Νέα

Αγάπη.... υπάρχει;; Έχετε αγαπήσει πραγματικά μια γυναίκα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas2pros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stinggr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
61
Πόντοι
0
Και εγώ που το έπαιζα στο παρελθόν "μάγκας" και πως αυτά δεν είναι για εμένα... Την πάτησα για πρώτη φορά στα 33 μου χρόνια. Δύο χρόνια μετά το χωρισμό και ακόμη δεν έχω προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό πέραν μερικών ξεπετών.

Σκεφτείτε πως ακόμη το σκέφτομαι και με χαλάει...

Paxatouridis

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Και εγώ που το έπαιζα στο παρελθόν "μάγκας" και πως αυτά δεν είναι για εμένα... Την πάτησα για πρώτη φορά στα 33 μου χρόνια. Δύο χρόνια μετά το χωρισμό και ακόμη δεν έχω προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό πέραν μερικών ξεπετών.

Σκεφτείτε πως ακόμη το σκέφτομαι και με χαλάει...
Καμια φορά όταν είσαι μεγάλος την πατάς και χειρότερα δυστυχώς...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.191
Πόντοι
206
πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??Δεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.959
Πόντοι
6.236
πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??Δεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...
Τι σου είπε; Ρε ζώον, τώρα βρήκες να κλάσεις;;

Αντίστοιχα με αυτό που σου είχε πει τότε η γειτόνισσά σου όταν έβγαινες γυμνός στο μπαλκόνι; (Ρε ζώον, δεν έχεις ρούχα να ντυθείς?? )

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.808
Πόντοι
15.446

Αντίστοιχα με αυτό που σου είχε πει τότε η γειτόνισσά σου όταν έβγαινες γυμνός στο μπαλκόνι; (Ρε ζώον, δεν έχεις ρούχα να ντυθείς?? )
Άμα την αγαπάει πραγματικά να κόψει τα όσπρια και να τρώει ένα μήνα ρύζι ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ.
Να στουμπώσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.569
Πόντοι
2.606

συμβαινει καμιά φορά
ατυχία...:undecided:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.959
Πόντοι
6.236
Άμα την αγαπάει πραγματικά να κόψει τα όσπρια και να τρώει ένα μήνα ρύζι ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ.
Να στουμπώσει και να ζητήσει συγγνώμη.
Ναι αλλά όταν φτάσει η ώρα να ξεστουμπώσει, θα πρέπει να της έχει κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό, για να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας.

Τέλος πάντων, εγώ πάντως, δε συμφωνώ. Ε όχι και να κόψει τη φασολάδα για να ρίξει έναν πούτσο. Και κάπου όπα δηλαδή.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.569
Πόντοι
2.606
Ναι αλλά όταν φτάσει η ώρα να ξεστουμπώσει, θα πρέπει να της έχει κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό, για να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας.

Τέλος πάντων, εγώ πάντως, δε συμφωνώ. Ε όχι και να κόψει τη φασολάδα για να ρίξει έναν πούτσο. Και κάπου όπα δηλαδή.
με την φασολάδα πάει και και το ξερό κρεμμύδι

boudog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
4
Like
1.266
Πόντοι
361

:2funny::2funny::2funny::2funny:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.808
Πόντοι
15.446

Σωστά, ειδικά άμα είναι φασολάδα + χωριάτικο λουκάνικο είναι προφανές τι πρέπει να προτιμήσει.

Lee Van Cleef

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2023
Like
45
Πόντοι
0
οχι δεν υπαρχει.... αυτο ευκολα μπορουμε να το αντιληφθουμε στο τελος μιας σχεσης ....
αυτο που υπαρχει ειναι καψουρα και γκαυλα...
αγαπη πραγματικη υπαρχει μονο για γονεις αδερφια και παιδια...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.959
Πόντοι
6.236
δηλαδη ενας αντρας δεν μπορει να ειναι και ρομαντικος και κλανιάρης μαζι??Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακό?
Και βέβαια μπορεί. Ουδείς άκλαστος. Αρκεί να μην έχει φάει ΚΑΙ σκορδαλιά.

Σωστά, ειδικά άμα είναι φασολάδα + χωριάτικο λουκάνικο είναι προφανές τι πρέπει να προτιμήσει.
Ναύρχε, ωραίο avatar. Όχι σαν αυτό που φορούσες την στολή σου αλλά ωραίο.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.569
Πόντοι
2.606

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.808
Πόντοι
15.446
δηλαδη ενας αντρας δεν μπορει να ειναι και ρομαντικος και κλανιάρης μαζι??Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακό?
Θα σου πω, εδώ δεν μπορείς να κρατηθείς σε ένα ραντεβού που να πήγαινες και εκδρομή μαζί...
Πήγαινε ρώτησε εκεί ή καλύτερα πάρε κάποια γυναικεία άποψη επί του θέματος :coffee:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.569
Πόντοι
2.606
Θα σου πω, εδώ δεν μπορείς να κρατηθείς σε ένα ραντεβού που να πήγαινες και εκδρομή μαζί...
Πήγαινε ρώτησε εκεί ή καλύτερα πάρε κάποια γυναικεία άποψη επί του θέματος :coffee:
φώναξα εδώ κάποιους ειδικούς να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους :coffee::coffee::coffee:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.601
Πόντοι
6.035

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.569
Πόντοι
2.606
ο ενας ειναι μελλοθανατος
ο αλλος εχει βαρδια στις πιατσες
ο τριτος δεν εχει ζεστο νερο να πλυθει
και εγω ειμαι μπαρουτιασμενος.
πες όμως κάτι για το φλέγον ερώτημα που ταλανίζει το μπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom