Αρχιδοεμπορας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 951
- Πόντοι
- 81
κωλαρα και μουναρα μαζι θα γινει τις ταιβαν μολις βρεθουμεΚαλημέρα !!
Σας περιμένω και σήμερα να περάσουμε υπέροχα όπως κάθε μέρα
κωλαρα και μουναρα μαζι θα γινει τις ταιβαν μολις βρεθουμεΚαλημέρα !!
Σας περιμένω και σήμερα να περάσουμε υπέροχα όπως κάθε μέρα
Καλημέρα. Τι έγινε στην Ταϊβάν ?κωλαρα και μουναρα μαζι θα γινει τις ταιβαν μολις βρεθουμε
Καλημέρα. Τι έγινε στην Ταϊβάν ?
Ουκρανία ξέρω έχει πόλεμο
Εννοείτε αλλά από αύριο μωρό μουΚαλημέρα καυλιάρα. Βόρεια προάστια (π.χ. Πρίαμος Μεταμόρφωση) πηγαίνεις;
Καλημέρα! Ἡ Κίνα ἔχει ἐπιβάλει ναυτικό ἀποκλεισμό καί κάνει ἀσκήσεις, ἴσως ὡς πρόβα τζενεράλε γιά εἰσβολή.
Καί τώρα βάλε μιά καυτή φωτό μήν τρελαθοῦμε μ'αὐτά πού γίνονται...
Μωράκια μου από αύριο ξεκινάω. Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063Κορμάρα Αφροδίτη ο λαός θέλει φωτογραφίες σου αφού είμαστε διακοπές τουλάχιστον να χύσουμε για σένα έτσι και εάν θες σου στέλνουμε και βίντεο
Σεξυ εσώρουχα εκφυλη φάτσα μουναρααα και ψηλοτάκουναΜωράκια μου από αύριο ξεκινάω. Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
...λεω να δοκιμασω το duo της με Βενετια μεθαυριο. Αμα κρατιεσαι δυο μερες, θα γραψω κριτικη κ για τα δυο τουςεπειδή έχω χάσει επεισόδια, κάποιο αξιόπιστο μέλος να μου πει αν αξίζει η συγκεκριμένη?
Σεξυ εσώρουχα εκφυλη φάτσα μουναρααα και ψηλοτάκουνα
Κοιτα στο κρεβάτι δεν ξέρω, δεν έχω συναντηθεί με την κυρία ακόμα, αλλά κάτι μου λέει ότι θα γίνει μέσα στο Φθινόπωρο, αλλά στις φωτογραφίες δείχνει πολύ καλή.επειδή έχω χάσει επεισόδια, κάποιο αξιόπιστο μέλος να μου πει αν αξίζει η συγκεκριμένη?
Πρέπει να ζητήσεις από τους διαχειριστές να σου ανοίξουν μια καρτέλα για κριτικές!!!Μωράκια μου από αύριο ξεκινάω. Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Και εγώ καυλωσα έτσι όπως τα λες χιχιχιΣεξυ εσώρουχα εκφυλη φάτσα μουναρααα και ψηλοτάκουνα
Εμείς χύσαμε κιόλας μαζι σου...Και εγώ καυλωσα έτσι όπως τα λες χιχιχι
Μμμμμ αυτό είναι πολύ καλό!!Εμείς χύσαμε κιόλας μαζι σου...
Εγώ πάντως αν και αυτές τις μέρες κάνω φουλ σεξ ... διακοπές είμαι....μια ωραία μαλάκια και ένα έντονο χύσιμο για την τελευταία φωτογραφία σου το έκανα χαχαχα δεν έβγαλα βίντεο να στο στείλωΜμμμμ αυτό είναι πολύ καλό!!
Ναι βρε οπου θες στη φέρνει ο οδηγός - γραφειο είναι εξάλλου- μην καυλαντιζετε λοιπον στο viber άλλος απαντα μαζί λογικά με της Βενετίας .Καλημέρα καυλιάρα. Βόρεια προάστια (π.χ. Πρίαμος Μεταμόρφωση) πηγαίνεις;
Ναι βρε οπου θες στη φέρνει ο οδηγός - γραφειο είναι εξάλλου- μην καυλαντιζετε λοιπον στο viber άλλος απαντα μαζί λογικά με της Βενετίας .
"Γραφείο"; Καβλωκουβέντες με τον άνδρα που απαντάει για αυτές; Ντεμέκ ανεξάρτητες; Χάλια οι υπηρεσίες;;;;;;;;;;;;;Nα γραψω και γω λοιπον μια μινι κριτικη μιας που δεν εχει καρτέλα το κορίτσι.
Τη συνάντησα πριν μερικές μέρες την Αφροδιτη το κλεισιμο του ραντεβου ηταν σχετικά ευκολο.
1ο φαουλ. Καθυστερησε σχεδόν μισή ωρα (στέλνοντας ενα μηνυμα οτι θα αργησει 7 λεπτα) - προφανως το εστειλε ο ανθρωπος που απαντα οχι η ιδια
2ο φαουλ Ζητησε λεφτα απο την αρχή
3ο φαουλ Οι φωτογραφίες ειναι πολύ επεξεργασμένες - σαφως δε θα δειτε το κορμι των φωτογραφιών (μιας και χαλαροτητα και κοιλιτσα εχουν καλυφθει καθως και η ηλικία ξεπερνα τα 45)
Κανονικά έπρεπε να την ειχα διώξει αλλα οταν μιλα το κάτω κεφάλι αυτα συμβαινουν.
Να σημειώσω για όσους ενδιαφέρει πως δεν μιλάμε για ανεξάρτητη μιας και οδηγό έχει που στελνει sms αν ειναι ολα οκ (δεν ειναι απλα ενα ταξι οπως αναφερει) και δεν κανονιζει τα ραντεβού μόνη της μιας και δεν ηξερε ποση ωρα ειχαμε κλεισει.
Στο κυρίως θεμα
Φιλια με γλώσσα δεν τα τσιγκουνευεται
Πιπα απλά καλή με χρηση χεριού
Σεξ δεν αντεξε ούτε 20 λεπτά παρόλο την κρέμα που εβαλε. Λογικό αφου ακολουθει το γραφειο και κάνει ραντεβού απανωτα μεσα στη μερα.
Προσωπικά μαύρο!
Αρα ! μαπα το καρπουζι !Nα γραψω και γω λοιπον μια μινι κριτικη μιας που δεν εχει καρτέλα το κορίτσι.
Τη συνάντησα πριν μερικές μέρες την Αφροδιτη το κλεισιμο του ραντεβου ηταν σχετικά ευκολο.
1ο φαουλ. Καθυστερησε σχεδόν μισή ωρα (στέλνοντας ενα μηνυμα οτι θα αργησει 7 λεπτα) - προφανως το εστειλε ο ανθρωπος που απαντα οχι η ιδια
2ο φαουλ Ζητησε λεφτα απο την αρχή
3ο φαουλ Οι φωτογραφίες ειναι πολύ επεξεργασμένες - σαφως δε θα δειτε το κορμι των φωτογραφιών (μιας και χαλαροτητα και κοιλιτσα εχουν καλυφθει καθως και η ηλικία ξεπερνα τα 45)
Κανονικά έπρεπε να την ειχα διώξει αλλα οταν μιλα το κάτω κεφάλι αυτα συμβαινουν.
Να σημειώσω για όσους ενδιαφέρει πως δεν μιλάμε για ανεξάρτητη μιας και οδηγό έχει που στελνει sms αν ειναι ολα οκ (δεν ειναι απλα ενα ταξι οπως αναφερει) και δεν κανονιζει τα ραντεβού μόνη της μιας και δεν ηξερε ποση ωρα ειχαμε κλεισει.
Στο κυρίως θεμα
Φιλια με γλώσσα δεν τα τσιγκουνευεται
Πιπα απλά καλή με χρηση χεριού
Σεξ δεν αντεξε ούτε 20 λεπτά παρόλο την κρέμα που εβαλε. Λογικό αφου ακολουθει το γραφειο και κάνει ραντεβού απανωτα μεσα στη μερα.
Προσωπικά μαύρο!