argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.859
- Πόντοι
- 9.297
Λέτε και οι γκόμενες να έχουν τέτοιο τρέμουλο όταν έχουν καιρο να ψωνίσουν κάνα παπούτσι η κάνα τσαντικο;
Εχεις αγχος στη ζωη φιλε και σου βγαινει ετσι...Γεια σας αγαπητοι συναγωνιστες..ηθελα να κανω μια ερωτηση και θα ηθελα σας παρακαλω τα φωτα σας..
Οποτε μου λειπει το σεξ με πιανει ανγχος δηλαδη εντονοι παλμοι και ταχυλαμια..τρεμουν τα χερια μου..μετα βαζω τα καλα μου και παω φυλης..αυτα τα συμπτωματα γινονται πολυ εντονα και υδρωνουν τα χερια μου..
Ειμαι 40 ετον και γενικα με αυτα τα συμπτωματα εχω προβλημα στην ωραση.σκοτοδυνη και βλεπω αστερακια..φοβαμε μη παθω εγκεφαλικο.μενω και μονος στην αθηνα..η ερωτηση μου ειναι σε εσας συνατωνιστες! Αναιβαινει η αδρεναλινη?? Οταν περνετε το δρομο φυλης με τα πολά λαμπιονια εαν και.πρεπει να το κοιταξω..εχω στρεςς πολυ και φοβαμε μη παθω εγκςφαλικο.και οσο μου λυπει το σεξ και παω φυλης,και γουσταρω να πηγαινω εκτινασονται τα συμπτωματα..ειναι η αδρεναλινη?εσεις μαγκες το εχετε και σεις αυτο??
Ο καφες προκαλει ταχυκαρδιεςΊσως να τον χαλάει ο καφές...ο φραπές είναι δυνατός .ο ελληνικός ίσως θα βοηθούσε τον νηματοθετη.
Αν δεν παιζει παθολογικο αιτιο, μαλλον εισαι απλα χεσμενος. καλα και μονο που εγραψες 2 φορες για εγκεφαλικο ετσι στο ακυρο, μαλλον εισαι πιο χεσμενος και απο κουνελι που το κυνηγανε λυκοι. Παρε κανα CG και ασε τα μπουρδελα, δεν ενδεικνυνται για αγχωδεις τυπους, πεταμενα λεφτα. Ασε που θα σε πιασει καμια κριση πανικου την ωρα που προσπαθεις να γαμησεις και μετα θα πας σπιτι να κλειστεις στο μπανιο σε εμβρυικη σταση για καμια βδομαδα απτον πανικο.Γεια σας αγαπητοι συναγωνιστες..ηθελα να κανω μια ερωτηση και θα ηθελα σας παρακαλω τα φωτα σας..
Οποτε μου λειπει το σεξ με πιανει ανγχος δηλαδη εντονοι παλμοι και ταχυλαμια..τρεμουν τα χερια μου..μετα βαζω τα καλα μου και παω φυλης..αυτα τα συμπτωματα γινονται πολυ εντονα και υδρωνουν τα χερια μου..
Ειμαι 40 ετον και γενικα με αυτα τα συμπτωματα εχω προβλημα στην ωραση.σκοτοδυνη και βλεπω αστερακια..φοβαμε μη παθω εγκεφαλικο.μενω και μονος στην αθηνα..η ερωτηση μου ειναι σε εσας συνατωνιστες! Αναιβαινει η αδρεναλινη?? Οταν περνετε το δρομο φυλης με τα πολά λαμπιονια εαν και.πρεπει να το κοιταξω..εχω στρεςς πολυ και φοβαμε μη παθω εγκςφαλικο.και οσο μου λυπει το σεξ και παω φυλης,και γουσταρω να πηγαινω εκτινασονται τα συμπτωματα..ειναι η αδρεναλινη?εσεις μαγκες το εχετε και σεις αυτο??
δηλαδη; εχεις ή δεν εχεις καρδιολογικο θεμα τυπε; Τι παει να πει να μειωσεις τους καφεδες; εισαι καρδιακος ή για ψυχολογικους λογους (και νευρολογικους) πρεπει να τους κοψεις;μου πε να μειωσω τους καφεδες
Ειναι ψυχολογικοι οι λογοι που βεβεια ο φρεντο εσπρεσο αυξανει τη ταχυπαλμια...το εγκεφαλικο το ανεφερα γατι εχω παθει πανικο και δεν εβλεπα καλα..στο σεξ ομως τα καταφερνω..μολις μου κανει στοματικο η τυπισα το διασκεδαζω και μετα δεν εχω προβλημα στο σεξ..λοιπον καρδια δεν εχω.το ανγχος και οι δυνατοι καφεδες μου κανουν ταχυπαλμιες 100 και ποιο παλια 120 παλμουςΑν δεν παιζει παθολογικο αιτιο, μαλλον εισαι απλα χεσμενος. καλα και μονο που εγραψες 2 φορες για εγκεφαλικο ετσι στο ακυρο, μαλλον εισαι πιο χεσμενος και απο κουνελι που το κυνηγανε λυκοι. Παρε κανα CG και ασε τα μπουρδελα, δεν ενδεικνυνται για αγχωδεις τυπους, πεταμενα λεφτα. Ασε που θα σε πιασει καμια κριση πανικου την ωρα που προσπαθεις να γαμησεις και μετα θα πας σπιτι να κλειστεις στο μπανιο σε εμβρυικη σταση για καμια βδομαδα απτον πανικο.
