Νέα

Αγαπημένη πουτάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ισαβελλα,φυλης 71.σε λιγο θα απευθυνθω στην νικολουλη η την τσεχα συναδελφο της να την ξαναβρω

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
κατερινα, ρουμανα, στην περγαμου 1 και αχαρνων, πανε πολλα χρονια.
λεγαμε με εναν φιλο μου: ''παμε στο φαναρι ?'' και φευγαμε βολιδα..
''φαναρι'' λεγαμε, λογω του φαναριου που εχει η αχαρνων σ εκεινο το σημειο.
η κατερινα, μια ψηλη ρουμανα με 4αρι βυζι και τρελλη συμπεριφορα, ειχε γινει το ναρκωτικο μας..  :smitten: :smitten:

επισης η μουγγη (δεν εμαθα ποτε πως τη λενε), στο φυλης 104, διπλα στο τραβελοσπιτο. ανεβαινε απο πανω μου και ελεγα το δεσποτη παναγιωτη (ημουν και στη θεολογικη τοτε..  :))
ρεπαπαγιωργη τι μου θυμησες?τι γυναικαρες εφερνε εκεινο το μαγαζι.....καθε μερα η μια ηταν καλυτερη απο την αλλη.α ρε περγαμου.τα μεγαλεια τελειωσαν το 1998.ναναι καλα ο ''εθνικος'' μα ς δημοσιογραφος

Επισκέπτης
Ελενα Ιουλιανου 71 εποχη 1995 βραδυνη βαρδια με φοβερα βυζια την επαιρνα 2 και 3 φορεs με 2000 δρχ.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Πριν 1-2 χρονια Καρεα 30 η Τερεζα. Αχ.........

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μα καλα, υπαρχει ανθρωπος που εχει παει με κοινη γυναικα και να μην ειναι ερωτευμενος μαζι της?
Εγω τις αγαπαω ολες και εχω παντα μια θεση στην καρδια μου για καθε μια.
Και αν δεν περασα καλα δε πειραζει. Μπορει να φταιω και εγω. Μπορει και να ηταν κακη στιγμη. Μπορει και να μη ταιριαζαν τα ζωδια μας. Μπορει και να ειχε πολυ τζατζικι η πιττα μου.

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Ξέχασα τη Ρένα στην οδό Μυλέρου, πίσω από το ΙΚΑ, αθλιο κτίσμα, αλλά η πιο φιλοτιμη πουτάνα που έχω γνωρίσει. Απόλυτη συμμετοχή λες και την έβρισκε με κάθε πελάτη. Όσο την άκουγε κανείς να βογγάει δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει κι ας περίμενε... Καλή της ώρα όπου και να είναι.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Παλιά = Κλαίρη - Βουλιαγμένης ,  και πρόσφατη  ,  Αλίνα ( παπαρίζου)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αγγελικη ρωσακι milf Φωκαιας 19 μεχρι πριν λιγους μηνες.
Πραγματικα απιστευτη.
[/quote
Αγγελικη ρωσακι milf Φωκαιας 19 μεχρι πριν λιγους μηνες.
Πραγματικα απιστευτη.
συμφωνω μαζι σου φιλε.αγγελικη ολα τα λεφτα

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αγαπημένη πουτάνα ?
Το Μαράκι από Φυλής 71 και Αχαρνών 86! Και φυσικά η απόλυτη! 'Οχι η 'Αννα Βίσση , αλλά η Ντενίζα!

Επισκέπτης
Πρέπει να το έχω πει και παλιότερο σε άλλο thread...

Το Ελενάκι, ετών 18-19 που δούλευε Φυλής 200κάτι και στην Αγαθουπόλεως (στο υπογειάκι). ΤΟ ΜΩΡΟ, με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συμμετοχή, ψηλή, μελαχροινή, αδύνατη, με κοιλιά flat, κωλοαράκι λες και το χάραξες με διαβήτη και βυζί 3άρι ολόστητο και ΟΧΙ σιλικονάτο. Κορίτσι να το πιεις στο ποτήρι. Μιλάμε για εποχές 95-96. Το έχω χάσει από τότε το Ελενάκι (η τσατσά την προσφώνιζε Ελένη). Ελληνίδα παρακαλώ. Σαλονικιά.

