερα δεν κάνουν ούτε για αποθήκες. Να μην πούμε για τα κατοικίδια...Τι με νοιάζει εμένα αν αγαπάει τις γάτες ή τα σκυλιά, εγώ δεν τα θέλω στα πόδια μου, για να μην πω στο κρεββάτι μου. Και για αυτές τις συνθήκες πλρώνουμε 150-200-250 ευρόπουλα την ώρα! Αν αυτό δεν είναι ξεφτύλα τότε τι είναι; Προσωπικά έχω φύγει πολλές φορές πριν καν κάνω κάτι μόνο και μόνο από αυτό που αντίκρυσα όταν άνοιξε η πόρτα. Εγώ το έκανα, πόσοι από εσάς το κάνετε; Αν όλοι έχουμε παρόμοια συμπεριφορά τότε μόνο θα αλλάξουν κάτι οι "οργανωτές".
Παραπονιόμαστε για την άνοδο των τιμών και για την πτώση των συνθηκών και της ποιότητας των χώρων δεν λέμε τίποτα. Φτάνει πια η υποβάθμιση!
Να δείξουμε ότι αν δεν έχουν όλο το πακέτο σε υψηλό επίπεδο, δεν θα κάνουν ούτε σεφτέ!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Να γράψω κάποιες σκέψεις μου σχετικά, όχι μόνο για τις εγχώριες αλλά και τις αλλοδαπές. Επικεντρονώμαστε στην εμφάνιση, στο πόσο καλές ενεργητικές ή παθητικές επιδόσεις έχουν, αν είναι δεκτικές, επικοινωνιακές και πολλά άλλα. Δεν κοιτάμε όμως όλο το πακέτο. Τι εννοώ, το περιβάλλον που τις συναντάμε. Οι περισσότεροι "ιδιωτικοί" χώροι είναι τρισάθλιοι! Με βρώμικα μπάνια, κρεββάτια που δεν ξέρουμε πότε έχουν αλλάξει τελευταία φορά τα σεντόνια, διαμερίσματα πιθανά νοικιασμένα μόνο για αυτόν τον σκοπό αλλά καθόλου συντηρημένα. Τα περισσότερα δεν κάνουν ούτε για αποθήκες. Να μην πούμε για τα κατοικίδια...Τι με νοιάζει εμένα αν αγαπάει τις γάτες ή τα σκυλιά, εγώ δεν τα θέλω στα πόδια μου, για να μην πω στο κρεββάτι μου. Και για αυτές τις συνθήκες πλρώνουμε 150-200-250 ευρόπουλα την ώρα! Αν αυτό δεν είναι ξεφτύλα τότε τι είναι; Προσωπικά έχω φύγει πολλές φορές πριν καν κάνω κάτι μόνο και μόνο από αυτό που αντίκρυσα όταν άνοιξε η πόρτα. Εγώ το έκανα, πόσοι από εσάς το κάνετε; Αν όλοι έχουμε παρόμοια συμπεριφορά τότε μόνο θα αλλάξουν κάτι οι "οργανωτές".
Παραπονιόμαστε για την άνοδο των τιμών και για την πτώση των συνθηκών και της ποιότητας των χώρων δεν λέμε τίποτα. Φτάνει πια η υποβάθμιση!
Να δείξουμε ότι αν δεν έχουν όλο το πακέτο σε υψηλό επίπεδο, δεν θα κάνουν ούτε σεφτέ!
Αυτό που γράφει ο παραπάνω είναι μια τραγική αλήθεια. Εαν κάποιος σκοπεύει να κάνει σήμερα αναζήτηση τρανς ή κρος ατόμων θα πέσει σχεδόν μόνο σε τέτοια άτομα. Με άθλια διαμερίσματα ή δωμάτια, ανύπαρκτα μπάνια, πλημμελή καθαριότητα χώρων και πολλές φορές άθλιες συμπεριφορές. Έχουν εξαφανιστεί και οι ιστοσελίδες όπου έβλεπες αγγελίες και πλέον μπάινεις μόνο στο κανεσεξ και βλε΄πεις τις ίδιες και τις ίδιες. Και από τις φωτογραφίες του καταλαβαίνεις τι θα δεις όταν χτυπήσεις το κοδυδουνι. Πολύ κρίμα ένας τέτοιος "χώρος" ή "κλαδος" του επαγγελματικού σεξ να έχει σχεδόν μόνο τέτοιους επαγγελματίες....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Μιχαέλα
Απλά εγγύηση
Δεν βολεύει καθόλου μα καθόλου το σημείο όπου έχει το χώρο της. Χίλιες φορές να ήταν κάπου όπου να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση με μέσα σταθερής τροχιάς. Αυτό ισχύει γενικώς.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456
Δεν βολεύει καθόλου μα καθόλου το σημείο όπου έχει το χώρο της. Χίλιες φορές να ήταν κάπου όπου να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση με μέσα σταθερής τροχιάς. Αυτό ισχύει γενικώς.
Που περίπου είναι στο Περιστέρι, γιατί το ψήνω να πάω.

