You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγαπημένη πουτάνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
ρεπαπαγιωργη τι μου θυμησες?τι γυναικαρες εφερνε εκεινο το μαγαζι.....καθε μερα η μια ηταν καλυτερη απο την αλλη.α ρε περγαμου.τα μεγαλεια τελειωσαν το 1998.ναναι καλα ο ''εθνικος'' μα ς δημοσιογραφοςκατερινα, ρουμανα, στην περγαμου 1 και αχαρνων, πανε πολλα χρονια.
λεγαμε με εναν φιλο μου: ''παμε στο φαναρι ?'' και φευγαμε βολιδα..
''φαναρι'' λεγαμε, λογω του φαναριου που εχει η αχαρνων σ εκεινο το σημειο.
η κατερινα, μια ψηλη ρουμανα με 4αρι βυζι και τρελλη συμπεριφορα, ειχε γινει το ναρκωτικο μας..
επισης η μουγγη (δεν εμαθα ποτε πως τη λενε), στο φυλης 104, διπλα στο τραβελοσπιτο. ανεβαινε απο πανω μου και ελεγα το δεσποτη παναγιωτη (ημουν και στη θεολογικη τοτε.. )
Επισκέπτης
Ελενα Ιουλιανου 71 εποχη 1995 βραδυνη βαρδια με φοβερα βυζια την επαιρνα 2 και 3 φορεs με 2000 δρχ.
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πριν 1-2 χρονια Καρεα 30 η Τερεζα. Αχ.........
Μα καλα, υπαρχει ανθρωπος που εχει παει με κοινη γυναικα και να μην ειναι ερωτευμενος μαζι της?
Εγω τις αγαπαω ολες και εχω παντα μια θεση στην καρδια μου για καθε μια.
Και αν δεν περασα καλα δε πειραζει. Μπορει να φταιω και εγω. Μπορει και να ηταν κακη στιγμη. Μπορει και να μη ταιριαζαν τα ζωδια μας. Μπορει και να ειχε πολυ τζατζικι η πιττα μου.
Εγω τις αγαπαω ολες και εχω παντα μια θεση στην καρδια μου για καθε μια.
Και αν δεν περασα καλα δε πειραζει. Μπορει να φταιω και εγω. Μπορει και να ηταν κακη στιγμη. Μπορει και να μη ταιριαζαν τα ζωδια μας. Μπορει και να ειχε πολυ τζατζικι η πιττα μου.
Ξέχασα τη Ρένα στην οδό Μυλέρου, πίσω από το ΙΚΑ, αθλιο κτίσμα, αλλά η πιο φιλοτιμη πουτάνα που έχω γνωρίσει. Απόλυτη συμμετοχή λες και την έβρισκε με κάθε πελάτη. Όσο την άκουγε κανείς να βογγάει δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει κι ας περίμενε... Καλή της ώρα όπου και να είναι.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Παλιά = Κλαίρη - Βουλιαγμένης , και πρόσφατη , Αλίνα ( παπαρίζου)
Αγγελικη ρωσακι milf Φωκαιας 19 μεχρι πριν λιγους μηνες.
Πραγματικα απιστευτη.
[/quoteσυμφωνω μαζι σου φιλε.αγγελικη ολα τα λεφταΑγγελικη ρωσακι milf Φωκαιας 19 μεχρι πριν λιγους μηνες.
Πραγματικα απιστευτη.
Επισκέπτης
Πρέπει να το έχω πει και παλιότερο σε άλλο thread...
Το Ελενάκι, ετών 18-19 που δούλευε Φυλής 200κάτι και στην Αγαθουπόλεως (στο υπογειάκι). ΤΟ ΜΩΡΟ, με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συμμετοχή, ψηλή, μελαχροινή, αδύνατη, με κοιλιά flat, κωλοαράκι λες και το χάραξες με διαβήτη και βυζί 3άρι ολόστητο και ΟΧΙ σιλικονάτο. Κορίτσι να το πιεις στο ποτήρι. Μιλάμε για εποχές 95-96. Το έχω χάσει από τότε το Ελενάκι (η τσατσά την προσφώνιζε Ελένη). Ελληνίδα παρακαλώ. Σαλονικιά.
Τώρα αυτό τον καιρό ίσως ξεχωρίζω το Χριστινάκι την Ρωσίδα στο Φυλής 65 (κάτω). Βέβαια δεν το συγκρίνω με την Ελένη, γιατί το Χριστινάκι είναι πολύ πρόστυχο ενώ το Ελενάκι ήταν αθώο και "άβγαλτο". Και με τις δύο όμως κορυφαίες εμπειρίες GFE. Και βγαίνει από μέσα τους! Μπορεί και να προσποιούνται κιόλας αλλά... χαλάλι τους, είναι καταπληκτικές ηθοποιοί!!!
