Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Αγόρια μου εγώ πηγαίνω με ολους. Δεν με νοιάζουν τα κόμματα . Το μουνάκι μου θα σας ενώσει
@Αφροδίτη 38 ελα να αναψουμε την πιπα της ειρηνηςΑγόρια μου εγώ πηγαίνω με ολους. Δεν με νοιάζουν τα κόμματα . Το μουνάκι μου θα σας ενώσει
...."παθητικη" λεει ρε μαγκα, παθητικη (δεχεται, οχι κανει)Κυρια Αφροδιτη rimming κανεις σε αντρικο κωλο η απλα δεχεσαι στο δικο σου σουφρακι δεν καταλαβα.
Εννοείτε !!@Αφροδίτη 38 ελα να αναψουμε την πιπα της ειρηνης
...ωραιο αλλα απαγορευμενο!!! Οποτε αστο, καλυτερα να ξεχνιωμαστεΚαί τό ωραίο σου κωλαράκι..... Νά μήν ξεχνιώμαστε!!!!! Τέτοιο ποίημα τού εγραψα....χαχαχα....
...απ' οτι ξερω, ειναι θεμα της καθε κοπελας να ζητησει καρτελα ή οχι! Καποιες επιλεγουν κ καποιες οχι, αναλογως τον τροπο που δουλευει η καθε κοπελα.Τελικά καρτέλα δεν τις έχουν κάνει Ε?
Έχεις απόλυτο δίκιο.....απ' οτι ξερω, ειναι θεμα της καθε κοπελας να ζητησει καρτελα ή οχι! Καποιες επιλεγουν κ καποιες οχι, αναλογως τον τροπο που δουλευει η καθε κοπελα.
....και εγω υπερμαχος ειμαι των καρτελων, αλλα ειναι καθαρα στην δικη τους επιθυμια!Έχεις απόλυτο δίκιο..
Πωπωπω η κωλαρα σου εδώ είναι πολύ καυλααα"Γειά σας αγόρια!
Είμαι η Αφροδίτη, ανεξάρτητη Ελληνίδα συνοδός, 38 ετών, ύψος 1,67, βάρος 55 kg, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια! Με σώμα καλοσχηματισμένο, όμορφο πρόσωπο, στήθος φυσικό (μέγεθος C) και είμαι ξυρισμένη παντού!
Φιλική και άνετη στην παρέα, εκρηκτική, πρόθυμη και δοτική στο κρεβάτι για να δώσω την απόλυτη ευχαρίστηση στον άνδρα που θα έχω απέναντί μου!
Κάνω ραντεβού outcall στον χώρο σας (hotel ή σπίτι).
Το δωράκι μου για βασικό πρόγραμμα είναι 100€/h , 160€/2h , 250€/3h. Για longdate ή συνοδεία κατόπιν συνεννόησης.
Το βασικό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει : Εμπειρία φιλενάδας, Ελεύθερο στοματικό, εκσπερμάτωση σε σώμα/στόμα (cib, cim), Βαθύ στοματικό, Ισπανική μάλαξη, Γαλλικό φιλί, 69, σεξ σε όλες τις στάσεις, StrapOn, αυτοικανοποϊηση, 2 εκτονώσεις στην ώρα, ερωτικό μασάζ, μασάζ προστάτη, ελεύθερο στοματικό-anal rimming (παθητική).
Οι έξτρα υπηρεσίες μου είναι : Ζευγάρια (τιμή x2), Δύο άνδρες (τιμή x2), Αυταρχικό +30€, Golden Shower (ενεργητική) +30€, Λεσβιακό (βασικό+20€).
Ώρες επικοινωνίας 12:00 με 24:00 .
Duo με @Venetia (100€ η καθεμία ανά ώρα).
Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Εάν δεν απαντήσω σύντομα ή κατά την διάρκεια της ημέρας, λόγω δουλειάς, παρακαλώ ξαναστείλτε μου! Σε μηνύματα πάνω από μία ημέρα δεν θα απαντάω για λόγους διακριτικότητας!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και θα χαρώ να είμαι στις επιλογές σας!
Αφροδίτη
Ποια κυβέρνηση καιΑγόρια μου εγώ πηγαίνω με ολους. Δεν με νοιάζουν τα κόμματα . Το μουνάκι μου θα σας ενώσει
Ενα πράγμα σαν την Ελλάδα το μουνακι σου... Ενώνει όλους τους ΈλληνεςΑγόρια μου εγώ πηγαίνω με ολους. Δεν με νοιάζουν τα κόμματα . Το μουνάκι μου θα σας ενώσει
Ναι!!!!!! ΧαχαχαχαΕνα πράγμα σαν την Ελλάδα το μουνακι σου... Ενώνει όλους τους Έλληνες
Καλή σου μέρα κορμάρα!!!Καλησπέρα αγόρια !!!
να τα μας....είχαμε τον καύσωνα έχουμε και την Αφροδίτη να μας μοστράρει κωλαρίνο...ω ρε που πάμε?? ω ρε που πάμεεε??Καλησπέρα αγόρια !!!
Καλησπέρα αγόρια !!!
να τα μας....είχαμε τον καύσωνα έχουμε και την Αφροδίτη να μας μοστράρει κωλαρίνο...ω ρε που πάμε?? ω ρε που πάμεεε??
Πάμε μαζί !!! Ζέστη και σήμερα. Ούτε για στριγκακι είναι. Θέλω να παίρνει αέρα συνέχειαΚαλησπέρα κούκλα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στὴν κόλαση νά ψηθοῦμε!
Μου άνοιξες την όρεξη αλλά προτιμώ να φάω καμία πούτσα . Δεν παχαινει ομορφαίνεικριμα να μην το δινεις στεναχωρηθηκα πολυ παω να φαω κατι μπριζολες στα καρβουνα που με περιμενουν με τηγανιτες πατατουλες
Πάμε μαζί !!! Ζέστη και σήμερα. Ούτε για στριγκακι είναι. Θέλω να παίρνει αέρα συνέχεια