hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.835
- Πόντοι
- 12.896
ΕΓΩ ΦΙΛΕ υπηρξα παντρεμενος για εξι ολοκληρους μηνες, αλλα ευτυχως εχω κανει αλεξιπτωτιστης και μπορω και πηδαω απο τα παραθυρα ευκολα
ΕΓΩ ΦΙΛΕ υπηρξα παντρεμενος για εξι ολοκληρους μηνες, αλλα ευτυχως εχω κανει αλεξιπτωτιστης και μπορω και πηδαω απο τα παραθυρα ευκολα
Can't wait!!!!Καλημέρα. Έλα να μας δοκιμάσεις να δεις αν έχουμε αποστειρομενο πρόγραμμα.
Έλα φίλε, αυτό είναι γνωστό. Όχι μετάλλιο, άγαλμα δικαιούμαστε.Δηλαδή εμείς που είμαστε χρόνια παντρεμένοι είμαστε ήρωες
Δηλαδή εμείς που είμαστε χρόνια παντρεμένοι είμαστε ήρωες
...μη σας πω οτι πρεπει να δωσουν και τα ονοματα σας σε κανα δρομο, πλατεια, μεγαρο κτλΈλα φίλε, αυτό είναι γνωστό. Όχι μετάλλιο, άγαλμα δικαιούμαστε.
Α γειά σου....μη σας πω οτι πρεπει να δωσουν και τα ονοματα σας σε κανα δρομο, πλατεια, μεγαρο κτλ
Το πήγαμε σε άλλο επίπεδο. Δεν θα δίνει κριτική ο μυστης για την κοπέλα αλλά το αντίθετο.Για δώσε κριτική για τον μύστη Αφροδίτη...εάν έχει ποτάμια !!!!!
Πλάκα θα είχε ....Το πήγαμε σε άλλο επίπεδο. Δεν θα δίνει κριτική ο μυστης για την κοπέλα αλλά το αντίθετο.
Καλησπέρα Αφροδίτη, είμαι ο barock.
Αν εισαι λεει..........??????Δηλαδή εμείς που είμαστε χρόνια παντρεμένοι είμαστε ήρωες
Καλησπέρα Αφροδιτάκι.
Είδες που σου είπα ότι έχω πούτσο-γεωτρύπανο.
Είμασταν μαζί προχθές βράδυ στο bill 11:15.
Στο είπα οτι θα βγούν ποτάμια.
Τα φιλιά μου καύλα.
Νομίζω ότι για μένα λέει ότι έτρεχαν ποτάμια χαχα.Για δώσε κριτική για τον μύστη Αφροδίτη...εάν έχει ποτάμια !!!!!
Δεν τα έχω βάψει ποτέ. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να το υποστηρίξωΚαι συνεχιζω ....γίνε ξανθιά !!!!!