Το Ελενάκι, ετών 18-19 που δούλευε Φυλής 200κάτι και στην Αγαθουπόλεως (στο υπογειάκι). ΤΟ ΜΩΡΟ, με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συμμετοχή, ψηλή, μελαχροινή, αδύνατη, με κοιλιά flat, κωλοαράκι λες και το χάραξες με διαβήτη και βυζί 3άρι ολόστητο και ΟΧΙ σιλικονάτο. Κορίτσι να το πιεις στο ποτήρι. Μιλάμε για εποχές 95-96. Το έχω χάσει από τότε το Ελενάκι (η τσατσά την προσφώνιζε Ελένη). Ελληνίδα παρακαλώ. Σαλονικιά.
Τώρα αυτό τον καιρό ίσως ξεχωρίζω το Χριστινάκι την Ρωσίδα στο Φυλής 65 (κάτω). Βέβαια δεν το συγκρίνω με την Ελένη, γιατί το Χριστινάκι είναι πολύ πρόστυχο ενώ το Ελενάκι ήταν αθώο και "άβγαλτο". Και με τις δύο όμως κορυφαίες εμπειρίες GFE. Και βγαίνει από μέσα τους! Μπορεί και να προσποιούνται κιόλας αλλά... χαλάλι τους, είναι καταπληκτικές ηθοποιοί!!!
ρε παιδια γυρω στο 1997 θυματε κανεις ενα studio με πολλες κοπελες κεφαληνιας και πατησιων σε ενα νεοκλασικο οπως μπαινουμε κεφαληνιας απο πατησιως 2-3 σπιτια δεξια πανω κατι σκαλες. εκει δουλευαν πολλες κοπελες αλλα ειχε μια τσεχιδα θεα με 10.000 δρχ τοτε. λιγα τα λευτα τοτε,την απηλαυσα ελαχιστες φορες αλλα ακομα τη θυμαμε . Επισης ιουλιανου και φυλης γωνια επι της ιουλιανου ομως ειχε ενα στουντιο που ενα φεγγαρι ειχε φερει μια μελαχρινη γιουγκοσλαυα θεα. με μακρυ μαλι τατοου και τελειο κορμι. οποιος θυματε ας πει.
ωραιος ο φιλος! ιουλιανου και φυλης το θυμαμαι το στουντιο εποχη 98-99 που εφερνε 5 και 6 τεμαχια.ειμουνα τακτικος πελατης εκει.η εισοδος ηταν απο ιουλιανου και το δωματιο ειχε απο κατω οροφο το μπουρδελο της φυλης 40.νοσταλγικες εποχες που σημερα δυστυχως δεν υπαρχουν :'( :'(Επισης ιουλιανου και φυλης γωνια επι της ιουλιανου ομως ειχε ενα στουντιο που ενα φεγγαρι ειχε φερει μια μελαχρινη γιουγκοσλαυα θεα. με μακρυ μαλι τατοου και τελειο κορμι. οποιος θυματε ας πει.
roccoismyfriend
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αγαπητοί φίλοι.Υπάρχει περίπτωση να συνάντησε κάποιος πρόσφατα την προ ετών Αγγελική από Φωκαίας και Διδύμου ή αγνοείται η τύχη της?
Διαγραμμένο μέλος 51148
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ STUDIO ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΓΩΝΙΑ) ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ 4-5 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΑ Η ΠΟΡΤΑ. ΜΕ ΤΣΑΤΣΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΑ - 10.000 ΜΟΝΟ 15.000 DUO..ρε παιδια γυρω στο 1997 θυματε κανεις ενα studio με πολλες κοπελες κεφαληνιας και πατησιων σε ενα νεοκλασικο οπως μπαινουμε κεφαληνιας απο πατησιως 2-3 σπιτια δεξια πανω κατι σκαλες. εκει δουλευαν πολλες κοπελες αλλα ειχε μια τσεχιδα θεα με 10.000 δρχ τοτε. λιγα τα λευτα τοτε,την απηλαυσα ελαχιστες φορες αλλα ακομα τη θυμαμε . Επισης ιουλιανου και φυλης γωνια επι της ιουλιανου ομως ειχε ενα στουντιο που ενα φεγγαρι ειχε φερει μια μελαχρινη γιουγκοσλαυα θεα. με μακρυ μαλι τατοου και τελειο κορμι. οποιος θυματε ας πει.
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ STUDIO ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΓΩΝΙΑ) ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ 4-5 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΑ Η ΠΟΡΤΑ. ΜΕ ΤΣΑΤΣΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΑ - 10.000 ΜΟΝΟ 15.000 DUO..
Ναι τωρα μετα απο 5 χρονια περιμενεις απαντηση εε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις