Νέα

Αγαπούν οι Έλληνες τη χώρα τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τι σου φταινε ρε εγαλε οι μεταναστες?Οταν πηγαινε ο μπαμπας η ο θειος στην Γερμανια και στην Αμερικη καλα ηταν?Η μηπως εχεις την εντυππωση οτι ηταν σε καλυτερη μοιρα απο τους εδω Πακιστανους σημερα.Και μην τρελαινεσαι τοσο πολυ με την ιστορια.Καλα τα καναν οι παλιοι σημερα τι γινεται.
φιλαρακι αυτα να τα λεμε σε ατομα που οντως εχει παει ο μπαμπας ή ο θειος εξω......!
εμενα π.χ. δεν εχει παει κανεις! και εχω δικαιωμα να λεω! οπως το οτι ζω εδω και 5 χρονια εξωτερικο και βλεπω και αλλες νοοτροπιες.....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τι σου φταινε ρε εγαλε οι μεταναστες?Οταν πηγαινε ο μπαμπας η ο θειος στην Γερμανια και στην Αμερικη καλα ηταν?Η μηπως εχεις την εντυππωση οτι ηταν σε καλυτερη μοιρα απο τους εδω Πακιστανους σημερα.Και μην τρελαινεσαι τοσο πολυ με την ιστορια.Καλα τα καναν οι παλιοι σημερα τι γινεται.
επισης! ο ελληνας μπορει να δουλεψε σε ΦΑΜΠΡΙΚΑ στην καταντια........να κανε και μικροαπατεωνιες αλλα αν πας Καναδα Σουηδια Μελβουρνη Γερμανια δεν θα δεις ελληνα σε φυλακες για φονους κλοπες βιασμους κλπ! οπως οι πακιστανοι-αλβανοι κλπ!
οκ δεν το παιζω και εθνικιστης αλλα να ξερουμε και τι λεμε!
πολλοι φυγανε με οικογενειες!
εχω γνωρισει και ΚΑΜΕΝΟΥΣ να πουλανε σουβλακια στο εξωτερικο γιατι κανανε λαδια στην ελλαδα και την κοπανησαν....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
φιλαρακι αυτα να τα λεμε σε ατομα που οντως εχει παει ο μπαμπας ή ο θειος εξω......!
εμενα π.χ. δεν εχει παει κανεις! και εχω δικαιωμα να λεω! οπως το οτι ζω και 5 χρονια και βλεπω και αλλες νοοτροπιες.....

όταν κάποιος λέει ότι αγαπάει το έθνος και την ιστορία, να δεχτεί ότι αυτό το έθνος και ξενιτεύτηκε και ζούσε σε συνθήκες όπως αυτές των μεταναστών εδώ σήμερα. Όχι όποτε μας βολεύει να μιλάμε για έθνος και όποτε μας βολεύει να μιλάμε ως εξαίρεση.

Και μην ξεχνάς ότι έχουν περάσει και κάμποσα χρόνια από τότε, μιλάμε για τρίτη γενιά μεταναστών... είχαν χρόνο να αφομοιωθούν στην κοινωνία, όσο κι αν δεν τους ήθελε τότε. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την τωρινή κατάσταση στην ελλάδα με τους σημερινούς έλληνες του εξωτερικού. Σε 30 χρόνια βλέπουμε πώς θα είναι.

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ωραιοι εισαστε εσεις ολοι ρε!Δλδ οταν πεινουσαμε εμεις γιατι πεινουσαμε γιαυτο φυγαμε ηταν καλα.Περασανε τα χρονια πιστηκανε κ γινανε αλλοι ανθρωποι?Γινανε ανωτεροι?Ξεχασανε που ζουσαν στα χωρια τους σαν ζωα.Σε μερικα χρονια κ τα πακιστανια θα εχουν αναβαθμιστει.Οσο για τον φιλο που λεει οτι Ελληνες δεν εκαναν ληστιες κ βιασμους στο εξωτερικο ε μην βαλεις κ το χερι σου στην φωτια.Δεν ειμαστε καλα κουμασια κ εμεις!
Απλα χαλαρωστε λιγακι κ δωστε μια ευκαιρια κ σε αλλους ανθρωπους να ζησουν οπως καποτε μας εδωσαν κ εμας καποιοι αλλοι "ανωτεροι".

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ωραιοι εισαστε εσεις ολοι ρε!Δλδ οταν πεινουσαμε εμεις γιατι πεινουσαμε γιαυτο φυγαμε ηταν καλα.Περασανε τα χρονια πιστηκανε κ γινανε αλλοι ανθρωποι?Γινανε ανωτεροι?Ξεχασανε που ζουσαν στα χωρια τους σαν ζωα.Σε μερικα χρονια κ τα πακιστανια θα εχουν αναβαθμιστει.Οσο για τον φιλο που λεει οτι Ελληνες δεν εκαναν ληστιες κ βιασμους στο εξωτερικο ε μην βαλεις κ το χερι σου στην φωτια.Δεν ειμαστε καλα κουμασια κ εμεις!
Απλα χαλαρωστε λιγακι κ δωστε μια ευκαιρια κ σε αλλους ανθρωπους να ζησουν οπως καποτε μας εδωσαν κ εμας καποιοι αλλοι "ανωτεροι".
εγω δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν ανθρωπο! ειδικα αν δω οτι ειναι καλος-εργατικος-ευγενικος κανενα απολυτως! να τον κανω και παρεα! ξερω απο εξωτερικο!
εγω ποτε δεν εχω πει για μαυρους! σχεδον ποτε δεν ειδα μαυρους να ληστευουν να κακοποιουν οπως αλβανοι ρωσοποντιοι ρουμανοι βουλγαροι κλπ κλπ κλπ!!! αυτους δεν τους θελω που να με κρεμασεις αναποδα! και ξερεις γιατι? γιατι ξερω πολυ καλα την κωλονοοτροπια τους! φυγαν τεμπεληδες απο τον κουμουνισμο και ηρθαν στην ελλαδα να γινουν ανθρωποι γιναν και την βριζουν μετα!!! ασε και το χω δει με τα ματια μου! στην ελλαδα τα καλυτερα και στην χωρα τους τα χειροτερα! ε δεν φτυνουμε και κει που τρωμε!ΕΛΕΟΣ!!!!
το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω! αλλα ο Ελληνας δεν εκλεβε-βιαζε-κακοποιουσε κλπ κλπ! ξερω οτι ειμαστε σκατορατσα και μεις αλλα οχι να τα κανουμε πουτανα σαν τους αλβανους-ρουμανοβουλγαρους ρωσοποντιους κλπ!! τους δωσαμε και σπιτια και κουπονια και του πουλιου το γαλα και μας πηδανε και απο πανω!!! ΟΞΩ!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ξεχνατε πως ηταν η Αθηνα πριν ανοιξουν τα συνορα και πριν σκασουν μυτη οι Αλβανοι στην Ελλαδα?
και η επαρχια! τα κλειδια πανω στις πορτες και ο κοσμος κοιμοταν στα μπαλκονια........
αν σου κλεβανε και κανα αμαξι κανα σπιτι,καθε τρεις και λιγο σου ανοιγαν το μαγαζι μετα θα σε βλεπα ποσο ρατσιστης θα σουν!!!και πως θα τις μοιραζες τις 2ες ευκαιριες!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
οι έλληνες αγαπούν το αυτοκίνητό τους

Επισκέπτης
Ξεχνατε πως ηταν η Αθηνα πριν ανοιξουν τα συνορα και πριν σκασουν μυτη οι Αλβανοι στην Ελλαδα?
και η επαρχια! τα κλειδια πανω στις πορτες και ο κοσμος κοιμοταν στα μπαλκονια........αν σου κλεβανε και κανα αμαξι κανα σπιτι,καθε τρεις και λιγο σου ανοιγαν το μαγαζι μετα θα σε βλεπα ποσο ρατσιστης θα σουν!!!και πως θα τις μοιραζες τις 2ες ευκαιριες!

Μου εχουν ανοιξει το λινο 4 φορες. Συνηθως κλεβουν βενζινη, κουβερτες και εργαλεια. Τη μια φορα (3η που τ' ανοιγαν) τους πιασαμε και ησαν Ελληνες λιγο πανω απο 20 χρονων. Αστυνομια καλεσαμε την πρωτη φορα μετα δεν μπαινουμε στον κοπο. Ειναι σημεια των καιρων, δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Απλα φυλας τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.
Παντως εγω τα καλοκαιρια κοιμαμε με ανοιχτα παραθυρα λογω οτι δεν εχω aircontition σπιτι.

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγω δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν ανθρωπο! ειδικα αν δω οτι ειναι καλος-εργατικος-ευγενικος κανενα απολυτως! να τον κανω και παρεα! ξερω απο εξωτερικο!
εγω ποτε δεν εχω πει για μαυρους! σχεδον ποτε δεν ειδα μαυρους να ληστευουν να κακοποιουν οπως αλβανοι ρωσοποντιοι ρουμανοι βουλγαροι κλπ κλπ κλπ!!! αυτους δεν τους θελω που να με κρεμασεις αναποδα! και ξερεις γιατι? γιατι ξερω πολυ καλα την κωλονοοτροπια τους! φυγαν τεμπεληδες απο τον κουμουνισμο και ηρθαν στην ελλαδα να γινουν ανθρωποι γιναν και την βριζουν μετα!!! ασε και το χω δει με τα ματια μου! στην ελλαδα τα καλυτερα και στην χωρα τους τα χειροτερα! ε δεν φτυνουμε και κει που τρωμε!ΕΛΕΟΣ!!!!
το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω! αλλα ο Ελληνας δεν εκλεβε-βιαζε-κακοποιουσε κλπ κλπ! ξερω οτι ειμαστε σκατορατσα και μεις αλλα οχι να τα κανουμε πουτανα σαν τους αλβανους-ρουμανοβουλγαρους ρωσοποντιους κλπ!! τους δωσαμε και σπιτια και κουπονια και του πουλιου το γαλα και μας πηδανε και απο πανω!!! ΟΞΩ!!!!!!

Νομίζω ότι έχεις και δίκιο και άδικο.
Κι εγώ συμμερίζομαι την άποψη, πως γιατί οι έλληνες μετανάστες, δεν έγιναν κλέφτες βιαστές και δολοφόνοι, από την άλλη όμως, αναρωτιέμαι γιατί να πρέπει να παρακαλάω πχ έναν έλληνα υδραυλικό να έρθει να μου κάνει μια δουλειά κ να με κοροϊδεύει, ενώ ο αλβανός έρχεται, την κάνει με πείσμα και ζήλο και δε με κοροϊδεύει.
Από την άλλη, επιμένω ότι δε φταίνε οι μετανάστες για την κατάντια της Ελλάδας.
Φταίμε εμείς οι έλληνες, τουλάχιστον πρωτίστως...

Επισκέπτης
αλλα ο Ελληνας δεν εκλεβε-βιαζε-κακοποιουσε κλπ κλπ!
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
α ρε σιχαμενοι ελλΕηναραδες..

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει αναφορικά με το ποσοστό συμμετοχής των
αλλοδαπών δραστών στα εξιχνιασθέντα εγκλήματα που είναι υψηλό, ιδίως στα
εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας και κατά προσώπων. Συγκεκριμένα:
♦ Στις ληστείες 49,46% (έναντι 50,54% συμμετοχής των ημεδαπών)
♦ Στις κλοπές- διαρρήξεις 50,87%
♦ Στις ανθρωποκτονίες 37,57%
♦ Στους βιασμούς 48,36%
♦ Στα εγκλήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό
συμμετοχής ξεπερνά τους ημεδαπούς δράστες (55,13%)
♦ Σχεδόν αποκλειστικότητα στη δράση παρουσιάζουν οι αλλοδαποί στην
παραχάραξη (98,78%), στις πλαστογραφίες (95,67%) και στις
παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%)

Επισκέπτης
pleasuregiver  με πρόλαβες!!! :grin:
Και νομίζω αποστομώσες πολλούς πατριώτες!!! :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
α ρε σιχαμενοι ελλΕηναραδες..

