Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 852
- Πόντοι
- 361
Αφροδίτη, πες μας πρόγραμμα κι τιμουλα σε διπλό με την Βενετία....Ποτέ δεν είναι αργά καλέ μου!
Μια , μια και τις 2 μαζί. Όπως θες. !
Αφροδίτη, πες μας πρόγραμμα κι τιμουλα σε διπλό με την Βενετία....Ποτέ δεν είναι αργά καλέ μου!
Μια , μια και τις 2 μαζί. Όπως θες. !
καβλιαρα !!!! πεs μαs καμμια φαση με ζευγαρι που τρελλαθηκεs απο καβλα !!!!έτσι στριφογυριστό και γλυψιμο στα αρχιδια πριν τα πάρω στο στόμα.
Λέω τα μυστικά μου κόλπα. Να μείνουν μεταξύ μας
Καλημέρα. Έλα να μας δοκιμάσεις να δεις αν έχουμε αποστειρομενο πρόγραμμα.Αφροδίτη καμιά φωτό σου που να μην είναι επαγγελματική και καμιά της φίλης σου. Λεσβιακό γλυφομουνιάζεστε και φιλιεστε κανονικά ή είστε του αποστειρωμένου προγράμματος;
Συμφωμω 100%....ετοιμαζομαι για κωσταντινουπολη σε 5αστερο....
Χα χα χα.....τις φιλανιρωπιες δεν τις πολυπιστευω χωρις αυτο να σημαινει οτι καποιοι παραγουν σοβαρο εργο...
....καλα ειναι, αλλα εγω εννοω πραγματικα ταξιδια! Την Κωνσταντινουπολη κ το Μπανσκο τα εχουμε για να πεταγομαστε για ενα καφεδακι οταν βαριομαστε!Νοεμβριο μπανσκο........
Χα χα χα......
Από 100€ η καθεμία για 1 ώρα. Από Τρίτη μπορείτε να μας πάρετε !! Φουλ λεσβιακό . Είμαστε χρόνια φίλεςΑφροδίτη, πες μας πρόγραμμα κι τιμουλα σε διπλό με την Βενετία....
...αδελφε, καθε 2-3 σελιδες το ανεβαζει! Το ΄χουμε μαθει απ'εξω πλεονΑφροδίτη, πες μας πρόγραμμα κι τιμουλα σε διπλό με την Βενετία....
Πας για μπάνιοΧαχα δίκιο έχεις.
Σήμερα είμαι διαθέσιμη μετά τις 20:00!!
Συμφωνω odin.....εχω παει αρκετες φορες αλλα θελει να παει ενα ουκρανακι που γαμαω τον τελευταιο καιρο και δεν θελω να του χαλασω χατηρι....καλα ειναι, αλλα εγω εννοω πραγματικα ταξιδια! Την Κωνσταντινουπολη κ το Μπανσκο τα εχουμε για να πεταγομαστε για ενα καφεδακι οταν βαριομαστε!
Μπράβο που δεν χαλάς χατήρια. Αφού μπορείς !Συμφωνω odin.....εχω παει αρκετες φορες αλλα θελει να παει ενα ουκρανακι που γαμαω τον τελευταιο καιρο και δεν θελω να του χαλασω χατηρι
Φιλανθρωπία, ε?Συμφωνω odin.....εχω παει αρκετες φορες αλλα θελει να παει ενα ουκρανακι που γαμαω τον τελευταιο καιρο και δεν θελω να του χαλασω χατηρι
Ονειρό μου να πεθάνω έτσι τυπάρα μου!!! Να με βρούνε κάγκελο την ώρα που θα χύσουμε κι οι τρεις!!!Εγώ παλι έχω στόχο να φάω όλα τα λεφτά μου στο μουνι!
Δεν θα αφησω φράγκο στους εν δυνάμει κληρονόμους!
Εξ άλλου αυτά θα σκέφτομαι πριν το τελευταίο ταξείδι!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ.....δεν το ειχα σκεφτει ετσι.....εισαι απιθανος !!!!!Φιλανθρωπία, ε?
Ενταξη διακοπες ερχονται.....δε γαμιεται.......Μπράβο που δεν χαλάς χατήρια. Αφού μπορείς !
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!Ονειρό μου να πεθάνω έτσι τυπάρα μου!!! Να με βρούνε κάγκελο την ώρα που θα χύσουμε κι οι τρεις!!!
Σόρρυ για το σπαμ!
Και εσυ φανταστικηΕίστε φοβεροί χαχαχα
Και εσυΕίστε φοβεροί χαχαχα
θα βαψει και το μουνι? δεν νομιζω... οποτε λεει ενα αλλο ρητο οι αντρες ερωτευονται τις ξανθιες αλλα στο τελος τις μελαχροινες παντρευονται
Δεν θέλω γάμο. Γαμήσι θέλω
Όχι ξανθιά ρε!!! Ξανθιά δεν είναι η @Venetia ;;;; Άσε να υπάρχει ποικιλία!!!!
Καλά τά λές!Άστο μην μιλήσω. Προτιμώ να τον έχω στο στόμα. Τα λέμε μετά . Πολλά πολλά φιλιααα
Εγώ παλι έχω στόχο να φάω όλα τα λεφτά μου στο μουνι!
Δεν θα αφησω φράγκο στους εν δυνάμει κληρονόμους!
Εξ άλλου αυτά θα σκέφτομαι πριν το τελευταίο ταξείδι!