Τώρα αυτό τον καιρό ίσως ξεχωρίζω το Χριστινάκι την Ρωσίδα στο Φυλής 65 (κάτω). Βέβαια δεν το συγκρίνω με την Ελένη, γιατί το Χριστινάκι είναι πολύ πρόστυχο ενώ το Ελενάκι ήταν αθώο και "άβγαλτο". Και με τις δύο όμως κορυφαίες εμπειρίες GFE. Και βγαίνει από μέσα τους! Μπορεί και να προσποιούνται κιόλας αλλά... χαλάλι τους, είναι καταπληκτικές ηθοποιοί!!! :rockon:

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Νταρια και τα μυαλα στα καγκελα

gambit(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
68
Πόντοι
1
Ολγα γιατι ειμαι λατρης του στηθους,των MILF και της καλης εξυπηρετησης...

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδια γυρω στο 1997 θυματε κανεις ενα studio με πολλες κοπελες κεφαληνιας και πατησιων σε ενα νεοκλασικο οπως μπαινουμε κεφαληνιας απο πατησιως 2-3 σπιτια δεξια πανω κατι σκαλες. εκει δουλευαν πολλες κοπελες αλλα ειχε μια τσεχιδα θεα με 10.000 δρχ τοτε. λιγα τα λευτα τοτε,την απηλαυσα ελαχιστες φορες αλλα ακομα τη θυμαμε . Επισης ιουλιανου και φυλης γωνια επι της ιουλιανου ομως ειχε ενα στουντιο που ενα φεγγαρι ειχε φερει μια μελαχρινη γιουγκοσλαυα θεα. με μακρυ μαλι τατοου και τελειο κορμι. οποιος θυματε ας πει.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Επισης ιουλιανου και φυλης γωνια επι της ιουλιανου ομως ειχε ενα στουντιο που ενα φεγγαρι ειχε φερει μια μελαχρινη γιουγκοσλαυα θεα. με μακρυ μαλι τατοου και τελειο κορμι. οποιος θυματε ας πει.
ωραιος ο φιλος! ιουλιανου και φυλης το θυμαμαι το στουντιο εποχη 98-99 που εφερνε 5 και 6 τεμαχια.ειμουνα τακτικος πελατης εκει.η εισοδος ηταν απο ιουλιανου και το δωματιο ειχε απο κατω οροφο το μπουρδελο της φυλης 40.νοσταλγικες εποχες που σημερα δυστυχως δεν υπαρχουν  :'( :'(

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αθανασίας 3 πριν απο τρια χρονια περιπου ηταν η Δυό.Απο τότε τη ψάχνω.Ελπίζω να ξέρει καποιος κάτι :birdman:

roccoismyfriend

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητοί φίλοι.Υπάρχει περίπτωση να συνάντησε κάποιος πρόσφατα την προ ετών Αγγελική από Φωκαίας και Διδύμου ή αγνοείται η τύχη της?

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια γυρω στο 1997 θυματε κανεις ενα studio με πολλες κοπελες κεφαληνιας και πατησιων σε ενα νεοκλασικο οπως μπαινουμε κεφαληνιας απο πατησιως 2-3 σπιτια δεξια πανω κατι σκαλες. εκει δουλευαν πολλες κοπελες αλλα ειχε μια τσεχιδα θεα με 10.000 δρχ τοτε. λιγα τα λευτα τοτε,την απηλαυσα ελαχιστες φορες αλλα ακομα τη θυμαμε . Επισης ιουλιανου και φυλης γωνια επι της ιουλιανου ομως ειχε ενα στουντιο που ενα φεγγαρι ειχε φερει μια μελαχρινη γιουγκοσλαυα θεα. με μακρυ μαλι τατοου και τελειο κορμι. οποιος θυματε ας πει.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ STUDIO ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΓΩΝΙΑ) ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ 4-5 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΑ Η ΠΟΡΤΑ. ΜΕ ΤΣΑΤΣΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΑ - 10.000 ΜΟΝΟ 15.000 DUO..

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ STUDIO ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΓΩΝΙΑ) ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ 4-5 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΑ Η ΠΟΡΤΑ. ΜΕ ΤΣΑΤΣΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΑ - 10.000 ΜΟΝΟ 15.000 DUO..

Ναι τωρα μετα απο 5 χρονια περιμενεις απαντηση εε? :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:think: