Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.140
- Πόντοι
- 2.256
Καλησπέρα γιατί κρίμαρε πουλακι μου,κανεις συναντησεις σε ξενοδοχειο?εισαι ωραια γυναικα,αναλογιες τελειες,κριμα ειναι να υπαρχεις στο στουντιο.
Σεβαστόγιατι δεν παω στα στουντιο.δεν μου αρεσει.μονο ξενοδοχειο.
Είμαι παντού και πουθενά
Γεια σου Σήμερα από της 8 μέχρι 6 θα ειμαι Τριγγετα 3 Νέο Κόσμοκαι οποιος καταλαβε καταλαβε .....εγω δεν εχω καταλαβει παντως σε ποιο στουντιο εισαι και τι προγραμμα κανεις απλο στουντιακο??
Συμφωνώ απολύταρε πουλακι μου,κανεις συναντησεις σε ξενοδοχειο?εισαι ωραια γυναικα,αναλογιες τελειες,κριμα ειναι να υπαρχεις στο στουντιο.
Υπηρεσίες και τιμή?Γεια σου Σήμερα από της 8 μέχρι 6 θα ειμαι Τριγγετα 3 Νέο Κόσμο
Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε
Εκπληξη....... Το studio κάνει promotion ως call girl .... Τι άλλο θα δούμε!!!!!!!!!!!!!!Γεια σου Σήμερα από της 8 μέχρι 6 θα ειμαι Τριγγετα 3 Νέο Κόσμο
Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε
Ακόμα δεν έχετε δει τίποταΕκπληξη....... Το studio κάνει promotion ως call girl .... Τι άλλο θα δούμε!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή;θα έχει εκπλήξεις;Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα
Χαχαχαχαχα είσαι θεουλης Βρε άσε τι έχω εγώ και δες τι προσφέρω ! Και ας με προσβάλεις εγώ σου στέλνω ένα μεγάλο φιλάκι ( μη ειρωνικά )Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι έχεις γκομενο τον στουντιατζή και του κάνεις τσάμπα διαφήμιση μέσω του νήματος σου. Αν δεν παίζει τέτοιο νταλαβερι σόρυ μικρούλα αλλά σε έπιασε κορόιδο το αφεντικό.
Πιθανώς, όπως και άλλα σενάρια. Ας το γράψει και να μην λέει αόριστα περί εκπλήξεων κλπ..... χωρίς κανένα περιεχόμενο.υπαρχει και πιο λογικη εξηγηση
καποια κοριτσια θελουν να εχουν την ασφαλεια του ελεγχομενου χωρου κι ας βγαζουν πιο λιγα
δεν ειναι η μονη
υπαρχει λογος να το διευκρινησει; ή μας πεφτει καποιος λογος;Πιθανώς, όπως και άλλα σενάρια. Ας το γράψει και να μην λέει αόριστα περί εκπλήξεων κλπ..... χωρίς κανένα περιεχόμενο.