♦ Στα εγκλήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό
συμμετοχής ξεπερνά τους ημεδαπούς δράστες (55,13%)

Και τελικά δεν είναι λίγοι οι Έλληνες νταβάδες: 45%

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικά δεν άκουσα Πακιστανός ή Μαύρος να συλλαμβάνεται για μαστροπεία ποτέ!!!
Βούλγαροι,Ρουμάνοι,Σέρβοι και Ελλήνες συνηθώς!!!
Ούτε βιασμοί από Μαύρους ή Πακιστανούς έχω ακούσει να γίνονται και εδώ πάλι Βούλγαροι,Ρουμάνοι,Σέρβοι και Ελλήνες συνήθως!!!
Οι Αλβανοί ψιλό είναι μέσα στα πράγματα αλλά έχουν ηρεμήσει παρά πολύ με παλαιότερα!!!

Επισκέπτης
ελα μωρε με το καθε παρλιακο χρυσαυγουλο..
προπαγανδα στο μπουρδελα..
δεν γαμιομαστε???
Φαντάσου τελειωμένα μυαλά αυτά των χρυσών αυγών!!! :grin:
Ουστ ρεεεε αντέ χαζέψτε λίγο τον Καρατζαφύρερ και τον Μπουμπούκο στο Τηλεάστυ!!! :2funny: :2funny:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μελαμψές φυλές
κοντοπόδαρες,
Σειλινοί του κράτους
που ξερνάει και να`τους,
τσιφτετέλληνες
με γονείς ληστές
των συντρόφων τους θύτες
για ανμηστία αλήτες
τώρα διοικητές.
Κράτος ασυστόλων
και πεσμένων κώλων
κωλοέλληνες.

Η χάρτα αυτού του κράτους κρύβει απάτη
που φτάνει στον γνωστό αγριορωμιό
στο ντάτσουν μιας φυλής που ζει φευγάτη
απ`ό,τι Ελληνικό στον κόσμο αυτό.

Κωλοέλληνες
μασκαρλίκια δες
στο Άλφα της Αξίας
της Αρχής της Μίας
λουτροκαμπινές.
Τιμωρός καιρός
πέντε αιώνες δύσης
εθνικής θα ζήσεις
από δω και μπρος
με αγγλικές αλφαβήτες
μαλλιαροί μου Ελλαδίτες
θλιβερές μου πορδές.

Πνεύμα αλήτικο
Ελλαδίτικο
σε μικρά Ασία,
Κύπρο,Λευκωσία
ΒόρειοΉπειρο.
Δεν ακούει κανείς
στο χειρότερο
του Ελληνισμού κομμάτι
στην Ελλάδα ζούμε

Μια φάουσα καταπίνει τον αέρα,
τη θάλασσα,την πόλη,το ιερό,
πλημμύρισε σκουλίκια η μητέρα
το ρόδο καταγής βγάζει καπνό.

Δεν υπάρχει ελπίς
στην Ελλάδα ζεις.

Σκαλιστές σκιές
μακρυχέρηδες
με το φως σπασμένο
κρατικοποιημένο,
αχ,οι Έλληνες !
Αλλά εκεί στην ξένη
στην οθόνη σκυμμένοι
θεϊκά δεμένοι
με την οικουμένη
στους απέναντι τόπους
φωτοκολλημένοι
απ`τον εδώ ουρανό τους.

