KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.783
- Πόντοι
- 6.166
οχι βρε τον ακονισουμε για παρτη σουΒρε που είστε όλοι σήμερα ?? Άλλες φορές δεν σας προλαβαίνω !! Φύγατε για διακοπές ?
οχι βρε τον ακονισουμε για παρτη σουΒρε που είστε όλοι σήμερα ?? Άλλες φορές δεν σας προλαβαίνω !! Φύγατε για διακοπές ?
Τι λες κορμάρα ....γιατί οι άλλες τι έχουν παραπάνωΔεν τα έχω βάψει ποτέ. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να το υποστηρίξω
Δουλειά δουλειά δουλειά....Βρε που είστε όλοι σήμερα ?? Άλλες φορές δεν σας προλαβαίνω !! Φύγατε για διακοπές ?
Γειά σου μπέμπα... πώς είσαι;;Βρε που είστε όλοι σήμερα ?? Άλλες φορές δεν σας προλαβαίνω !! Φύγατε για διακοπές ?
Με κιμά ή χωρίς?Εγώ έφαγα γεμιστά παντος
Συμφωνώ άρχονταΜε ρύζι .... μελιτζάνες πιπεριά ...δεν μου αρέσουν οι ντομάτες
Μας καυλωνεις κ είσαι μακρυαΒρε που είστε όλοι σήμερα ?? Άλλες φορές δεν σας προλαβαίνω !! Φύγατε για διακοπές ?
...τσιμπουσαμε στα διπλα νηματα!Βρε που είστε όλοι σήμερα ?? Άλλες φορές δεν σας προλαβαίνω !! Φύγατε για διακοπές ?
2 μόνοΠοσα πουτσακια εφαγεσ σημερα μωρουλινι ;;;;;
Δύο μόνο? Γιατί κούκλα μου? Κανείς δίαιτα??2 μόνο
Θέλω και άλλες χαχα
Περιμένουμε να ηρεμήσεις από το γεωτρύπανοΒρε που είστε όλοι σήμερα ?? Άλλες φορές δεν σας προλαβαίνω !! Φύγατε για διακοπές ?
...τι μουσακα ρε αρχοντα! Παγωμενο καρπουζι και φετα ειναι για καλοκαιρι!!!!μπηκε καλοκαιρι και δεν εχω φαει μουσακα γαμησετα ντροπη
αναδουλειες οσφρυζομαι2 μόνο
Θέλω και άλλες χαχα
Κανουμε προετοιμασια αφροδιτη.Βρε που είστε όλοι σήμερα ?? Άλλες φορές δεν σας προλαβαίνω !! Φύγατε για διακοπές ?
τυπε αστο μελιτζανα τωρα βγαινει ειναι η εποχη τησ εχω μαθει να τον τρωω καλοκαιρι τον μουσακα εεε πονηροι .Μπεσαμελ ,κιμασ μελιτζανα, πατατα λεμε ποοοοοο ρε πουστη μου...τι μουσακα ρε αρχοντα! Παγωμενο καρπουζι και φετα ειναι για καλοκαιρι!!!!
Ε οχι και πουτσακια ...αφου εχουμε πει εδω μονο πουτσαρες!!!!!Ποσα πουτσακια εφαγεσ σημερα μωρουλινι ;;;;;
Καλημέρα.Ε οχι και πουτσακια ...αφου εχουμε πει εδω μονο πουτσαρες!!!!!