GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
σαν γνήσιος βυζολατρης που εισαι πιστευω θα ενθουσιαστείς....θα πάθουμε????...σε πισίνες πάει?...

σαν γνήσιος βυζολατρης που εισαι πιστευω θα ενθουσιαστείς....θα πάθουμε????...σε πισίνες πάει?...
Έτσι....σαν γνήσιος βυζολατρης που εισαι πιστευω θα ενθουσιαστείς...... Τωρα για τις πισινες... δεν ξερω , μαλλον σε πλαζ την βγαζει. ΑΛΛΕΣ είναι για τις πισινες...και για τα κοκτειλ :coolcondom:
και που να δεις το στηθος της....
Καλημερα. το τηλέφωνο που έχει εδώ η αγάπη διαφέρει από το τηλέφωνο της αγγελίας που υπάρχει δύο σελιδες πίσω. Ποιο ισχύει τελικά και τι παίζει με τιμές; Ξέρει κανένας;
Γεια σου ... Αυτός είναι ο αριθμός μου
"Τα πιπίνια προσθέτουν χρόνια", δίκαιο έχεις, εμένα με έκανε να αισθανθώ 20 χρόνια μεγαλύτερος. Έκανε αγγαρεία και ήταν πολύ ψυχρή, σε στυλ "έλα να τελειώνουμε" προσπάθησα να την πλησιάσω αλλά απέτυχα, έκανε υπηρεσίες μπουρδέλου των 10-20 ευρώ...Διάβασα τις καλές κριτικές -εκτός από μία, ο οποίος τελικά είχε δίκαιο- και παρασύρθηκα, κακός,ίσως έφταιγε και η χημεία όπως λες και εσύ...χα χα!Εδώ μέσα είμαι ουδέτερος φίλοι και νομίζω ότι οφείλω να ενημερώσω.Το κορίτσι με τη χαλαρή αγύμναστη κολάρα το έχει πάρει πολύ πάνω του οφείλει να σέβεται τον πελάτη,όλους τους πελάτες, τα λεφτά δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο! Δε θα ξαναενοχλήσω, καλό καλοκαίρι σε όλους.Διαφωνω!!!
Αυτη η κωλαρα δεν υπαρχει...!!!
Βεβαια καθε φορα ειναι και θεμα χημειας (για ολους ισχυει)
Εχω γραψει 2 κριτικες,αν γραψω και αλλη θα με κραξετε...
Γραψε αν θες τι δεν σου αρεσε, γιατι δημιουργουνται σκεψεις οτι εκανες λογαριασμο μονο και μονο για την αναρτηση αυτη
Ωραία κωλαρα μωρό μου έχεις ζαλάδα με επιασεΚαλώς ήρθες ❤