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Καλησπέρα σε όλους.
Για εδώ έχουμε κάπου πληροφορίες?

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
183
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τους προαναφερθέντες σχετικά με την καθαριότητα !!! Πάνω από όλα πέρα από την καυλα μας πρέπει να συνυπολογίζουμε και τις παραμέτρους της καθαριότητας και της υγιεινής!!! Και σωστα το στρίβειν δια του αρραβώνος όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια σκηνικά!!!

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
Συμφωνώ με τους προαναφερθέντες σχετικά με την καθαριότητα !!! Πάνω από όλα πέρα από την καυλα μας πρέπει να συνυπολογίζουμε και τις παραμέτρους της καθαριότητας και της υγιεινής!!! Και σωστα το στρίβειν δια του αρραβώνος όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια σκηνικά!!!

η ατακα σου, αρραβωνας με τρανς ολα τα λεφτα ρε φιλε :2funny:

Easg31

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
183
Πόντοι
0
Εγγρ.
31 Αυγ 2023
Like
37
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Έχει κανείς άποψη για την Sarah;

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Καλησπέρα! Έχει κανείς άποψη για την Sarah;
Ναι, οτι τον τρώει χωρίς προφυλακτικό....

mpourdelooo

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2021
Like
136
Πόντοι
0
Έχουμε εικόνα καθόλου για αυτή ? Δεν βρήκα κάτι

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Εκτός από αυτό; Χαρακτήρα, επικοινωνία; Σώμα; Ήταν καθαρή, πέρασες όμορφα;
Να δεν εχω εμπειρία, 3γω απλα έγραψα ότι δεν χρησιμοποιεί προφύλαξη, ετσι φαίνεται στις φωτογραφίες. Εγω δεν παίρνω τέτοια ρίσκα για να πάω

Εκτός από αυτό; Χαρακτήρα, επικοινωνία; Σώμα; Ήταν καθαρή, πέρασες όμορφα;
Να δεν εχω εμπειρία, 3γω απλα έγραψα ότι δεν χρησιμοποιεί προφύλαξη, ετσι φαίνεται στις φωτογραφίες. Εγω δεν παίρνω τέτοια ρίσκα για να πάω

Ponly

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
86
Πόντοι
0
Και εγώ πιστεύω ότι όλοι έχουνε ανοίξει την πόρτα και αμέσως μετά να έχουν φύγει για όλους τους προφανές λόγους. Διαφορετική από την φώτο, ακαταστασία, σεντόνια ανακατεμένα από το προηγούμενο date, περισσότερα άτομα στον χώρο. Κ.λ.π. και έτσι με όλα αυτά εγω προσωπικά το σκέφτομαι πολύ κάθε φορά που αποφασίζω να πάω. Έχει να κάνει καθαρά με το άτομο, πόσο επαγγελματίας θέλει να είναι. Ελπίζουμε να τα διαβάζουν αυτά μπας και αλλάξει τπτ.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Μένω κοντά της και δεν με χαλάει καθόλου

Που περίπου είναι στο Περιστέρι, γιατί το ψήνω να πάω.
Στη Δέγλερη κοντά

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Μένω κοντά της και δεν με χαλάει καθόλου

Στη Δέγλερη κοντά
Ωραίος. Απλά δεν αναφερόμαι σε έσενα. Γενικά ΔΕΝ βολευει να μένει μακριά μια τρανς από Κέντρο Αθήνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom