Αγαπη …
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Like
- 689
Οχι αυτο το καιρο δεν γνωριζω για αργοτερα ..Δε θα ξανακανεις ραντεβου?
Οχι αυτο το καιρο δεν γνωριζω για αργοτερα ..Δε θα ξανακανεις ραντεβου?
ενταξειΟχι αυτο το καιρο δεν γνωριζω για αργοτερα ..
έχει ωραία θέα το βουνόΚαλησπερα σε ολους αυτη την περιοδο θα με βρειτε στην βριλλησου 60
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με το ονομα Πωλινα
Τό λέει μία σελίδα πίσω, ΠωλίναΚαλησπερα .ξέρει κανείς να μου πει με πιο όνομα δουλεύει η αγάπη? βριλησου 60
Και κάτι άσχετο αν μπορείτε να μου πείτε πια σταση μετρο είναι κοντά για να πάω σε αυτό το στουντιο βριλησου 60Τό λέει μία σελίδα πίσω, Πωλίνα
Είναι από τις περιπτώσεις που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Κοπέλα με ένα από τα ωραιότερα κορμιά που κυκλοφορούν αντί να βιζιτάρει δουλεύει σε στούντιο. Ενώ άλλες και άλλες ζητούν 150 την ώρα και τα παίρνουν, ο καθένας μπορεί να πηδήξει αυτή την μουνάρα με ένα πενηντάρικο.
θες μήπως να σου κάνουμε και κανένα καφεδάκι και να ειδοποιήσουμε την κοπέλα ότι έρχεσαι, για να είναι έτοιμη;Και κάτι άσχετο αν μπορείτε να μου πείτε πια σταση μετρο είναι κοντά για να πάω σε αυτό το στουντιο βριλησου 60
Καφεδάκι?θες μήπως να σου κάνουμε και κανένα καφεδάκι και να ειδοποιήσουμε την κοπέλα ότι έρχεσαι, για να είναι έτοιμη;
Μέγα μέλος
Γτ έτσι του αρέσειΜέγα μέλος![]()
Η Κατεχακη πρεπει να ειναι η πιο κοντινη αλλα εχει πολλη ανηφορα για να πας με τα ποδιαΚαι κάτι άσχετο αν μπορείτε να μου πείτε πια σταση μετρο είναι κοντά για να πάω σε αυτό το στουντιο βριλησου 60
Για παγίδα δεν ξέρω, σίγουρα υπάρχει σφιχτός κωλος!!υπαρχει παγιδα![]()
Ευχαριστώ πολύΗ Κατεχακη πρεπει να ειναι η πιο κοντινη αλλα εχει πολλη ανηφορα για να πας με τα ποδια
Πήγες ή θες πρώτα να πάρεις μηνιαία κάρτα για το μετρό;Ευχαριστώ πολύ
Εσύ θες μέσο όρο αναμονής και τί προτεραιότητα παίρνεις από τη στιγμή που θα μπεις στο studio;Είναι διαθέσιμη άμεσα αν πας στο studio ή έχει μεγάλη αναμονή;