eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέραααα γυναίκαρααΧαμός !!! Καλημέρα
Μπουκομένη όλη μέρα χθες
Καλημέραααα γυναίκαρααΧαμός !!! Καλημέρα
Μπουκομένη όλη μέρα χθες
καλημέρα θεάΧαμός !!! Καλημέρα
Μπουκομένη όλη μέρα χθες
Αν ήμουν "πολύ μουνάρα" θα ζητούσα 200€+ !40 ετων και ζητας 100?
Ακριβη εισαι..
Για να ζητας τοσα πρεπει να εισαι πολυ μουναρα και να κανεις φοβερες υπηρεσιες!
ΜμμμμΠου είσαι καύλα .... περιμένουν νέες φωτογραφίες ποιο αποκαλυπτικές να μας τρελάνεις
Σκέφτομαι από Σεπτέμβρη να το βάψω. Θα μοιάζω με την @Venetia χαχαμμ το σορτσακι μια χαρα σου παει..σου δινει λαμψη
Όποιος προλάβει πρόλαβε δηλαδήΑγόρια μου θα δουλέψω σήμερα, μπορεί και αύριο μετά τις 20:00 και Δευτέρα περιμένω περίοδο.
Όποιος θέλει ραντεβού κανονίζουμε
Ναι ναι ναι ξανθιά έτσι φουλ ξανθιά όμωςΜμμμμ
Ερώτηση. Με ξανθό μαλλί πως με βλέπεται? Θα μου πήγαινε ?
Έχω κάποια κενά. Αλλιώς δεν θα το έγραφαΌποιος προλάβει πρόλαβε δηλαδή
Δύο ξανθιές μουναρες και εσύ και η Βενετία.... φυσικά η δικιά μου άποψη
Ισχύει αυτό. Το θέμα είναι να τον παίρνει και καλά η άλλη.Το ξανθό δίνει άλλη λάμψη ...όλα τα χρώματα ωραία είναι αλλά μόλις περνά ξανθιά μουναρα όλοι κοιτάνε
Σε αγαπάω εσένα τρελέ μουΠοιο Σεπτέμβρη μόλις τελείωση η περίοδος κανόνισε ραντεβού μια ρίζα και ντεκαπαζ να είσαι έτοιμη τον Αύγουστο στις διακοπές ....όχι ανταύγειες επειδή έχεις σκούρο μαλλί δεν θα γίνεις φουλ ξανθιά ....αλλά αυτά θα στα πει ο καλλιτέχνης που θα σε φτιάξει
Και πού να βρεθούμε....μετά μέχρι και δώρα θα μου κάνεις ....αλλά δεν έχεις μόνο εσύ δουλειά φουλ έχουμε και εμείς ....ούτε να καυλωσουμε δεν προλαβαίνουμε....να προλάβουμε τις διακοπές να τελειώσουν τα έργαΣε αγαπάω εσένα τρελέ μου
Είσαι μουναραααα....και ξανθιά η απόλυτη φαντασίωση στους μύστες ...ποδαρες έχεις βυζάρες ....και πίπα σπέσιαλ ....Σε αγαπάω εσένα τρελέ μου
Αν ήμουν "πολύ μουνάρα" θα ζητούσα 200€+ !
Μπορεις να με δοκιμάσεις
Από πόδι, σκιζεις!!!Μμμμμ
Ερώτηση. Με ξανθό μαλλί πως με βλέπεται? Θα μου πήγαινε ?