hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.835
- Πόντοι
- 12.896
Τελείως διαφορετική κριτική ἀπ'τίς προηγούμενες.... Καί ἀπό κάποιον ποὺ ἀπ'τό 2005 (!) ἔχει γράψει μιά ἐπίσημη κριτική καί 54 μηνύματα; Χμ!
χμ ... " ενδιαφερον "διατυπωση ,αυτο που λες για τα λεφτα μπροστα λυνεται ευκολα ,Nα γραψω και γω λοιπον μια μινι κριτικη μιας που δεν εχει καρτέλα το κορίτσι.
Τη συνάντησα πριν μερικές μέρες την Αφροδιτη το κλεισιμο του ραντεβου ηταν σχετικά ευκολο.
1ο φαουλ. Καθυστερησε σχεδόν μισή ωρα (στέλνοντας ενα μηνυμα οτι θα αργησει 7 λεπτα) - προφανως το εστειλε ο ανθρωπος που απαντα οχι η ιδια
2ο φαουλ Ζητησε λεφτα απο την αρχή
3ο φαουλ Οι φωτογραφίες ειναι πολύ επεξεργασμένες - σαφως δε θα δειτε το κορμι των φωτογραφιών (μιας και χαλαροτητα και κοιλιτσα εχουν καλυφθει καθως και η ηλικία ξεπερνα τα 45)
Κανονικά έπρεπε να την ειχα διώξει αλλα οταν μιλα το κάτω κεφάλι αυτα συμβαινουν.
Να σημειώσω για όσους ενδιαφέρει πως δεν μιλάμε για ανεξάρτητη μιας και οδηγό έχει που στελνει sms αν ειναι ολα οκ (δεν ειναι απλα ενα ταξι οπως αναφερει) και δεν κανονιζει τα ραντεβού μόνη της μιας και δεν ηξερε ποση ωρα ειχαμε κλεισει.
Στο κυρίως θεμα
Φιλια με γλώσσα δεν τα τσιγκουνευεται
Πιπα απλά καλή με χρηση χεριού
Σεξ δεν αντεξε ούτε 20 λεπτά παρόλο την κρέμα που εβαλε. Λογικό αφου ακολουθει το γραφειο και κάνει ραντεβού απανωτα μεσα στη μερα.
Προσωπικά μαύρο!
δεν εχεις κ αδικο επ αυτου,νομιζω καθε κριτικη για την κοπελαΤελείως διαφορετική κριτική ἀπ'τίς προηγούμενες.... Καί ἀπό κάποιον ποὺ ἀπ'τό 2005 (!) ἔχει γράψει μιά ἐπίσημη κριτική καί 54 μηνύματα; Χμ!
δεν εχεις κ αδικο επ αυτου,νομιζω καθε κριτικη για την κοπελα
να τις βαζει στον τοιχο της να βγαλουμε κ εμεις ακρη βρε παιδι μ χαχα
να δουμε και μια τοποθετη της κοπελασ σε αυτην την "κριτικη " θα εχει πολυ ενδιαφερονἜτσι! Ἀκριβῶς γι'αὐτό εἶναι οἱ καρτέλες...
Καλημέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι. Δεν με νοιάζει κιόλας.να δουμε και μια τοποθετη της κοπελασ σε αυτην την "κριτικη " θα εχει πολυ ενδιαφερον
Ναι μωρό μου έρχομαι !κουκλα δυτικα ερχεσαι σε ξενοδωχειο?
Σε ΕυχαριστώὩραία καί αἰσθησιακή!
Ποιο αληθινή από τις άλλες μου κάνει.Τελείως διαφορετική κριτική ἀπ'τίς προηγούμενες.... Καί ἀπό κάποιον ποὺ ἀπ'τό 2005 (!) ἔχει γράψει μιά ἐπίσημη κριτική καί 54 μηνύματα; Χμ!
Καλημέρα. Έχω ανεβάσει πάνω από 10 διαφορετικές φωτογραφίες.Αφροδίτη δεν σε έχω συναντήσει και οι φωτό που ανεβάζεις είναι συγκεκριμένες. Προκειμένου να ξέρω ότι αυτό που θα δω από κοντά είναι ό,τι βλέπω στις φωτό, θα μπορούσες να ανεβάσεις ενα σύντομο βίντεο; Ακόμα και λίγα δευτερόλεπτα διάρκεια αρκούν.