gogolin1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
τουμπανο εισαι αγαπη!!!!
Θέλω να μου ντυθείς Αγιοβασιλίτσα και να έρθεις να μου πεις τα κάλαντα...Καλές γιορτές!Καλο βραδυ σε ολους
Καλο βραδυ σε ολους
έχεις μυνημαΚαλημερα σε ολους
Απο σημερα μεχρι 30 ι τιμη ειναι στα 90 με ελευθερο στοματικο και δυο εκτωνοσεις
έχεις μύνημαΚαλημερα σε ολους
Απο σημερα μεχρι 30 ι τιμη ειναι στα 90 με ελευθερο στοματικο και δυο εκτωνοσεις
έχεις μυνημα
έχεις βάλει προσφορά??Hello my boy...
Και σήμερα ι τιμή είναι 90€
Καλο βραδυ σε ολους
Viber πως; Κανω κατι λαθος;Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Η Αγάπη δεν είναι διαθέσιμη? Πολλά μηνύματα, pm, viber αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση ενω μέχρι πρότινως απαντούσε σχετικά γρήγορα..
Μα φυσικά και δεν έχουν ..ούτε φυσικά και για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.... Είναι απλά μέσα στο πλαίσιο που θέλει ο κάθε πελάτης ..Για να στο πω πιο απλα είναι και αυτό μια υπηρεσία ...!! Τέλος θα συμφωνήσω πως για τίποτα δεν είναι υποχρεωμένες ..όπως και ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιλογής βάση των κριτηρίων και χαρακτηριστικών από τις υπηρεσίες των κοριτσιών !!βασικά τα κορίτσια (ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ) δεν έχουν καμία όρεξη για καμία καληνύχτα-καλημέρα-νάτο το πουλάκι-τι θα σου κάνω μάνα μου-είσαι μ@υν@ρ@-τι σου αρέσει,τι δε σου αρέσει κλπ κλπ από κανέναν μας.
θέλουν μήνυμα για ραντεβού και τέλος.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ
Kαλη χρονια με παρα πολυ Αγαπη!!Καλησπερα και Χρονια πολλα σε ολους ευχομαι αυτος ο χρονος να ειναι με υγεια και μονο χαρες .... Καλο βραδυ σε ολους τα λεμε αυριο
Καλησπερα και Χρονια πολλα σε ολους ευχομαι αυτος ο χρονος να ειναι με υγεια και μονο χαρες .... Καλο βραδυ σε ολους τα λεμε αυριο
Ένα ολόκληρο χρόνο έχει να βάλει φωτογραφίαΠρώτο post για το νέο έτος χωρίς φωτό?
Αμαρτία με τέτοιο κορμί