KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.612
- Πόντοι
- 5.946
Γλυκοο
Πάω το πρωί στο Μπιλακο
Να μου δώσει το σιρόπι το καλό
Αγαπη είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι
Αγαπη Σ'αγαπώ
Σε περιμενουμε Αθηνα
Γλυκοο
το κουταλιού?Γλυκοο
Όπως φαίνεται και στην φώτο...το κουταλιού?
Από το στόμα μου το πήρες...Όπως φαίνεται και στην φώτο...
Το σορόπι μήπως;Από το στόμα μου το πήρες...
Όχι το κουτάλι, για να σε προλάβω
Με αυτά που μας λέει ο Καλιμάχος μάλον για πρεζάκια είναι το κουτάλι. Η ντόβα που αναφέρεται ειναι το Ντοβαβιξιν το σιρόπι για τον βήχα με κωδείνη , μεγάλη επιτυχία στα πρεζάκια και στα χουλιγκάνια.το κουταλιού?
πότε θα έρθεις Αθήνα!!!Γεια σε ολους βρισκομαι θεσσαλονικη
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][glow=red,2,300][move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]τι ωραιο ειναι το μουνι οταν σταζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/move][/glow]Γλυκοο
[size=10pt][size=10pt][/size][/size][/quote[size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][glow=red,2,300][move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]τι ωραιο ειναι το μουνι οταν σταζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/move][/glow]
Με αυτά που μας λέει ο Καλιμάχος μάλον για πρεζάκια είναι το κουτάλι. Η ντόβα που αναφέρεται ειναι το Ντοβαβιξιν το σιρόπι για τον βήχα με κωδείνη , μεγάλη επιτυχία στα πρεζάκια και στα χουλιγκάνια.
Γλυκοο
.. και μετα σκισιμο!Γλυκοο
Μουνί του κουταλιού...Και το κουτάλι μέσα...Ρούφα τα όλα!!!Γλυκοο
Απο θεσσαλονικη μερια!! Καλη συναντηση με την αγαπη και σχετικά ευκολη συνεννόηση!! Παντως ολοι λετε για το κωλαρακι αλλα για το βυζί ουτε λόγος και ειναι υπέροχο!! Σιγουρα θα παιχτεί και αλλη συνάντηση!!Ισως πάρω ντουο με νταινα να δοκιμάσω !!! Αξίζει παιδιά οσο ειναι θεσσαλονικη εκμεταλευτιτετο.