Νέα

Αγαπάς τα μπουρδέλα; Απόδειξη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να μπει το ΣΔΟΕ και να τους κλείσει.Κανείς δεν κόβει απόδειξη αν και υποχρεούνται.Υπάρχει διάταξη.Αν τη βρω θα την παραθέσω.Τόσα λεφτά μαύρα,και ένα καινούριο σεντόνι δε βάζουν...

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Η απόδειξη είναι από περιοδικό που είχε κάνει αφιέρωμα και έπαιξε και σε εκπομπή στην τηλ. δεν είναι καινούριο φασούλι κανονικά η εφορία μπορεί να στην πέσει απ'εξω και να ζητησει να δει αν πείρες απόδειξη είναι "νομιμες" επιχειρήσεις που πρέπει να αποδίδουν Φ.Π.Α

Πάντως στη Α. Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη η τσατσα δέχεται και [size=10pt]πιστωτικές κάρτες[/size]..
Ωρε πρωτοπορίες η Θεσ/νίκη αλλά από πουτάνες χειρότερα και από Μεταξουργείο...

Επισκέπτης
ʼντε να μηχανοργανωθεί το "σύστημα".
Να αρχίσουν και οι προσφορές . Στις δύο ρωσίδες μια κινέζα δώρο

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  εγω βλέπω ΚΥΡΙΑΚΗ και 10 το πρωι η γκόμενα ήδη εχει κόψει 3 αποδειξεις (συνολο 75?) τα μαγαζια για να κάνουν σεφτε το Σαββατο μπορει να πάει και 2 η ώρα!!!!!

και ιουλιο που ολοι ειναι για μπανιο

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11
Ποτέ δεν έχω ζητήσει απόδειξη από μπουρδέλο/στούντιο, αλλά ούτε και από μία μαύρη που μου είχε πάρει πίπα σε ένα παράδρομο πίσω από την ευριπίδου πριν από δυο χρόνια. Απορία που είχα πάντα: τα νόμιμα ----ρδελα φορολογούνται κανονικά? Αν ναι, τι πληρώνουν, αφού απόδειξη δε δίνουν :think: Μια φορά μόνο είχα δει σε ένα στούντιο της πλάκας μπλοκάκι αποδείξεων με το όνομα της επιχείρησης να αναγράφεται πάνω, αλλά δεν μπήκα στο κόπο να ζητήσω :idiot: Σε ταβέρνα, αν σας ερχόταν ένα σαραντάρι ο λογαριασμός δε θα ζητούσατε απόδειξη? Εδώ πλέον κάνουμε φασαρία για 4 ευρώ τον φρέντο  :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η συγκεκριμένη απόδειξη έχει παίξει στο παρελθόν σε 1-2 site. Μου είχε κάνει εντύπωση και μένα και ειδικότερα αν είναι αληθινή. Είχε ακουστεί κάτι για photoshop και παραποίηση απλής απόδειξης.

Η συγκεκριμένη απόδειξη (σε όλα της τα στοιχεία) είναι αληθινή.

[size=2pt]Μόνο που η εκδώσασα την απόδειξη..... δεν εκδίδει έγκυρη φορολογική ενημερότητα![/size] :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σχετικό/άσχετο είχα πάρει μια επιταγή μια φορά απο πελάτη που είχε οπισθογραφηθεί απο κοπέλα-ιερόδουλο (σφραγίδα-υπογραφή) και στην διεύθυνση έγραφε την διεύθυνση του στούντιο που δούλευε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αν είναι να πληρώνω παραπάνω, να μου λείπει.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
σχετικό/άσχετο είχα πάρει μια επιταγή μια φορά απο πελάτη που είχε οπισθογραφηθεί απο κοπέλα-ιερόδουλο (σφραγίδα-υπογραφή) και στην διεύθυνση έγραφε την διεύθυνση του στούντιο που δούλευε.
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα των επιταγών, τι νόημα έχει η οπισθογράφιση;  :huh:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα των επιταγών, τι νόημα έχει η οπισθογράφιση;  :huh:

Ο κομιστής οποιασδήποτε οπισθογραφημένης επιταγής, μπορεί να την εισπράξει.

Χρωστάς σε κάποιον 300 ευρώ. Τυχαίνει όμως να μην έχεις τόσα χρήματα διαθέσιμα για να τον πληρώσεις.

Αν έχεις μία επιταγή των 270 ευρώ (που σε είχε πληρώσει κάποιος τρίτος για κάποια υπηρεσία που του παρείχες), την οπισθογραφείς με τα στοιχεία σου, και πληρώνεις σε αυτόν που χρωστάς 270 ευρώ την επιταγή + 30 ευρώ μετρητά και του εξοφλείς το σύνολο των χρεωστούμενων.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Ο κομιστής οποιασδήποτε οπισθογραφημένης επιταγής, μπορεί να την εισπράξει.

Χρωστάς σε κάποιον 300 ευρώ. Τυχαίνει όμως να μην έχεις τόσα χρήματα διαθέσιμα για να τον πληρώσεις.

Αν έχεις μία επιταγή των 270 ευρώ (που σε είχε πληρώσει κάποιος τρίτος για κάποια υπηρεσία που του παρείχες), την οπισθογραφείς με τα στοιχεία σου, και πληρώνεις σε αυτόν που χρωστάς 270 ευρώ την επιταγή + 30 ευρώ μετρητά και του εξοφλείς το σύνολο των χρεωστούμενων.

κάπως έτσι... μόλις η επιταγή φτάσει στο ταμείο και έρθει η ώρα την είσπραξης, αυτός που δίνει την εντολή στη ταμεία για ρευστοποίηση είναι ο τελευταίος οπισθογράφος (που υπογράφει εκείνη τη στιγμή)... Αν η επιταγή δεν έχει λεφτά... τότε κυνηγάει ο τελευταίος τον προτελευταίο.... ο προτελευταίος τον αμέσως προηγούμενο και πάει λέγοντας μέχρι τον εκδότη... Αν εγώ σου δώσω μια επιταγή που δεν την έχω οπισθογραφίσει και δεν έχει λεφτά... τότε αν δεν είμαστε φιλαράκια σε γράφω στα τέτοια μου και δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα... κυνηγάς τον τελευταίο οπισθογράφο... 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom