Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.839
- Πόντοι
- 9.931
Προτιμάς τις αποβλακωμενες πιτσιρίκες με σορτσάκια που ζυγίζουν 45 κιλά με την τσάντα μαζί ,προφανώς...Ανωμαλία εάν είσαι κάτω από 70.
Προτιμάς τις αποβλακωμενες πιτσιρίκες με σορτσάκια που ζυγίζουν 45 κιλά με την τσάντα μαζί ,προφανώς...
Ανωμαλία εάν είσαι κάτω από 70.
Το έσωσες...στα χασομερια.Κ 65 κιλά δεν με χαλάνε…
…μαζί με την τσάντα
Μπα...το target group μου είναι 20-25.@Ωρίων, Γραμμέλη έμπαινες;
Σε ευχαριστώ που μου την αφήνεις...Μπα...το target group μου είναι 20-25.
Θα τον αφήσω να βλέπει...να μαθαίνει από την εμπειρία μας.Άμα δεν μπαίνει και ο Ωρίων, @argyrotoxos καταλαβαίνεις…
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς. Σου την αφήνω γιατί μεταξύ Ωρίωνα και Argyrotoxos, κόβω το κεφάλι μου ότι θα διάλεγε εσένα.Σε ευχαριστώ που μου την αφήνεις...
Α, θα παίρνω και μάτι;;;!!!!Θα τον αφήσω να βλέπει...να μαθαίνει από την εμπειρία μας.
Με συγκινεις!Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς. Σου την αφήνω γιατί μεταξύ Ωρίωνα και Argyrotoxos, κόβω το κεφάλι μου ότι θα διάλεγε εσένα.
Είπα αυτό το "20-25" γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...και αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά!
Α, θα παίρνω και μάτι;;;!!!!
Το ήξερα ότι ο θεός θα μου ανταπέδιδε κάποτε όλες τις καλές πράξεις που έχω κάνει!
Μεγάλες ωραιες βυζαρεςΒυζάρες....
Πολύ ζουμερές.Μεγάλες ωραιες βυζαρες
Το πρωτότυπο milf!!!!Η Αφροδιταρα μου θυμίζει την «μητέρα του Στίφλερ» από το θρυλικό American Pie.