Tony Montana 1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 366
Υπομονη κανουμε για να βρεθουμε με την παρτη σου!!Γεια σας ...
Πως παει ι Καραντινα
Υπομονη κανουμε για να βρεθουμε με την παρτη σου!!Γεια σας ...
Πως παει ι Καραντινα
Θεσσαλονίκη μας ξέχασες αγάπη. Μετά την καραντίνα να ανέβεις!
Γεια σας ...
Πως παει ι Καραντινα
Γειά σε ολους σας ενημερώνω ότι από σήμερα θα έχω αυτό το λογαριασμό που σας γράφω τώρα...
Τέλος από magic girls?Γειά σε ολους σας ενημερώνω ότι από σήμερα θα έχω αυτό το λογαριασμό που σας γράφω τώρα...
Γειά σε ολους σας ενημερώνω ότι από σήμερα θα έχω αυτό το λογαριασμό που σας γράφω τώρα...
αναμένουμε φωτό new!Γειά σε ολους σας ενημερώνω ότι από σήμερα θα έχω αυτό το λογαριασμό που σας γράφω τώρα...
independent??Γειά σε ολους σας ενημερώνω ότι από σήμερα θα έχω αυτό το λογαριασμό που σας γράφω τώρα...
γεια σου...Γειά σε ολους σας ενημερώνω ότι από σήμερα θα έχω αυτό το λογαριασμό που σας γράφω τώρα...
Δεν ήταν ?independent??
Εγω παντως ανυπομονω να ερθω αθηνα για να συναντησω την Αγαπη και να κανουμε τρελα πραγματα ... η καυλα εχει τερματιση !Καλησπέρα θα ήθελα να ενημερώσω όλους μου τους πελάτες ότι επειδή χάλασε το κινητό μου δεν έχω καμία επαφή και ούτε το viber
χρειάζεται να έχεις 10+ ποστ,για να ενεργοποιηθούν,τα πμ σου...Δεν μπορώ ακόμα να απαντήσω στα ΠΜ