Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.454
- Πόντοι
- 6.246
Ερχόμαστε!Ειμαι παραλια
Ερχόμαστε!Ειμαι παραλια
Όσο νυχτώνει ηΝυχτώνει περνάει το απόγευμα
Όχι. Το CIM δεν ήταν καν στο πρόγραμμα τελευταία φορά που την είχα δει.Καλησπέρα μπορώ και εγώ να ρωτήσω αν η Αγάπη τα καταπίνει???... Ξέρετε ότι είναι το πάθος μου!!!
Ποσο χρονων είναι ρε παιδια ; Τα καταπίνει ?Όχι. Το CIM δεν ήταν καν στο πρόγραμμα τελευταία φορά που την είχα δει.
Νομίζω 24.Ποσο χρονων είναι ρε παιδια ;
Εκλεισα ραντεβου απο τωρα... ΑγάπηηηηΝομίζω 24.
Όχι ρε φίλε. Γιατί ξηγιέσαι έτσι; Δεν μας λυπάσαι; Θες να μας δεις να αργοσβήνουμε ; Κοντεύουμε ήδη 24 ώρες αύπνοι πανω απο τον υπολογιστή να περιμένουμε φωτο. Μια παρηγοριά μας έχει μείνει σε αυτή την ζωή, να την στερηθούμε και αυτην;Αγάπη μη στείλεις τίποτα γιατί θα στα κάνουμε τσουρέκια... Άσε μας εδώ να περιμένουμε γράφοντας μαλακιες... Και το μόριο να μας έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά.....
Είπα μπας και δουλέψει η αντίστροφη ψυχολογία...Όχι ρε φίλε. Γιατί ξηγιέσαι έτσι; Δεν μας λυπάσαι; Θες να μας δεις να αργοσβήνουμε ; Κοντεύουμε ήδη 24 ώρες αύπνοι πανω απο τον υπολογιστή να περιμένουμε φωτο. Μια παρηγοριά μας έχει μείνει σε αυτή την ζωή, να την στερηθούμε και αυτην;
Έλα ρε φίλος... Αφού μου αρέσει αυτό.....Πωω σε καθε νημα και ο πατσελιος να τα πρηζει για το αν τα καταπινει. Που ειναι και ο Αλεξανδρος, αυτη η ψυχη. Παλι καλα που υπαρχει και ignore list...