δηλαδη; εχεις ή δεν εχεις καρδιολογικο θεμα τυπε; Τι παει να πει να μειωσεις τους καφεδες; εισαι καρδιακος ή για ψυχολογικους λογους (και νευρολογικους) πρεπει να τους κοψεις;
Καφέ ποτέ πριν...Πάντα είχα ταχυπαλμια και τρέμουλοΕιναι ψυχολογικοι οι λογοι που βεβεια ο φρεντο εσπρεσο αυξανει τη ταχυπαλμια...το εγκεφαλικο το ανεφερα γατι εχω παθει πανικο και δεν εβλεπα καλα..στο σεξ ομως τα καταφερνω..μολις μου κανει στοματικο η τυπισα το διασκεδαζω και μετα δεν εχω προβλημα στο σεξ..λοιπον καρδια δεν εχω.το ανγχος και οι δυνατοι καφεδες μου κανουν ταχυπαλμιες 100 και ποιο παλια 120 παλμους
αν οι 100 εν κινησει ειναι ταχυπαλμια τοτε θα επρεπε να εχουμε πεθανει ολοι.Ειναι ψυχολογικοι οι λογοι που βεβεια ο φρεντο εσπρεσο αυξανει τη ταχυπαλμια...το εγκεφαλικο το ανεφερα γατι εχω παθει πανικο και δεν εβλεπα καλα..στο σεξ ομως τα καταφερνω..μολις μου κανει στοματικο η τυπισα το διασκεδαζω και μετα δεν εχω προβλημα στο σεξ..λοιπον καρδια δεν εχω.το ανγχος και οι δυνατοι καφεδες μου κανουν ταχυπαλμιες 100 και ποιο παλια 120 παλμους
Μαλιστα..γενικα ολοι μας οταν παμε στο δρομο με τα λαμπακια εχουμε το ιδιο..βεβαια ο καφες κανει τρεμουλο και ταχυπαλμια εκτος απο καπουτσινο η κανα ελληνικο νομιζω..παντος οι οικοι ανοχης νομιζω οτι αναιβαζουν την αδρεναλινη..ειναι και ενας ενθουσιασμος που εχουμε οταν μπαινουμε στο σπιτι με το φως..Λοιπον μαγκες ευχαριστω..να κανετε ολοι ερωτα.... ευχομε!Καφέ ποτέ πριν...Πάντα είχα ταχυπαλμια και τρέμουλο
Οκ εγινε!!αν οι 100 εν κινησει ειναι ταχυπαλμια τοτε θα επρεπε να εχουμε πεθανει ολοι.
τελος παντων. Μην πιεις καφε για 3 μερες και κυριακη τραβα βολτα στα σπιτακια να γαμησεις.
ελα εδω και πες μας την εμπειρια σου να σου βγαλουμε διαγνωση.
Έτσι σωστά...Μαλιστα..γενικα ολοι μας οταν παμε στο δρομο με τα λαμπακια εχουμε το ιδιο..βεβαια ο καφες κανει τρεμουλο και ταχυπαλμια εκτος απο καπουτσινο η κανα ελληνικο νομιζω..παντος οι οικοι ανοχης νομιζω οτι αναιβαζουν την αδρεναλινη..ειναι και ενας ενθουσιασμος που εχουμε οταν μπαινουμε στο σπιτι με το φως..Λοιπον μαγκες ευχαριστω..να κανετε ολοι ερωτα.... ευχομε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκ εγινε!!
Σωστα ωραιος..ντεκαφεινε πινε τυπε
Ακριβώς έτσι. Καλή η 5δάχτυλη αλλά καλύτερο το real thing. Μιλάει ένας πολύ παθών.Μάλλον τον έχεις κάνεις σφεντόνα στο χερογλύκανο οπότε ζορίζεσαι όταν έχεις μπροστά σου το real thing.
Δεν τρέχει τπτ , αγχωμένος είσαι , θα σου περάσει.