Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 206
Εσύ τις κατσίκες σου τις αγαπάς καθόλου ή μόνο για γαμήσι τις έχεις;Ή αυτό...
Ή...άπαξ μουνόδουλος πάντα μουνόδουλος

Εσύ τις κατσίκες σου τις αγαπάς καθόλου ή μόνο για γαμήσι τις έχεις;Ή αυτό...
Ή...άπαξ μουνόδουλος πάντα μουνόδουλος
Καμια φορά όταν είσαι μεγάλος την πατάς και χειρότερα δυστυχώς...Και εγώ που το έπαιζα στο παρελθόν "μάγκας" και πως αυτά δεν είναι για εμένα... Την πάτησα για πρώτη φορά στα 33 μου χρόνια. Δύο χρόνια μετά το χωρισμό και ακόμη δεν έχω προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό πέραν μερικών ξεπετών.
Σκεφτείτε πως ακόμη το σκέφτομαι και με χαλάει...
Τι σου είπε; Ρε ζώον, τώρα βρήκες να κλάσεις;;πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??Δεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...
Άμα την αγαπάει πραγματικά να κόψει τα όσπρια και να τρώει ένα μήνα ρύζι ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ.Τι σου είπε; Ρε ζώον, τώρα βρήκες να κλάσεις;;
Αντίστοιχα με αυτό που σου είχε πει τότε η γειτόνισσά σου όταν έβγαινες γυμνός στο μπαλκόνι; (Ρε ζώον, δεν έχεις ρούχα να ντυθείς?? )
συμβαινει καμιά φοράΤι σου είπε; Ρε ζώον, τώρα βρήκες να κλάσεις;;
Αντίστοιχα με αυτό που σου είχε πει τότε η γειτόνισσά σου όταν έβγαινες γυμνός στο μπαλκόνι; (Ρε ζώον, δεν έχεις ρούχα να ντυθείς?? )
Ναι αλλά όταν φτάσει η ώρα να ξεστουμπώσει, θα πρέπει να της έχει κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό, για να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας.Άμα την αγαπάει πραγματικά να κόψει τα όσπρια και να τρώει ένα μήνα ρύζι ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ.
Να στουμπώσει και να ζητήσει συγγνώμη.
με την φασολάδα πάει και και το ξερό κρεμμύδιΝαι αλλά όταν φτάσει η ώρα να ξεστουμπώσει, θα πρέπει να της έχει κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό, για να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας.
Τέλος πάντων, εγώ πάντως, δε συμφωνώ. Ε όχι και να κόψει τη φασολάδα για να ρίξει έναν πούτσο. Και κάπου όπα δηλαδή.
Ναι αλλά όταν φτάσει η ώρα να ξεστουμπώσει, θα πρέπει να της έχει κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό, για να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας.
Τέλος πάντων, εγώ πάντως, δε συμφωνώ. Ε όχι και να κόψει τη φασολάδα για να ρίξει έναν πούτσο. Και κάπου όπα δηλαδή.
Σωστά, ειδικά άμα είναι φασολάδα + χωριάτικο λουκάνικο είναι προφανές τι πρέπει να προτιμήσει.Ναι αλλά όταν φτάσει η ώρα να ξεστουμπώσει, θα πρέπει να της έχει κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό, για να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας.
Και βέβαια μπορεί. Ουδείς άκλαστος. Αρκεί να μην έχει φάει ΚΑΙ σκορδαλιά.δηλαδη ενας αντρας δεν μπορει να ειναι και ρομαντικος και κλανιάρης μαζι??Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακό?
Ναύρχε, ωραίο avatar. Όχι σαν αυτό που φορούσες την στολή σου αλλά ωραίο.Σωστά, ειδικά άμα είναι φασολάδα + χωριάτικο λουκάνικο είναι προφανές τι πρέπει να προτιμήσει.
έρχονται ενισχύσεις...δηλαδη ενας αντρας δεν μπορει να ειναι και ρομαντικος και κλανιάρης μαζι??Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακό?
Θα σου πω, εδώ δεν μπορείς να κρατηθείς σε ένα ραντεβού που να πήγαινες και εκδρομή μαζί...δηλαδη ενας αντρας δεν μπορει να ειναι και ρομαντικος και κλανιάρης μαζι??Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακό?
φώναξα εδώ κάποιους ειδικούς να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τουςΘα σου πω, εδώ δεν μπορείς να κρατηθείς σε ένα ραντεβού που να πήγαινες και εκδρομή μαζί...
Πήγαινε ρώτησε εκεί ή καλύτερα πάρε κάποια γυναικεία άποψη επί του θέματος![]()
Ποιά επαγγελματία θα διαλέγατε για καλοκαιρινές διακοπές;
Καλησπέρα. Θα ήθελα να πάω για διακοπές με την Αριάδνη και το μέρος που θα διάλεγα είναι η Σαντορίνη.www.bourdela.com
![]()
ο ενας ειναι μελλοθανατος
πες όμως κάτι για το φλέγον ερώτημα που ταλανίζει το μπουο ενας ειναι μελλοθανατος
ο αλλος εχει βαρδια στις πιατσες
ο τριτος δεν εχει ζεστο νερο να πλυθει
και εγω ειμαι μπαρουτιασμενος.
δηλαδη ενας αντρας δεν μπορει να ειναι και ρομαντικος και κλανιάρης μαζι??Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακό?
Και η ρεγγα.με την φασολάδα πάει και και το ξερό κρεμμύδι