Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.635
- Πόντοι
- 29.667
@Αφροδίτη 38 παρτουζα με δύο άντρες κάνεις;;;
Σε λίγες μέρες θα τα ξαναπούμε από κοντά . Είμαι στις μέρες μου.
Υπολογίζω Παρασκευή.
Θα τα λέμε από εδώ μέχρι τότε
Και εσύ από που το ξέρεις, έχεις πληροφορίες;;;Ψυχραιμία καί ἠρεμία... Γιατί κάτι μοῦ λέει ὅτι σέ "ζορίζει"
Και εσύ από που το ξέρεις, έχεις πληροφορίες;;;
Όχι γιατί θέλει να καθαρίσει, δεν θέλει να υπάρχει σταγόνα αίματος!!!Τό πέντε-ἕξη ἡμέρες δέ σέ "γαργαλάει"; Πέρα ἀπ'τό ὅτι θέλει νά'ναι σίγουρη ὄτι πέρασε...
Όχι γιατί θέλει να καθαρίσει, δεν θέλει να υπάρχει σταγόνα αίματος!!!
Αν πει ότι κάνει παρτουζα, ψήνεσαι;;;Ἔ, μά καί αὐτό ἀκριβῶς... Νομίζεις ὄτι καί αὐτό ΙΣΩΣ ΄δέν τὴν ταλαιπωρεῖ...
Προτιμῶ δύο γυναῖκες καί τὸν ἑαυτό μου...Αν πει ότι κάνει παρτουζα, ψήνεσαι;;;
Οταν λες στις μέρες σου; Για να γεννήσεις εννοείς;Σε λίγες μέρες θα τα ξαναπούμε από κοντά . Είμαι στις μέρες μου.
Υπολογίζω Παρασκευή.
Θα τα λέμε από εδώ μέχρι τότε
Εγώ ναι.... ποιοι θα είμαστε ....θα είναι και η Αφροδίτη...η δεν την θέλουμε!!!!!!χαχαχαΑν πει ότι κάνει παρτουζα, ψήνεσαι;;;
Αμεεεεε!!@Αφροδίτη 38 παρτουζα με δύο άντρες κάνεις;;;
Μπορώ να σας κοιτάω και δεν θέλω λεφτάΕγώ ναι.... ποιοι θα είμαστε ....θα είναι και η Αφροδίτη...η δεν την θέλουμε!!!!!!χαχαχα
Αυτα ειναι γουστα...!!!!!!Αμεεεεε!!
@Αφροδίτη 38 παρτουζα με δύο άντρες κάνεις;;;
....αϊ κανονιστε να τις "κατσιασετε" και αυτην και την φιλη της την @VenetiaΑμεεεεε!!
Με ομαδα μπασκετ?Αμεεεεε!!
Δεν έκανα την πρόταση σε σένα, αλλά αφού προθυμοποιηθηκες, δεν έχω θέμα.Εγώ ναι.... ποιοι θα είμαστε ....θα είναι και η Αφροδίτη...η δεν την θέλουμε!!!!!!χαχαχα
Μακάρι!!!Αυτα ειναι γουστα...!!!!!!
Δεν σας βλεπω να τη βγαζεται καθαρη μαγκες.
Θα σας καταπιει και τους δυο....
Δεν θα αντέξουμε εμείς να μας κοιτάς. Θα σου ορμηξουμε!!!Μπορώ να σας κοιτάω και δεν θέλω λεφτά
Με ομαδα μπασκετ?
ΚαλημέραΔεν θα αντέξουμε εμείς να μας κοιτάς. Θα σου ορμηξουμε!!!
Καλημέρα
Ωραία σκηνικά !!!
1 πρωινό γαμησι θα ήταν ότι επρεπεΚαλημέρα
Ωραία σκηνικά !!!