Κι ενώ εδώ θα ζούμε καταρρεύσεις
ο έξω Ελληνισμός θα προχωρεί
και φως και μουσική μιας άλλης σκέψης
στη μείζονα Ελλάδα θα εκραγεί

στους Πανέλληνες
στους Πανέλληνες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.347
Πόντοι
22.785
Προτείνω, κάθε βράδυ, εκτός από το δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., να εκδίδεται
και δελτίο προκλήσεων και διεκδικήσεων κατά της Ελλάδος,
από τους παντοειδείς γείτονές μας.
Μέχρι στιγμής έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όι αμερικανοκόλακες Αλβανοί απαιτούν την νότια Ήπειρο, την οποία αυτοί ονομάζουν Τσαμουριά.
Οι Τούρκοι εποφθαλμιούν την υπόλοιπη Κύπρο και την Θράκη.
Οι Σκοπιανοί την Μακεδονία. Αύριο, ίσως, οι Άγγλοι ζητήσουν τα Επτάνησα,
με το αιτιολογικό ότι αυτοί μας τα παρέδωσαν το 1864.
Οι Ιταλοί τα Δωδεκάνησα.
Οι Λίβυοι την Κρήτη, γιατί βρίσκεται εγγύς του Λιβυκού πελάγους.
Η Βενετία τις Κυκλάδες, οι Βησιγότθοι τη Θεσσαλία, οι Καταλανοί τη Στερεά και
οι Πέρσες την Χαλκιδική, γιατί εκεί ο Ξέρξης επιδόθηκε σε δημόσια έργα.
Διάνοιξη διώρυγας!!!!!!!!!!!!!
Στο τέλος θα μας απομείνουν οι Μυκήνες και το Μαντείο των Δελφών.
Ενδέχεται να συγκεντρωθούμε όλοι οι Έλληνες στην Αττική..................
ΟΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????????

Τι μεγαλείο!!!!!!!!!!!!!!!
θα αναβιώσει το «κλεινόν άστυ».
Θα γίνουμε και τυπικά «κράτος – πόλη».
Προς το παρόν υφίσταται η «πόλη – κράτος».............................

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να ένας:

www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=7502876]Συνελήφθη Ελληνας για σωματεμπορία[/url]

Συνελήφθη στη Σύρο Έλληνας για σωματεμπορία. Ο 63χρονος άνδρας είχε προσλάβει τουλάχιστον 54 αλλοδαπές γυναίκες τις οποίες εξέδιδε. Τα ραντεβού ορίζονταν στο ιδιόκτητο σπίτι του ιδίου αλλά και σε ξενοδοχεία μετά από συνεννόηση του προαγωγού με τους ενδιαφερόμενους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο των εκδιδόμενων γυναικών.
Εκτός των άλλων βρέθηκαν επίσης σημειωματάρια με το πελατολόγιο του αλλά και μη εξαργυρωμένες επιταγές ύψους 6.623 ευρώ.
Κατασχέθηκαν επίσης τα κινητά τηλέφωνα και οι φωτογραφικές μηχανές που βρέθηκαν στην οικία.
Ο 63χρονος άνδρας και μια 24χρονη αλλοδαπή που συνελήφθη κατά την επιχείρηση της αστυνομίας οδηγούνται με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για σωματεμπορία και έκδοση επ’ αμοιβής αντίστοιχα, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Να ένας:

www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=7502876]Συνελήφθη Ελληνας για σωματεμπορία[/url]

Συνελήφθη στη Σύρο Έλληνας για σωματεμπορία. Ο 63χρονος άνδρας είχε προσλάβει τουλάχιστον 54 αλλοδαπές γυναίκες τις οποίες εξέδιδε.

54?????????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

καλά λέει ο πλέζουρας μετά: γουρούνια δολοφόνοι!!! :2funny: :2funny:

τι τους ενοχλούσαν δηλ???? :grin:
να ανοίξει και λίγο το ματάκι τους που έπηξαν στα φραγκοσυριανά ελλεηνά λουκούμια!!! :pipa1: :pipa2: :tits2: :tits:

Ο 63χρονος άνδρας και μια 24χρονη αλλοδαπή που συνελήφθη κατά την επιχείρηση της αστυνομίας οδηγούνται με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για σωματεμπορία και έκδοση επ’ αμοιβής αντίστοιχα, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Οι άλλες 53 τι γίνανε άραγε???? :think: :think: :think: :think:
συνεχίζουν το.... λειτούργημα?? :knockinb: :s&m_3: :pipa1: :pipa2: :lheel: :fuck1: :tits: :tits2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom